Gwanggyo elektrikeskus, ökoloogiline linn

arhitektuur ökolinn korea Gwanggyo

Arhitektuuristuudio MVRDV on võitnud konkursi, mida edendab Daewoo aastal uue linna kujundamiseks Lõuna-Korea. Kuid pole midagi pistmist sellega, mida El Pocero on nendes osades teinud. gwanggyo, kuidas seda suurejoonelist linna kutsutakse, saab see a ökoloogiline linnakeskus mis majutab alates 77.000. aastast kuni 2011 XNUMX elanikku. Tõsi on see, et lähimaks tulevikuks kavandatavad hooned ja linnakeskkonnad ei lakka meid kunagi hämmastamast nende kontseptsiooni arenenud olemuse tõttu.

arhitektuur ökolinn korea Gwanggyo

Selles uues linnas asuvad majad, kontorid, kultuuri- ja vabaajakeskused, kauplused, haljasalad ... noh, tegelikult saab linn iseenesest suureks rohealaks. Arhitektide sõnul on kõik elemendid kujundatud nii rõngad mis tõusevad taevasse koos klaasitud pinnad y väliterrassid, kuhu need paigutatakse lehttaimed see parandab ventilatsiooni. Tea ka vähendada energia- ja veetarbimistÜhelt poolt päikesevalguse ärakasutamine ja teiselt poolt hoonete nõlvade kasutamine nii palju vett püüdmiseks kui võimalik hilisemaks taaskasutamiseks.

arhitektuur ökolinn korea Gwanggyo

Nagu poleks sellest piisanud, ümbritseb elektrikeskust järv ja metsased mäed, luues maastiku maastikul, mis parandab rohelisi omadusi, ühendades hooned ja linnaelu looduskeskkonnaga.

arhitektuur ökolinn korea Gwanggyo

arhitektuur ökolinn korea Gwanggyo

arhitektuur ökolinn korea Gwanggyo

arhitektuur ökolinn korea Gwanggyo


Jäta oma kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Kohustuslikud väljad on tähistatud *

*

*

  1. Andmete eest vastutab: Miguel Ángel Gatón
  2. Andmete eesmärk: Rämpsposti kontrollimine, kommentaaride haldamine.
  3. Seadustamine: teie nõusolek
  4. Andmete edastamine: andmeid ei edastata kolmandatele isikutele, välja arvatud juriidilise kohustuse alusel.
  5. Andmete salvestamine: andmebaas, mida haldab Occentus Networks (EL)
  6. Õigused: igal ajal saate oma teavet piirata, taastada ja kustutada.