Сузана бодој

Јас секогаш бев многу јасна дека мојата работа е да бидам учител. Оттука, имам дипломирано англиска филологија. Но, покрај мојата вокација, една од моите страсти е светот на декорацијата, редот и декоративните занаети. Таму каде што креативноста мора да биде секогаш многу присутна и тоа е предизвик што го сакам.

Сузана Годој има напишано 27 статии од септември 2017 година