Марија васкез

Иако студиите ги насочив кон индустриско поле и инженерство, има многу други работи што ме исполнуваат како што се музика, внатрешен дизајн или готвење. Decoora ми дава можност да споделам совети, идеи и самодоверби за украсувањето со сите вас.

Марија Васкез има напишано 1033 статии од јуни 2013 година