Naon tren 2023 dina hiasan pangkeng

Tren kamar tidur 2023

Aya sakedik dugi ka akhir taun 2022, janten waktos anu saé pikeun terang eta tren hiasan taun anyar. Ngeunaan kamar tidur, bahan-bahan alami diperkirakeun didominasi sareng lampu zona.

Dina tulisan di handap ieu kami nyarioskeun ka anjeun tren pikeun 2023 lamun datang ka ngahias kamar tidur.

Bet dina alam

Hal anu alami bakal penting pisan nalika ngahias kamar tidur. Alam kudu aya di kamar ieu imah kalawan kelir kawas bodas. Perabotanna kedah didamel tina kai alami, boh kabinét atanapi méja ranjang. Aya séri bahan alami anu sanés ogé bakal aya di kamar tidur, sapertos wicker.

Ranjang linen jeung lawon alam

Dina hal ranjang, nada nétral bakal dianggo, sapertos bodas atanapi beige. jenis ieu kelir ngagabungkeun sampurna jeung bahan alam hadir dina kamar ceuk. Anjeun tiasa make sababaraha warna séjén dina cushions ranjang pikeun kontras nice.

Dina sagala hal, lawon alam sapertos linen bakal hadir. Campuran tékstil bakal ngabantosan anjeun ngahontal hiasan anu ayeuna sareng nyiptakeun lingkungan anu santai sareng tenang. Kalayan sadayana ieu, tujuanana nyaéta ngajantenkeun pangkeng janten tempat anu nyaman anu ngamungkinkeun anjeun istirahat sareng bobo dina cara anu damai.

kamar tidur 2023

ayana karpét

Salah sahiji tren pikeun taun 2023 nyaéta karpét. Salian ti fungsi dekoratif atawa éstétis, ieu rugs kudu boga karakter fungsional. Éta kudu ditempatkeun di sisi ranjang pikeun nyegah kontak suku jeung lanté tiis. Teu aya anu langkung pikaresepeun tibatan gugah sareng ngaraosan lemesna karpét handapeun suku anjeun. Ngeunaan warna, Anjeun tiasa milih warna nétral sapertos beige atanapi pilih warna anu langkung terang sapertos biru.

cahaya zona

Tren anu sanés pikeun kamar tidur nyaéta pencahayaan ku zona. Ku cara kieu, kamar kedah gaduh pencahayaan umum pikeun sadayana tempat, kalayan lampu khusus pikeun méja ranjang sareng lampu mandiri, sapertos méja rias. Dina hubungan sareng jinis lampu, pendants bakal aya dina modeu.

pangkeng 2023

spasi maximalist

Salian ti unsur alam ogé bakal aya trend ka arah rohangan maksimal. Pangkengna dikandung ku hawa klasik dimana ranjang sareng headboards ageung nangtung. Kadé nyiptakeun atmosfir palatial di tempat. Lampu siling ageung ogé nyumbang kana ieu pikeun ngahontal hiasan tipe kaisar.

Kanyamanan

Ngeunaan tren pikeun taun anu bakal datang, téma kanyamanan sareng genah di kamar tidur ngagaduhan peran anu utami. Kamar-kamar ieu di bumi katimu salaku daérah dimana anjeun tiasa bersantai sareng bersantai saatos dinten anu panjang di tempat damel. Boga jati anyar sareng ayeuna sareng kasur anu saé Éta konci nalika nyiptakeun suasana katengtreman sareng katenangan.. Urutan jeung kabersihan ogé bakal mantuan pikeun ngahontal hiji pangkeng nyaman jeung sepi. Ulah hilap boh nempatkeun cahaya anu taram sareng lemes sareng sababaraha bantal anu ngamungkinkeun istirahat anu optimal.

témbok aksen

Tembok aksen ogé bakal janten trend di kamar tidur ku 2023. Kamungkinan teu aya watesna, ti wallpaper ka mural atanapi paneling kai éndah. Disarankeun yén hiasan témbok pangkeng cocog sareng anu dianggo dina headboard ranjang.

ngahias kamar tidur

Lampu pendant

Tren anu sanés bakal diwangun ku ngagentos lampu ranjang dina méja kalayan lampu gantung. Éta ngeunaan ngahontal kaanggunan sareng modernisme anu tangtu di hareup unsur tradisional lampu dina tabel bedside. Lampu gantung sampurna sareng témbok aksen sareng headboard anu saé.

Warna hideung

Ninggalkeun nada nétral kumisan, warna hideung bakal jadi dina fashion dina taun 2023. Hideung sampurna lamun datang ka achieving hiji pangkeng modern jeung ayeuna. Lamun datang ka achieving kasaimbangan tangtu sakuliah kamar, éta sasaena ngagabungkeun hideung kalawan nuansa séjén kayaning bodas atawa abu lampu.

Pondokna, ieu mangrupikeun sababaraha tren pikeun taun 2023 dugi ka hiasan pangkeng. Ieu salawasna alus mun up to date Pikeun ngahontal kamar dimana hiasanna cekap sareng pangsaéna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.