Cara ngganti tampilan pawon tanpa reformasi

pawon desainer

Ruang pawon minangka salah siji sing paling akeh digunakake ing omah kasebut. Ing kana, disiapake panganan, panganan wis dirasakake lan anggota kulawarga padha ketemu ngrembug babagan kedadeyan sedina. Mula, umume skenario sing pungkasane nggumunake lan titik sing paling pengin diowahi ing omah.

Sanajan ing pandang sepisanan bisa uga ora kaya, kanggo entuk papan sing padhang lan padhang ora prelu renovasi utama lan anggaran sing ora kaetung. Unsur kayata perabotan pawonDiselehake ing lokasi tartamtu lan dihias kanthi warna tartamtu, bisa menehi perasaan jembar sing digoleki wong akeh.

Werna pawon

Biasane, pawon wis dadi papan sing disiapake dhaharan. Amarga alasan iki, yaiku ruangan sing ana tungku geni, mula ruangan sing ora dihiasi banget, amarga regane umume. Nanging, ing abad kaping-XNUMX konsepsi dekoratif iki ganti lan pawon wiwit pinunjul.

pawon warna

Sanajan ngono, isih nganti saiki akeh pawon ora duwe kualitas dekorasi sing padha tinimbang kamar liyane. Lan kabeh iki senadyan kasunyatan manawa kita nandur modhal pirang-pirang jam. Mula, salah sawijining langkah pertama sing bisa ditindakake kanggo ngganti tampilan pawon lan entuk papan yaiku ngganti warna saka pawon.

Werna pawon minangka kisaran chromatic sing dominan ing ruangan kasebut. Kanggo entuk pangowahan, sampeyan ora prelu nggawe reformasi. Jubin lan tembok bisa diowahi kanthi lapisan cat utawa wallpaper utawa sebagian kanthi gambar utawa kaca sing nyenengake. Babagan prabotan, kita bisa nglukis barang sing wis ana utawa tuku set tartamtu, kayata wulan lan kursi, ing warna sing nyenengake utawa beda. Contone, warna putih ngasilake kesejahteraan lan kalem, sanajan warna pastel utawa padhang, kayata kuning, uga umum.

Perabotan sing dhuwur lan dikumpulake

Pawon Amerika wis dadi pengikut Amerika ing Eropa. Jembar lan, paling penting, kemudahan sing diwenehake nalika masak minangka kaluwihan paling gedhe. Mula, ing Spanyol saya akeh wong sing golek ruang sing padha.

meja pawon

Ing pangertosan iki mebel mbukak lan vertikal dheweke ngasilake rasa kajelasan lan jembar. Antarane, kanggo milih meja pawon kayu solid kita bisa nggoleki ing antarane tabel vertikal kanthi kursi utawa uga tabel bistro. Dene babagan nggambar, luwih akeh wong sing milih papan kasebut rak utawa rak, sing ngidini mripat langsung ndeleng apa sing digoleki lan ora mbutuhake akeh ruangan.

Dekorasi ing pawon

Kaya sing wis dakkandhakake, pawon minangka ruang sing padha penting karo ruangan liyane. Dadi, kenapa ora dihiasi kanthi padha? Panganggone barang hiasan (tetanduran, karpet, gambar) minangka link pungkasan ing kabeh rantai sing tugas utamane yaiku nggawe ruang sing nyaman. Ing pangertèn iki, pawon minangka papan sing paling apik kanggo ngasilake perasaan iki, amarga dadi papan sing para pedunung omah nandur modal akeh wektu.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.