Apa sing kudu ditindakake supaya tembok omah tetep resik lan kahanan sing sampurna

tembok-resik-tembok

Salah sawijining perkara sing paling angel digayuh nalika dekorasi lan ngresiki omah, lans supaya tembok sing beda ing kondisi sing apik lan tanpa rereget. Yen sampeyan pengin omah bisa padhang kanthi kamulyan, dadi kunci tembok supaya resik lan tanpa noda. Kahanan dadi rumit nalika bocah lan kewan urip bebarengan ing omah.

Sanajan ana sing bisa uga angel digayuh, Ing artikel ing ngisor iki, kita nerangake apa sing kudu sampeyan lakoni supaya tembok omah sampeyan ing kahanan sing sampurna.

Pentinge lukisan

Aspek sing penting banget kanggo dipikirake nalika njaga tembok ing kahanan sing sampurna, Yaiku jinis cat sing digunakake. Ora kabeh cat padha, kanthi cat adhedhasar banyu sing paling apik kanggo interior. Sing paling apik babagan jinis cat iki yaiku ora ambune lan ora nemplek ing tembok tanpa ana masalah. Ing pasar, sampeyan bisa nemokake macem-macem warna lan finish. Jenis cat iki paling apik nalika ngilangi noda lan rereget sing bisa saya suwe saya suwe.

Nanging elemen sing paling penting lan tegese cat kanggo interior omah kudu dicuci. Biasane yen tembok bisa diwarnai saka wektu lan wektu yen cat bisa dicuci bakal luwih gampang nyopot macem-macem reregetan. Yen sampeyan peduli karo lingkungan lan pengin nglindhungi miturut kemampuan sampeyan, luwih becik milih cat sing ekologis.

clean_painted_walls

Kepiye tembok kudu diresiki supaya anyar

Cukup normal lan umume tembok dadi reged suwe-suwe, apa maneh yen duwe anak lan ingon-ingon. Salah ngelu paling gedhe kanggo akeh wong tuwa, Iki kanggo ndeleng cara bocah noda tembok. Kanggo ngindhari iki, luwih becik dibuwang bledug sing paling ora sethithik kaping seminggu. Kanthi bantuan lebu wulu, gampang ngilangake bledug sing meh saben dina nglumpukake.

pintar

Ing babagan noda, penting kanggo ngetutake serangkaian tips utawa pedoman sing mbantu sampeyan pamitan lan bisa dadi paling resik:

  • Sing pertama sampeyan kudu njupuk mangkuk lan nambah liter banyu. Banjur sampeyan kudu nyelehake sabun sithik lan tambah sawetara tetes minyak esensial supaya aroma tetep diresiki ing tembok. Campur kabeh kanthi apik lan telesake kain microfiber sing anyar lan resik.
  • Banjur lan kanthi kain sing wis diisi, saiki wayahe menehi noda sing bisa uga ana ing tembok, nganti rampung diilangi. Kadhangkala reregetan wis ana ing tembok pirang-pirang dina lan pancen angel banget ngrampungake nganggo sabun lan banyu.
  • Pilihan utawa alternatif sing apik yaiku nyelehake vinyl dekorasi sing beda-beda, sing gampang banget lan gampang dipasang lan ngidini sampeyan ndhelikake noda sing beda-beda sing ana ing tembok. Ing pasar, sampeyan bisa nemokake akeh model lan warna, dadi sampeyan ora bakal nemoni masalah nalika golek hiasan sing cocog karo sisa dekorasi.

tembok resik

  • Yen sampeyan ora rumangsa nyelehake vinil dekorasi, sampeyan bisa milih nglukis tembok maneh. Iki luwih angel banget lan luwih angel, nanging bakal mbantu sampeyan tembok sing resik maneh lan ora ana reregetan. Profesional babagan subyek, Dheweke menehi saran supaya tembok tembok omah saben 5 utawa 6 taun bisa gawe anyar tampilan dekoratif kabeh omah.

Cekakipun, tembok resik tanpa lebu utawa rereget minangka kunci nalika menehi tampilan visual sing apik ing omah. Pancen sejatine yen urip dhewekan utawa karo pasangan ora padha karo kulawarga sing duwe anak lan segawon utawa kucing. Noda katon padhang banget lan bisa uga nandhang sangsara nyata kanggo wong tuwa. Sing penting ngilangake bledug sing dikumpulake ing tembok paling ora sepisan seminggu lan ngilangi noda sing bisa dicoba nganggo sabun lan banyu.

Elinga yen penting cat ing tembok bisa dicuci supaya ora ana masalah nalika ngresiki. Sampeyan ora prelu ninggalake noda wiwit suwene, angel banget kanggo nyopot. Kanthi kabeh tips kasebut, tembok omah sampeyan bakal resik lan sampurna.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.