Naha anjeun resep cet? Ngadamel studio sorangan

Ngahias studio seni anjeun

Upami anjeun salah sahiji anu resep kana unggal sikat dina kanvas kosong, anjeun panginten "ngimpikeun" studio seni sapertos anu kami ningalikeun ayeuna. Aranjeunna lain tempat anu ditangtayungan sareng dikondisikeun pikeun mikaresep seni lukis tanpa ninggalkeun bumi; enya, di bumi urang sorangan.

Anjeun teu kedah rohangan ageung pikeun nyiptakeun studio lukisan bumi; tapi upami éta ngagaduhan cahaya alam anu loba pisan sareng jati sareng asesoris anu tangtu anu ngamungkinkeun urang ngajaga katertiban. Lukisan meryogikeun seueur alat Sareng langkung saé tempatna pikeun ngatur masing-masing sahijina sateuacan mimiti ngeusian rohangan ku aranjeunna, anjeun henteu satuju?

Aya anu mendakan dina ngalukis cara pikeun megatkeun sambungan tina rutin sareng santai. Pikeun sadayana, ngagaduhan rohangan nyalira sapertos anu tiasa ditingali dina gambar mangrupikeun tambah. Kamar anu henteu dianggo sareng / atanapi gudang di kebon tiasa janten tempat anu saé pikeun mikaresep seni ieu, Milarian tempat anjeun!

Atur jati anjeun di studio seni anjeun

Karakteristik rohangan

Naon ciri anu kedah diperyogikeun rohangan pikeun tiasa janten studio lukisan? Sanaos sigana aneh, dimensi henteu kedah janten faktor pangwatesan salami rohangan parantos teratur. Jelas bakal hésé pikeun nyieun studi praktis dina rohangan katutup 4m2, tapi anjeun moal ngagaduhan masalah ngalakukeunana di kamar 6m2.

Sakumaha pentingna méter pasagi nyaéta gaduh jandéla ageung dina rohangan anu ditujukeun pikeun studio artistik. Jandéla anu saé bakal janten konci pikeun langkung ngaapresiasi nuansa anu dicét ku saha, sareng tiasa ventilasi kamar saatos dianggo. Sanaos lukisan ayeuna henteu ngaluarkeun bau anu aranjeunna pasihkeun tiheula, masih perlu diébuskeun, sahingga nyegah bau tina nyebar ka sésana kamar di bumi.

Kéngingkeun jati anu cocog pikeun diajar

Anjeun teu ngagaduhan lawang cahaya alami anu saé sanaos gaduh jandéla? Maka anjeun bakal kedah investasi tanpa skimping! pikeun masang a sistem cahaya jieunan optimal pikeun ngagentos kurangna cahaya. Ngagabungkeun sababaraha jinis lampu anu ngabantosan anjeun pikeun ngaraos rohangan bébas kalangkang nalika anjeun cet bakal janten konci pikeun "damel" langkung raoseun.

Fitur séjén tina rohangan anu diperhatoskeun nyaéta lantai. Naon jenis lantai anjeun gaduh di kamar? Nalika ngagarap cet, langkung saé éta didamel tina bahan anu gampang dibersihkeun. Upami henteu, anjeun bakal kapaksa ngajaga impian dina sababaraha cara, anu tiasa janten gangguan.

Parabotan

Jati naon anu penting dina jenis rohangan ieu? Kami henteu tiasa nyarios pisan ngeunaan jati penting sapertos ngeunaan jati praktis, sabab pilihan anjeun bakal gumantung pisan kana jinis dukungan naon anu anjeun anggo sareng ukuran naon, sabaraha karya anu anjeun hasilkeun sareng naon anu anjeun laksanakeun: jual aranjeunna, pasihkeun, simpen aranjeunna ...

Méja damel sareng palayan

Méja gulung, dapur troli sareng pelayan aranjeunna janten sekutu hébat dina jenis ieu rohangan kréatip. Éta bakalan praktis pikeun anjeun pikeun ngatur sadaya pakakas anu anjeun peryogikeun pikeun ngalaksanakeun proyek anu anjeun damel. Sareng aranjeunna bakal ngijinkeun anjeun, salian ti ngatur éta, ngagaduhanana dimana waé anjeun damel, mindahkeun éta ti hiji tempat ka tempat anu sanés upami diperyogikeun.

Studio seni mangrupikeun ruang anu dipapaésan kalayan alus

Tabel méja tetep sareng jinis laci pikeun ngatur sadaya pariuk cét, sikat sareng alat anu anjeun peryogikeun, Éta mangrupikeun mébel anu sanés penting tapi penting pisan pikeun dilebetkeun. Salaku tambahan pikeun pasokan anjeun, anjeun ogé tiasa nyimpen gambar anjeun dina ieu. Aya tabel sareng laci anu dirancang khusus pikeun tujuan ieu, dimana lukisan anjeun bakal dijagaan tina lebu upami réngsé. Sanaos, sanés ngan ukur sistem pikeun na.

Ngarojong pikeun karya anjeun

Upami anjeun teras-terasan ngadamel karya-karya anyar anu anjeun kedah nyayogikeun tempat dugi ka dijual, sababaraha batang geser nangtung sapertos anu anjeun tiasa tingali dina gambar mangrupikeun pilihan anu hadé. Anjeun tiasa nempatkeun gambarna ka aranjeunna garing tanpa karuksakan, sahingga mersihan aksés mobil anjeun pikeun karya anyar. Salaku tambahan, éta bakal gampang pisan pikeun anjeun pikeun ningalian, motret atanapi nunjukkeun ka batur anu resep mésérana.

Gantung gambar anjeun di studio

Upami anjeun henteu ngahasilkeun jumlah karya sapertos kitu atanapi anjeun "ngaleungitkeun" éta kalayan gancang sababaraha otél tiasa nyukupan. Upami studio lukisan cukup ageung, éta ogé bakal janten unsur hiasan deui nalika anjeun ngalaan karya anjeun di jerona.

Rak

Rak-rak mangrupikeun sistem panyimpenan anu alternatip, saderhana sareng murah. Aranjeunna bakalan gampang pikeun nempatkeun buku seni anjeun, kaléng cet anyar sareng ngahias kamar boh ku karya anjeun anu langkung alit atanapi ku objék anu hartosna anjeun. Tarohan dina rak kabuka upami anjeun badé teras-terasan gaduh barang sareng dina rak anu ditutup salaku paméran nalika anjeun badé ngajagi sababaraha produk tanpa nyerah nalika ditingali.

Tilelep

Éta henteu pernah nyeri, upami rohangan ngamungkinkeun, gaduh tilelep alit kanggo ngabersihkeun sikat, kaén, sareng sajabana. Anjeun tiasa jalan-jalan ka dapur unggal peryogi meresihanana, tapi henteu langkung praktis pikeun ngalaksanakeunana? dina situs? Janten, salaku tambahan, nalika anjeun damel sareng sumanget bodas atanapi pangleyur, bau na ngan bakal katarima di rohangan.

Studio seni mangrupikeun rohangan anu anjeun tiasa jaga karya anjeun teratur

Sababaraha hal penting dina studio lukisan. Sistem panyimpenan anu saé pikeun ngatur sadaya pasokan sareng sababaraha mobil, anjeun henteu kedah langkung seueur pikeun ngamimitian! Y Upami mangrupakeun ide anu saé pikeun ngamimitian, nyaéta pikeun nangtoskeun dina séri jati modular. Janten di pikahareupeun nalika anjeun peryogi ruang penyimpanan anu langkung seueur atanapi perobihan prioritas anjeun, moal hésé pikeun anjeun pikeun nambihan modul énggal anu ngarobih rohangan.

Naha anjeun ayeuna gaduh deui alat pikeun nyiptakeun diajar?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.