2022 tren hiasan pikeun ruang tamu modern

Tren-modern-ruang-ruang-2021

Teu aya ragu yén ruang tamu mangrupikeun salah sahiji kamar anu paling penting di bumi. kituna penting pikeun meunangkeun hiasan katuhu. Émut yén éta mangrupikeun daérah bumi anu lumayan dianggo sareng umumna dimaksudkeun pikeun luang.

Upami anjeun resep anu modéren sareng ayeuna sareng janten énggal-énggal ngeunaan hiasan, Entong sono kana tren pikeun ruang tamu modéren taun ieu.

Warna trendi

Aya warna anu henteu pernah kaluar tina gaya sareng anu aya dina hiasan taun-taun. Nada nétral ngagabungkeun sampurna jeung kelir séjén sarta Aranjeunna adaptasi tanpa masalah naon waé gaya hiasan. Warna sapertos kulawu, bodas atanapi hideung bakal ngabantosan anjeun masihan ruang tamu anjeun sentuhan modern. Dina hubungan kelir Palasik kayaning bodas atawa beige, aranjeunna sampurna lamun datang ka nutupan jati béda di ruang tamu.

témbok cladding

Salami taun 2022, palapis témbok nampi kakuatan dibandingkeun sareng lukisan saumur hirup. Upami anjeun hoyong masihan kakuatan sareng karakter kamar, anjeun tiasa nutupan témbok nganggo marmer. Upami anjeun henteu hoyong hiasan anu terang teuing, anjeun tiasa nganggo panel kai.

ruang tamu-modern-trend-2021

Parquet salaku permukaan lantai

Parquet mangrupakeun bahan anu reminiscent tina kai sarta cukup tahan, sahingga sampurna dipaké salaku lanté di ruang tamu. Salian ti éta, Parquet bakal ngabantosan anjeun ngajantenkeun ruangan langkung ageung sareng langkung ageung.

Harmoni sapanjang rohangan

Penting pikeun ngahontal kaharmonisan anu hébat di sapanjang rohangan supados tetep megah, di mana pikeun beristirahat atawa boga waktu nu sae jeung kulawarga.

salon

Pentingna chaise longue

Sofa béntang taun ieu di ruang tamu bakal janten chaise longue. Éta kedah janten jati utama di rohangan sareng ti dinya ngadamel sesa jati. Upami ruang tamu lega sareng ageung, idéal nyaéta milih modél anu ngawangun U. Upami, di sisi anu sanés, ruang tamu henteu ageung teuing, disarankeun milih sofa L ngawangun.

gudang camouflaged

Ruang tamu mangrupa bagian tina imah papanggih jeung kulawarga jeung babaturan atawa mun gaduh waktos alus boh nonton pilem atawa maca buku alus. Éta pisan sababna naha kamar kudu boga wewengkon gudang di mana pikeun nyimpen pilem, rékaman musik atawa buku. Janten up to date, wewengkon gudang ieu kudu kamuflase tukangeun panto dina témbok atawa dina parabot. Ku cara kieu kamar teu jadi dieusian jeung sigana leuwih rapih.

moderno

méja marmer

Sakumaha anu anjeun tingali di luhur, marmer mangrupikeun salah sahiji bahan béntang taun ieu. Salian mantuan nutupan témbok, éta sampurna salaku bahan utama pikeun méja kopi di ruang tamu. Marmer mantuan méré kakuatan ka gaya hiasan sakabéh kamar. Lamun hayang jadi up-to-date, ulah ragu milih hiji méja ngawangun oval jeung struktur baja.

TV dina témbok

Hal ieu kacida fashionable ngagantung TV dina témbok jeung poho ngeunaan parabot. Ku cara kieu anjeun tiasa nikmati TV ageung sareng ngahémat seueur rohangan. Éta ogé trend di kamar taun ieu pikeun ngasupkeun sapotong floating jati ka kamar. Jenis jati ieu mawa modernitas ka tempat sareng rasa kontinuitas anu sampurna pikeun masihan amplitudo anu langkung ageung.

tv

lampu kalawan sorotan

Cahaya mangrupikeun konci dina rohangan bumi sapertos ruang tamu. Cahya ngajadikeun wewengkon cozy ogé pikaresepeun. Taun ieu sorotan LED aya dina mode, pilihan modéren sareng praktis sabab ngamungkinkeun cahaya di daérah anu dianggo. Upami anjeun hoyong anu langkung picilakaeun ogé ayeuna ulah ragu nempatkeun jati jeung lampu sakuliah kamar.

Gaya minimalis

Gaya hiasan anu sampurna pikeun ruang tamu anjeun nyaéta minimalis. Gaya ieu ngadukung frasa kirang langkung. Sababaraha potongan jati, garis lempeng sareng hiasan pangbasajanna mangrupikeun unsur anu penting pikeun ngahontal hiasan modéren di ruang tamu. Henteu saé ngecas kamar sabab rohangan tempatna ngirangan. Gaya minimalis nyiar di luhur sadayana pikeun ngahontal rasa lega sapanjang rohangan anu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngaraosan sadayana tempat.

Pondokna, ieu mangrupikeun tren pikeun ruang tamu modéren dina taun 2022. Sakumaha anu anjeun tingali ku sababaraha léngkah hiasan saderhana anjeun tiasa gaduh ruang tamu di bumi. nu susunan trend ogé modern jeung ayeuna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.