Apa sampeyan ngerti Home Staging? Teknik infallible kanggo nggayuh

Teknik Pementasan Omah

Mesthi sampeyan wis krungu babagan sing diarani 'Home Staging' amarga saben-saben ngalami boom luwih akeh lan kudu menehi perhatian khusus. Yen sampeyan mikir arep adol omah, mula sampeyan kudu sinau teknik sing ora salah supaya prosese ditindakake luwih cepet tinimbang sing sampeyan bayangake lan wangsulan paling apik.

Amarga ana akeh wong sing percaya yen adol bisa mbutuhake wektu pirang-pirang wulan. Sejatine sampeyan bakal gumantung karo akeh faktor, nanging yen ana alat sing pas lan sing dikarepake, mesthine bakal narik kawigaten para pembeli ing mbesuk. Apa sampeyan gelem njupuk langkah sing bener?

Apa tegese 'Home Staging'

Sadurunge diwiwiti karo teknik kasebut, kita kudu ngomong utawa nemtokake kanthi cetha apa sing dingerteni kanthi 'Home Staging'. Uga, Yaiku babagan ndandani utawa ngencengi omah supaya adol bisa ditindakake kanthi luwih cepet. Nanging ya, uga regane paling apik. Dadi, kayane ing proses kaya mangkene, loro-lorone pihak menang. Sing penting ora ana proses iki yaiku dekorasi dhewe, amarga kita ngerti mesthi ana sing luwih pribadi, amarga ora kabeh kita seneng karo bab sing padha. Kajaba iku, langkah iki mesthi luwih apik kanggo menehi a dekorator profesional, sing bisa menehi saran adhedhasar apa sing digoleki.

Ndandani omah kanggo didol

Teknik kasebut asale saka Amerika Serikat lan wis nyebar menyang Eropa kanthi asil sing apik. Apa saben teknik utawa langkah 'Home Staging' sing bakal ditindakake? Kekuwatan penting sing duwe omah dhewe, supaya wong-wong sing luwih lemah ing mburi. Dadi, kita bakal totoan ing papan sing luwih netral nanging mesthi nyaman lan nyenengake sing bisa ditelpon nalika katon ing mripat.

Cara nggawe 'Pementasan Omah'

Saiki yen wis ngerti apa lan apa sing bisa menehi kontribusi kanggo kita, ayo goleki carane bisa nindakake. Iki minangka tugas sing gampang, nanging kita bakal ngaturake wektu:

  • Reresik properti minangka salah sawijining poin dhasar. Nanging ora bisa dipungkiri, amarga saben-saben kita lunga menyang flat utawa omah, iku sing pertama sing bakal dideleng. Kabeh kudu mengkilap, nganti pungkasan, negesake jedhing, elemen dekorasi sing isih ana lan ing ruangan utama.
  • Urut lan jelas Kita gabung karo dheweke sanajan teknik kasebut bisa dipisahake. Siji tangan, kabeh kudu diatur kanthi apik lan kabeh detail ing situs sampeyan. Sing ora bisa digunakake, kita kudu mbuwang, amarga luwih sithik. Iki nuduhake manawa amplitudo minangka basis sing penting nalika tuku lan mula papane kudu jelas supaya bisa narik minat.
  • Gawe perbaikan sing tepat: Uga ora kalebu nandur modal dhuwit akeh, nanging mung omah sing bakal ngandhani. Amarga kadang bisa digunakake kanthi ngganti colokan utawa switch, saliyane kanggo pipa utawa masang lapisan cat yen prelu. Nanging yen ana masalah gedhe, kudu dirampungake sadurunge njupuk langkah kanggo adol.

Ngarep Panggung

  • Coba mbusak rincian khusus: Kita pengin papan sing netral kaya sing dikomentari. Dadi, rincian kulawarga sing urip ing kono ora ana gunane. Barang pribadi kudu dicopot kabeh.
  • Nulungi awakmu kanthi cahya alami: Coba copot langsir utawa tirai sing abot. Gawa prabot utama menyang jendhela kanggo nggawe ruangan sing luwih cahya ing njero ruangan. Elinga yen sampeyan bisa nulungi kaca kanthi lampu utawa lampu kanthi strategis diselehake ing pojokan nalika cahya alami ora bisa ngakses.
  • Kanggo mungkasi, luwih becik sampeyan taruhan kanthi warna sing netral, nada putih lan cahya sing dhasar banget. Kudu menehi rasa imbang sawayah-wayah.

Napa teknik iki wis dadi ide sing apik

Kaping pisanan amarga menehi asil sing apik nalika ngobrol babagan penjualan. Alesane yaiku Nalika calon pembeli ngunjungi papan sing dihias minangka penyewa saiki, dheweke ora bisa ngerteni impene ing omah kasebut. Mula, nalika kita ngawula kanthi netral, rasa, impen lan pangarepan wiwit tuwuh. Kayane pikiran pancen nampilake kabeh sing dikarepake. Kita ngerti yen imajinasi iku kuat lan dekorasi!


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.