Lampu siling barudak: Pancén enya, tapi ogé fungsina

Lampu pikeun murangkalih sasatoan_570x375_scaled_cropp

Sanaos rupa-rupa lampu barudak anu aya di pasar (tanpa kedah ngadamel investasi ageung), kamar barudak biasana dihias ku bola abadi dina kertas béas atanapi, gagal éta, ku layar lawon anu dina seueur kasus teuing kabur pikeun nyebarkeun cahaya tina bentuk anu pas , kusabab kandelna atanapi warna anu dipilih. Upami urang hoyong milih kaaslianana sareng ngareuwaskeun murangkalih urang nganggo lampu imajinatif, penting pikeun mikir heula ngeunaan jinis lampu anu urang pilari kamar tidurna, kusabab desainna kedah henteu ngabawah fungsi sejati tina lampu.

Bisi kuring, kuring bakal salawasna milih alternatif unisex (sahingga perumahan kamungkinan dipaké deui) sareng téma sato, spatial, atanapi olahraga, perjalanan sareng transportasi. Dina conto anu kuring kalebet, alesan na paling henteu, anu matak nyaéta ampir dina sadaya kasus bohlam lampu tetep dina hawa sareng henteu aya halangan difusi cahaya: Anjeun tiasa milih lampu halogén upami kamar ogé dianggo salaku ruang diajar, pikeun lampu bohlam bodas konsumsi rendah anu ningkatkeun aspek organik sareng "naif" desain sareng ngajamin penerangan anu haneut sareng bersih, atanapi ku lampu témbok kalayan layar gelas upami silingna handap tapi kami hoyong ngahontal sebaran cahaya homogén.

lampu siling pikeun ni + ¦os._570x375_scaled_cropp

lampu siling pikeun ni + ¦os_570x375_scaled_cropp

lampu siling tipe keranjang_570x375_scaled_cropp

nu bohlam balon Aranjeunna henteu mirah tapi tahan lami, aranjeunna nawiskeun seueur lampu dibandingkeun sareng sakedik aranjeunna meakeun sareng terus terang hiasan, sapertos anu ditingalikeun dina gambar ieu kamar nonoman pikeun anu mikaresep baskét dimana éta dipikaterang mangpaatkeun (pantes kaleuleuwihanana) tina sumber listrik anu ageung, naha éta henteu katingali.

lampu siling pikeun ni + ¦os__570x375_scaled_cropp

Upami salian ti sumbangan enteng sareng karakter hiasan na urang hoyong kalebet a nilai tambah kana lampu, aya modél pedagogical sapertos anu nyababkeun bal dunya atanapi anu ieu di kénca anu ngabantosan barudak urang diajar abjad. Pikeun barudak anu kréatip (atanapi henteu ngora teuing), modél ieu nganggo polipropilén bodas atanapi hideung, gaya retro sareng didesain ku Chen Karlsson, parantos narik perhatian kuring, anu kalebet liang pikeun nempatkeun harta karun urang handapeun sorotan luminaire, didesain kitu sakumaha henteu ngaluarkeun panas dina objék.

Inpormasi lengkep - Ngahias kamar orok unisex

Sumber - Alibaba, Lampu siling pangsaénaCahya Barudak Kembang Api, Homienize, Houzz, Sumber Lampu, Louie Lighting, Jati Net, Kalangkang cahayaGandeng,


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

22 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   ubalda cenahna

    kaleresan nyaeta aranjeunna pisan asli sareng pikaresepeun

  2.   Miara cenahna

    Masing-masing langkung geulis.

  3.   ubalda cenahna

    Kaleresan barudakna lucu pisan, aranjeunna yakin resep pisan ka aranjeunna

  4.   Carolina cenahna

    Halo, abdi hoyong terang dimana anjeun badé ningali aranjeunna?

  5.   Laila cenahna

    Dimana aranjeunna tiasa dipésér?

  6.   Fariby cenahna

    Abdi resep sababaraha desain murangkalih sareng nonoman, dimana urang tiasa nganjang sacara fisik pikeun kéngingkeun sababaraha desainna sareng terang upami alat ganti na tiasa gampang dipésér sareng aranjeunna nyéépkeun sakedik tanaga. Hatur nuhun

  7.   Giselle cenahna

    Halo, kuring resep kana lampu deco sareng kipas langit-langit, naha anjeun tiasa nyarios, naha kuring bakal langkung caket ningali? Hatur nuhun.

  8.   Marco Rojas cenahna

    Halo, kuring resep kana desain barudak anjeun, kuring cicing di Quito - Ékuador
    Abdi hoyong terang upami anjeun gaduh distributor produk anjeun di dieu
    hatur nuhun

  9.   Patricio cenahna

    Halo. Dimana aranjeunna tiasa didapet?

  10.   Freddie alvarez cenahna

    kumaha mésérna, punten kirimkeun inpormasi

  11.   Charly Montufar Fdez cenahna

    kumaha kuring tiasa kéngingkeun lampu

  12.   Jessica cenahna

    Wilujeng sonten, kuring hoyong nampi inpormasi sareng sato, hatur nuhun sareng salam

  13.   NGABASA cenahna

    Abdi hoyong terang upami anjeun ngadamel kiriman ka MENDOZA, hatur nuhun!

  14.   Silvia cenahna

    halo, anjeun ngintun ka san juan?

  15.   Cristina cenahna

    Halo. Abdi hoyong terang alamatna kanggo mésér lampu siling pikeun murangkalih. hatur nuhun

  16.   Cecilia cenahna

    Abdi peryogi komunikasi sareng anjeun. Dimana Don?

  17.   valeria maidana cenahna

    Kumaha kuring terang harga sareng / atanapi komunikasi sareng anjeun?

  18.   Susan cenahna

    Halo kuring kedah mésér modél, dimana kuring ngalakukeunana, kumaha. (monyét, zébra, macan)

  19.   denisse matus cenahna

    Halo, kuring hoyong gaduh inpormasi langkung lengkep pikeun tiasa mésér, alamat, cara mayar, jst.

  20.   LUCIANA cenahna

    HELLO I resep modél, kumaha mésér? PENGIRIMAN KA ROSARIO SANTA FE?

  21.   Marisol cenahna

    Halo, kuring resep kana lampu karinjang siling, naha anjeun tiasa ngirim kuring inpormasi ngeunaan biaya sareng pangiriman ka 72700. Hatur nuhun

  22.   Cecilia cenahna

    Halo. Naha aya distributor di Buenos Aires, Argentina?