5 program pikeun ngadamel rencana bumi (aplikasi mobile)

Rencana imah

Naha anjeun mendesain bumi payun anjeun? Naha anjeun hoyong ngarobih deui anu ayeuna sareng kedah tiasa ningali sadaya alternatipna? Anjeun hoyong ngagambar rencana bumi anjeun pikeun milih distribusi jati anu pangsaéna? Aya tiasa seueur alesan hoyong mendesain sareng ngagambar rencana pikeun bumi. Sareng seueur ogé cara pikeun ngalakukeun éta.

Program éta anu ngamungkinkeun ngadamel rencana bumi nganggo laptop atanapi sélulér parantos ngagentos naon anu dugi ka ayeuna cara tradisional ngalaksanakeunana. Malah anu henteu kantos damel sareng rencana tiasa ngusahakeun éta berkat intuisi tina aplikasi ieu. Naha anjeun hoyong nyobian?

Sababaraha minggu ka pengker kami ngusulkeun program anu béda anu tiasa ngabantosan anjeun dina distribusi jati sareng hiasan bumi anjeun. Program anu kami usul ayeuna pikeun nyusun rencana imah henteu béda pisan sareng anu dimaksud. Maranéhna nyaéta program intuitif sareng tiasa diaksés for everyone

Rencana imah

Sadaya program sareng aplikasi mobile pikeun nyieun rencana imah henteu gratis. Langkung seueur kamungkinan anu ditawarkeunana atanapi dina kecap sanésna, beuki caket kana program propésional, langkung ageung biayana. Éta aya dina panangan anjeun pikeun milih anu paling cocog pikeun kabutuhan praktis, téknis sareng ékonomi anjeun.

Planner lantai

Kalayan Planner Lantai anjeun tiasa nyiptakeun Rencana 2D sareng 3D kalayan gampang sareng ngabayangkeun hasilna ku cara anu pikaresepeun. Mibanda éditor anu intuitif, anu bakal ngamungkinkeun anjeun ngagaduhan rencana lantai munggaran anjeun dina sababaraha menit. Anjeun tiasa nyiptakeun seueur proyek anu dipikahoyong sareng ngaunduh gambar rencana lantai 2D sareng 3D gratis. Nanging, anjeun kedah mayar upami anjeun hoyong kéngingkeun langkung seueur manpaat: sababaraha lantai sareng gambar anu langkung saé.

Lantai

Sakali rencana parantos ditarik, anjeun ogé tiasa nganggo fungsi hiasan otomatis pikeun ngalengkepan ku sababaraha kali klik atanapi milih barang perabot hiji-hiji ti perpustakaan anjeun. Émut yén sadaya pakakasna henteu katingali dina smartphone, janten ideu na bakal aya ngalengkepan aplikasi mobile kalayan aplikasi pikeun pc.

Nu Ngarencana 5D

Planner 5D mangrupikeun pakakas desain bumi maju sareng gampang dianggo. Komunitas na aya 38793357 désainer amatir anu nyababkeun ieu. Anggo mode 2D pikeun nyiptakeun rencana lantai sareng desain mébel, sareng ngalih kana 3D pikeun ngajajah sareng ngédit desain anjeun ti sudut mana waé.

Nu Ngarencana5D

Anjeun tiasa nyiptakeun rencana ti mimiti, milih bentuk kamar sareng ngarobih ukuranana, atanapi ngawangun proyek anu aya di galéri. Upami réngsé, anjeun tiasa nyandak screenshot desain anjeun sareng bagikeun ka babaturan anjeun dina jaringan sosial. Naha aya mangpaatna pikeun sadaya platform kalayan kasaluyuan lengkep antara aranjeunna.

SketchUp

Sketchup mangrupikeun salah sahiji software 3D paporit. Éta ngamungkinkeun anjeun modél gancang pisan sareng intuitif sareng nyiptakeun skétsa anu pikaresepeun. Program ieu nyertakeun diantara sumberdaya na video tutorial pikeun diajar step by step kumaha lingkungan éta sorangan tiasa didesain sareng dimodelkeun.

SketchUp

Kauntungannana SketchUp anu sanés nyaéta anjeun henteu kedah ngawangun sadayana anu anjeun peryogikeun ti mimiti. Dina internét aya ratusan rébu objék tina sagala rupa anu disiapkeun lebetkeun langsung kana modél anjeun. Anjeun tiasa ngagunakeunana online atanapi ngaunduh versi pribadi atanapi propésionalna, kalayan harga anu béda-béda aya.

Anjeun bakal tiasa nyimpen proyek anjeun dina cara anu nyaman sareng ngekspor gambar naon anu anjeun ngahasilkeun. Sakali disimpen dina format umum, anjeun tiasa nyalin, ngirim sareng ngabagi karya anjeun sareng saha waé anu anjeun pikahoyong. Ogé muka éta na tingali dina aplikasi anjeun hapé

Bumi ku abdi

Désain, paranti sareng ngahias. Home By Me ngamungkinkeun anjeun pikeun nyiptakeun rencana anjeun dina 2D, ngahias bumi anjeun dina 3D sareng ngekspresikeun gaya anjeun ku alat anu saderhana pisan sareng intuitif. Ngagunakeun alat nyiptakeun bumi ieu sareng anjeun tiasa gaduh kesan munggaran ngeunaan tata ruang proyék anjeun berkat katalog jati, lampu, permadani ...

Homebyme

Ti momen pendaptaran, anjeun gaduh 3 gambar anu réalistis sareng 3 proyék gratis. Anjeun tiasa impor rencana anjeun, ngadamel kamar sareng nambihan panto sareng windows. Henteu gaduh waktos kanggo ngarobih rencana anjeun janten proyek? Teras HomeByMe tiasa ngalakukeun éta pikeun anjeun ti € 14,99.

Kamar saku

Kamarketcher ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun rencana lantai sareng desain imah dina komputer, tablet atanapi sélulér anjeun. Anjeun ogé tiasa unggah skétsa atanapi rencana lantai anu aya sareng ngantepkeun ilustratorna nyiptakeun rencana lantai kanggo anjeun. Proyék anjeun disimpen dina awan sareng singkronisasi antara alat janten anjeun tiasa ngakses aranjeunna iraha waé, dimana waé.

Kamar saku

Anjeun bakal tiasa nyiptakeun rencana lantai 2D profésional anu kalebet pangukuran sareng total luas sareng unduh aranjeunna pikeun skala dina sababaraha format pikeun cetak sareng wéb. Tina ieu anjeun tiasa nyiptakeun gambar 3D pikeun nunjukkeun kumaha proyék perumahan anyar atanapi kamar bakal katingali dina ngaropea. Jumlah fungsi sareng kamungkinan bakal gumantung kana rencana anu anjeun pilih: gratis, VIP ($ 49 / taun) atanapi Pro.

Naha anjeun terang salah sahiji program ieu? Naha anjeun resep nyobian salah sahiji waé?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.