18 objék marmer pikeun ngahias bumi anjeun

Marmer hiasan pisan

Barang marmer beuki a pinunjul hébat dina dunya hiasan. Di Decoora éta sanés hal anu ngareuwaskeun kami; Kami nyarioskeun matéri éksklusif anu, sapertos kitu, nyayogikeun ka bumi urang. Sareng saha anu teu kersa masihan imahna katingali dibédakeun?

Ngagunakeun marmer dina lapisan sareng jati skala ageung tiasa ékonomis teu tiasa dianggo pikeun seueur jalma. Éta panginten mangrupikeun alesan anu nyababkeun duanana désainer sareng perusahaan didédikasikeun pikeun dunya hiasan, pikeun kalebet asesoris alit sareng unsur hiasan dina katalogna. Kami parantos ngalacak aranjeunna sareng mendakan seueur rupa objék pikeun ngahias ruang tamu, kamar tidur atanapi dapur. Naha anjeun hoyong terang naon ari aranjeunna, dimana mendakanana sareng harga sabaraha? Kami bakal ngawartosan anjeun.

Tabél bantu

Tabél sapertos anu urang usulkeun aranjeunna mangrupikeun tambahan salaku fungsional sabab éta éndah pikeun ngahias sagala sudut bumi anjeun. Di gigireun ranjang anjeun, di hareup sofa anjeun, di gigireun korsi bacaan anjeun, atanapi ngan saukur di juru sareng sadaya objek karesep anjeun di luhur. Aranjeunna badé nganggo sudut mana waé sareng bakal pas sampurna dina lingkungan anu dihias ku gaya vintage, industri atanapi bahkan gaya Nordik.

Tabel samping marmer katingali saé dimana waé

  1. Méja travertine Ferm Living, harga € 405
  2. Méja marmer Ferm Living, harga € 405
  3. Méja samping marmer buleud, harga € 109,95

Tékstur sareng kaanggotaan alami permukaan marmer kontras dina tabel samping ieu kalayan aksen industri yén pigura logam, bubuk sareng suku anu dilapis bubuk masihan tabel ieu. Dina bodas, hideung atanapi kulawu, aranjeunna bakal janten potongan anu serbaguna anu tiasa anjeun ngalih ti ditu ka dieu nalika anjeun bosen.

Émut upami anjeun badé mésér salah sahiji tabel ieu sacara online, kusabab marmer mangrupikeun bahan alami, panginten aya sababaraha variasi tina hiji produk kana produk anu sanés. Warna atanapi sisikian panginten henteu pas pisan sareng anu anjeun tingali dina poto produk. Dupi anjeun parantos ngagaleuh?

Sakali di bumi, pikeun perawatan anu saé anjeun kedah nyingkahan panggunaan bahan kimia Ngeunaan ieu. Upami anjeun hoyong ngabersihkeunana, lawon beueus cekap.

Barang témbok

Sconce témbok, jam sareng rak mangrupikeun objék marmer anu paling dipénta pikeun ngahias témbok. Kalayan desain inovatif sareng klasik dina waktos anu sasarenganObjék ieu nonjol hususna dina témbok dina nada haneut atanapi nétral, digabungkeun jeung jati modern atanapi gaya Nordik.

Anjeun tiasa ngahias témbok ku marmer

  1. Didamel rak marmer Sakari, harga € 49
  2. Jam témbok Nomon Marble Link, harga € 892,98
  3. Wallpaper Marbela (10 x 0.53m) ku Kave Home, harga € 34,30

Pilihan séjén pikeun ngalebetkeun marmer kana témbok anjeun nyaéta bet dina wallpaper sapertos anu urang usulkeun. Pikeun aplikasi anu leres, tangtosna, témbok kedah warna nétral, tahan sareng nyerep. Ti Decoora kami nyarankeun anjeun percanten ka saurang profesional pikeun ngalaksanakeunana kecuali anjeun badé nempatkeun éta dina rohangan anu alit sareng terbatas dimana anjeun henteu kedah ngiringan lambaran anu sanés.

Lampu

Lampu sareng desain ngahiji dina lampu méja, dicirikeun ku basa marmer padetna sareng kap lampu kalayan bentuk organik. Kasaimbangan anu sampurna anu tiasa anjeun anggo pikeun ngahias sareng nambihan kaanggotaan dina méja sisi atanapi baju baju di bumi anjeun. Di Decoora kami resep kumaha aranjeunna katingalina khususna dina jati kai mulya kalayan struktur logam.

Lampu marmer katingali saé di bumi

  1. Lampu méja Arum ku Ferm Living, harga € 405
  2. Lampu ditunda Jibril ku Made, harga € 59
  3. Lampu méja Videl ku Kave Home, harga € 117

Barang marmer pikeun ngahias méja atanapi ganti baju

Kaseueuran tulisan anu aya dina bagian ieu ukuranana leutik sahingga, cocog pikeun ngahias permukaan méja, méja samping sareng baju ganti. Éta objék anu ngagaduhan kakuatan hiasan anu hébat tapi éta ogé ngagaduhan sipat anu praktis. Anjeun tiasa mendakan kotak kanggo nyimpen perhiasan atanapi alat tulis, lampu gantung, bookend...

Aya seueur objék marmer hiasan

  1. Karla toples ageung dina kai akasia padet sareng marmer héjo ku Kave Home, harga € 14
  2. Anna kandel marmer jangkung ku Broste Copenhagen, harga € 43
  3. Atur 2 bookends ku Made, harga € 29
  4. Louise Roe vas, harga € 98

Kusabab anjeun bakal ngagaduhan waktos pikeun mastikeun, aya seueur anu didamel ku marmer bodas, Nanging, Diantara objék leutik ieu, pinunjul anu dicandak warna héjo matak héran. Warna héjo kalayan pola alam anu hadé sareng variasi warna. Naha anjeun wani masihan sakedik warna ka juru bumi anjeun anu anjeun parantos nguciwakeun?

Lampu méja sareng kotak, vas atanapi candelabrum; Anjeun teu kedah langkung seueur pikeun ngahias méja sisi anu anjeun gaduh dina sofa atanapi konsol anu ngahias aula anjeun. Anjeun panginten parantos nguping langkung ti sakali éta kualitas langkung penting tibatan kuantitas. Tip anu, tanpa ragu, anjeun tiasa nerapkeun kana permukaan ieu, milih sababaraha barang tapi khusus pikeun ngahias aranjeunna.

Barang dapur

Barang dapur ngadamel urang gélo. Abdi henteu nyalira dina ieu, leres henteu? Éta endah pisan kumaha minat jinis-jinis desainer ieu dina dasawarsa ka tukang. Teu matak kaget kami, ku sabab éta ogé ditandaan ku tren. Sareng upami marmer mangrupikeun tren pikeun ngahias rohangan sanés di bumi, naha éta henteu kedah janten alternatif anu leres di dapur ogé?

Marmer datang kana méja tina leungeun piring, baki, mangkok ... tapi éta ogé ngabantosan urang di dapur nyiapkeun piring urang. Papan motong, rol atanapi mortir mangrupikeun sababaraha conto ieu. Sababaraha sadayana didamel tina marmer, anu sanésna, Nanging, ngagabungkeun marmer sareng leuweung atos sapertos akasia, sahingga ngagabungkeun kaanggunan sareng kahaneutan duanana bahan dina potongan anu sami.

Objek marmer katingali saé di dapur

1. roller dapur Aimil ku Kave Home, harga € 19
2. Papan motong Bloomingville, harga € 39
3. Papan porsi Tresa ku Kave Home, harga € 15
4. Pabrik uyah karajinan ti Normann Copenhagen, harga € 75
5. Atur 2 mangkok Callhan ku Kave Home, harga € 15

Nalika matérial janten modis, versi "murah" sok nembongan anu nyonto éta. Ieu ogé parantos kajantenan ku marmer; di pasar dimungkinkeun pikeun mendakan simile dina bahan sanés anu nurunkeun biaya produk. Alternatip anu saé nalika, kusabab éta potongan ageung atanapi éta mangrupikeun lantai atanapi tembok anu kedah urang pasang di daérah anu lega, hargana naék.

Aya ogé wallpaper murah sareng vinyl perekat anu nutupan permukaan sagala pikeun ngahontal pangaruh marmer. Proyék anu tiasa anjeun laksanakeun nuturkeun léngkah-léngkah tina DIY anu bakal kami usulkeun. Kemungkinan pikeun ngahijikeun kaanggunan sareng kaaslian matéri ieu di bumi urang seueur sareng rupa-rupa, ngamanpaatkeunana!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.