Bantal hiasan pikeun juru bumi anjeun

Négél nétral

Kami salawasna nyarios yén urang resep ngagunakeun éta tékstil pikeun pakéan bumi urang, Kusabab aranjeunna nawiskeun ka kami seueur kagunaan nalika masihan ruang pikeun tampilan anu anyar. Dina pengertian ieu kami mendakan bantal hiasan, anu tiasa dianggo nempatkeun di sababaraha tempat, tina ranjang dugi ka sofa atanapi sudut bacaan.

Urang bakal ningali anu bénten ideu ngeunaan cara ngagunakeun bantal aksen pikeun masihan langkung warna sareng gaya ka rohangan. Salaku tambahan, éta mangrupikeun unsur anu ngabantosan urang ningkatkeun kanyamanan rohangan. Urang pasti tiasa nguntungkeun tina jinis jéntré hiasan ieu.

Bantal dina nada nétral

Bantal hiasan

nu nada nétral mangrupakeun ide anu saé nalika ngahias sagala rohangan, sabab kami nyanghareupan potongan anu bakal ngagabung sareng sadayana. Hiji-hijina kakurangan anu tiasa dipiboga nyaéta aranjeunna henteu semarak atanapi bageur sapertos batur anu langkung warna. Ku nada nétral urang hartosna anu tiasa digabungkeun sareng sadayana ti bodas dugi ka beige sareng sakumna warna abu. Hal anu saé pikeun bantalan ieu nyaéta iraha waé urang tiasa nambihan sentuhan warna sareng nada anu sanésna, tina pink dugi ka biru atanapi oranyeu.

Warna lampu

Bantal dina nada lampu

Aranjeunna nyandak seueur lingkungan anu jelas sareng terbuka, janten jati sareng tembok na dicét bodas. Ieu naha anjeun ogé panginten hoyong milih bantal aksen kalayan corak cahaya. Éta mangrupakeun ide anu saé pikeun masihan rohangan sareng cahaya atanapi upami sofa urang ngagaduhan nada anu meryogikeun warna pastel ieu. Tapi anjeun kedah tetep émut yén éta sigana langkung kotor tibatan anu sanés langkung gancang.

Ngahias ku bantal dina nada poék

Bantal dina nada poék

Kumpulan Primark anyar parantos ngajantenkeun urang cinta pisan kana ieu nuansa tiis anu murni elegan jeung sophistication. Dina koléksi éta kami ningali bantal pikeun sofa sareng ranjang, kalayan nuansa mimitian ti mustard dugi ka aubergine, héjo poék anu dianggona seueur sareng biru laut. Tanpa ragu pilihan sesah tapi keuna pisan.

Bantal bentukna pikaresepeun

Bantal ngawangun

Bantal hiasan kalayan bentukna parantos janten ideu anu hadé pikeun lingkungan barudak. Jinis bantal ieu tiasa ngagaduhan seueur bentuk. Tina kaktus lucu dugi ka hantu, bintang, bulan, awan atanapi bungbuahan. Aya seueur ideu anu aya di pasar, janten urang ngan ukur kedah ngantep diri pikeun ngahias rohangan atanapi kamar kaulinan barudak kalayan kabagjaan.

Bantal dicitak

Bantal dicitak

El dunya bantal pola Éta tiasa henteu aya tungtungna, sabab urang mendakan aranjeunna kalayan sagala rupa ideu sareng nuansa digabungkeun. Ti gaya étnis dugi ka modéren anu langkung modéren, ngalangkungan cetakan Skandinavia, anu psychedelic, anu ngagaduhan sentuhan anu pikaresepeun atanapi klasik sapertos belang sareng titik-titik polka. Dina hal ieu urang ngan ukur tiasa nyarios yén urang kedah ati-ati nalika nyampur sababaraha pola, sabab urang tiasa nyiptakeun suasana huru-hara. Langkung saé milih pola pikeun sababaraha bantal teras nambihan anu sanés dina nada padet anu ngagabungkeun saé. Dina hal sidik, éta langkung saé ati-ati tibatan mendakan hiasan anu henteu jalan.

Bantal hiasan dina gaya étnis

Bantal étnis

El gaya étnis henteu kaleungitan gaya sabab ngagaduhan aspek anu pas pikeun anu aheng sareng bageur. Sadayana resep pakéan imah warna-warni ti jaman ka jaman. Janten di dieu urang ngagaduhan bantal aksen anu hébat ieu sareng cet étnik anu endah. Sanaos aranjeunna henteu ngagaduhan pola anu sami, urang tingali yén éta ngagabung saé kusabab gaya na ngahijikeun aranjeunna sareng nada, kalayan warna beureum sareng biru. Jinis bantal ieu sampurna pikeun bumi anu ngagaduhan gaya etnik boho chic atanapi total, sabab dina lingkungan anu klasik, vintage atanapi rustik pangaruhna tiasa anéh.

Bantal ku buuk

Bantal rambut

nu bantal rambut tiasa janten pilihan anu saé pikeun bumi anjeun nalika usum salju datang. Bantal ieu idéal pikeun lingkungan Nordik sareng kanyataanna éta asalna tina tren éta. Dina nuansa sapertos kulawu atanapi bodas aranjeunna idéal. Éta mangrupikeun pilihan anu saé pikeun dicampur sareng bantal tanpa rambut dina sofa atanapi dina ranjang. Aranjeunna masihan tékstur anu béda pikeun sadayana, ngarah tiasa janten pilihan anu saé.

Campuran bantal

Campuran bantal

Nalika nambihan bantal dina rohangan naon waé, urang henteu biasana milih anu sami, tapi langkung saé urang ngadamel kombinasi anu pikaresepeun. Dina hal ieu urang ngagaduhan sababaraha bantal anu ngagaduhan pola sareng jarian, dicampur sareng anu langkung saderhana sanésna, dina nada anu polos tapi anu ngahijikeun pisan sareng jarian éta. Pola na rusak sareng nada polos sareng warna na sareng dasar anu nétral anu aya di ruang tamu, janten kombinasi akhir ngan saukur sampurna. Coba ogé ngagabungkeun bantal dina ukuran anu béda sapertos anu urang tingali dina poto.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.