Jieun headboard asli sareng homemade pikeun pangkeng anjeun

Jieun headboard asli sareng homemade pikeun pangkeng anjeun

Naha anjeun badé masihan hawa énggal ka pangkeng? Jieun témbok utama leuwih pikaresepeun? Headboard tiasa janten bagian anu penting pikeun ngahontal ieu, sanaos henteu pikaresepeun pisan. Sarta eta moal diperlukeun pikeun anjeun investasi jumlah badag duit dina elemen ieu. Kanyataanna, urang ajak anjeun nyieun headboard aslina tur homemade pikeun pangkeng anjeun ti scratch tur kalawan bahan mirah.

Urang tiasa ngalakukeun leuwih loba hal di imah urang ti urang ngalakukeun tur kalawan hasil alus teuing, tapi lolobana urang ditahan ku sieun, kurangna kapastian yén hasil tungtung bakal alus. Anjeun ngarasa dicirikeun? Waktosna parantos sumping pikeun ngeureunkeun ideu sareng naon anu langkung saé tibatan a proyék basajan kawas headboard?

Dinten ieu kami mawa anjeun ideu béda pikeun nyieun hiji headboard aslina tur homemade keur pangkeng teh. Gagasan anu ngagunakeun bahan basajan tur gampang pikeun manggihan sareng anu kami ngarepkeun bakal mere ilham anjeun pikeun nyiptakeun desain anjeun nyalira. Naha urang mimitian?

dicét headboards geometric

Lukisan mangrupikeun sekutu anu hébat nalika ngarobih éstétika rohangan. Éta ogé ngajak urang pikeun kreatif. Sanaos anjeun henteu kedah gélo pikeun nyiptakeun headboard kreatif; éta bakal cukup, pikeun ieu, nu ngagambar wangun geometri basajan dina témbok sapertos anu dipidangkeun dina gambar di handap ieu.

Headboards aslina kalayan bentuk geometri dicét

headboard napel SiestaWalls jeung proyék tina Imah sareng kebon anjeun

Ssetengah lingkaran, persegi panjang, bujur sangkar... dina warna anu kontras sareng témbok bodas, aranjeunna bakal narik perhatian anu kuat. Sareng anjeun henteu peryogi alat khusus pikeun nyiptakeunana. Anjeun bakal tiasa nyiptakeun kuriling nganggo tali sareng patlot salaku kompas sareng ngawatesan bentuk lempeng saatos ngukur ku pita napel pikeun cet engké. Naon anu salah? Upami anjeun henteu resep hasilna, anjeun tiasa ngabenerkeunana sareng, salaku jalan terakhir, tinggalkeun témbok sapertos anu tadi.

Dijieun dina macrame

Naha anjeun ogé resep detil hiasan macramé sapertos kuring? Kuring ngaku keur bit obsessed jeung aranjeunna. Jigana maranéhna mawa loba kahaneutan ka imah, yén maranéhna nyieun leuwih welcoming sarta yén maranéhna cocog sampurna kalawan gaya alam jeung / atawa bohemian, teu anjeun satuju?

headboards macrame

Nempatkeun sapotong badag tina macramé di tempat headboard tiasa cara hébat sangkan pangkeng leuwih welcoming. Sareng éta moal sesah pikeun anjeun, sanaos anjeun henteu kantos ngalaksanakeun téknik ieu. Sareng éta dina jaringan anjeun bakal mendakan tutorial anu saé pikeun ngadamel knot dasar anu bakal sampurna pikeun proyék ieu.

Sakumaha anjeun tiasa tingali dina gambar anjeun tiasa nyiptakeun komposisi anu béda pisan sareng téknik macramé. Ideally, ieu nutupan rubak ranjang, spasi nu hiji headboard tradisional bakal nempatan. Sakali rengse anjeun tiasa nempatkeun aranjeunna dina témbok dina cara béda. Cabang tangkal, contona, bakal nyangking naturalness anu langkung ageung kana rohangan sareng ningkatkeun gaya rustic. Sanajan kitu, lamun make slats kai digosok pikeun pigura sapotong jeung nempatkeun eta dina témbok, Anjeun bakal bet dina gaya leuwih Nordic jeung tradisional.

Naséhat kami nyaéta nyiptakeun potongan dina warna tunggal nganggo nada alami atanapi haneut. Sareng anjeun ngan ukur ngenalkeun sapuan warna leutik, upami anjeun hoyong, anu terakhir. A headboard macramé bakal cukup ngahalangan sorangan.

méja upholstered

Dupi anjeun gaduh parabot heubeul di imah nu Anjeun bade nyabut? Sababaraha papan heubeul anjeun kapanggih bohong sabudeureun tur disimpen pikeun proyék hareup tapi pernah dipaké? Waktosna pikeun ngalakukeun hiji hal sareng aranjeunna! Pikeun motong kuku papan tina ukuran béda sarta upholster aranjeunna, contona, pikeun nyieun hal sarupa gambar.

Headboard asli sareng papan daur ulang sareng upholstered

Teu perlu kabeh tabel kudu lebar sarua, atawa maranéhna kudu boga jangkungna sarua. Maén sareng aranjeunna! Anjeun tiasa nyiptakeun garis lempeng atanapi garis bunder sapertos anu aya dina gambar sareng aranjeunna. Lajeng anjeun ngan butuh saeutik busa sareng lawon anu saé pikeun ngaréngsékeun pagawéan. Leres, anjeun ogé peryogi stapler pikeun ngagantelkeun lawon kana papan sareng sekrup atanapi napel pikeun ngagantelkeun papan kana témbok, tapi éta sanés masalah.

kalawan cushions

Salah sahiji ideu pangbasajanna pikeun nyiptakeun headboard asli sareng buatan bumi nyaéta ngagunakeun bantal. Sumuhun, sababaraha cushions basajan bisa dipaké pikeun Pad jeung ngahias wewengkon headboard. Éta bakal praktis sareng nyaman upami anjeun resep maca dina ranjang.

Headboard asli sareng buatan bumi didamel ku bantal

1. DIY ku Studio Tempo 2. kanyahoan

La pilihan bantal, Warna atawa alesan pikeun ieu bakal penting, tapi teu leuwih ti metoda ngagantung aranjeunna. Sareng anjeun tiasa dianggo pikeun éta tina jalur kulit sareng rivet ka bar logam. Atawa, naha henteu, campuran duanana sakumaha hancana Megan Pflug.

Naha anjeun resep ideu kami pikeun nyiptakeun headboard asli pikeun pangkeng anjeun? Éta henteu pajeulit sareng sareng aranjeunna anjeun bakal nambihan sentuhan anu pribadi ka kamar, mana anu anjeun paling resep? Nu mana anu anjeun wani laksanakeun, upami anjeun wani?

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.