Roda pikeun parabot, modél sareng kaunggulan

Roda gaya industri

nu kabayang dina jati aranjeunna tiasa ngadamel parobihan ageung di bumi urang. Sababaraha urang resep kana jati anu tiasa dipindahkeun ti hiji tempat ka tempat anu sanés, sareng roda ieu leres-leres diperyogikeun gumantung kana parabotna. Henteu ngan ukur urang tiasa mésér jati nganggo roda langsung, tapi roda ieu ogé tiasa ditambihan kana parabot anu aya di bumi.

Upami anjeun hoyong nyiptakeun a bumi anu langkung dinamis sareng serbaguna, solusi na tiasa dipendakan dina jati kalayan roda, anu nawiskeun seueur kaunggulan. Ayeuna gampang pikeun milarian roda dina sababaraha jinis sareng desain anu béda, sahingga urang tiasa nganggo roda anu pas pikeun masing-masing jinis jati.

Naha ngagunakeun kastor jati

Roda dina mébel

Roda dina jati gaduh kaunggulan sareng karugian anu tangtu. Sanaos leres yén sigana lumrah pikeun urang ngagaduhan roda dina korsi kantor, salaku conto, teu umum pikeun mendakanana dina parabot imah. Sababaraha henteu hoyong roda ieu kusabab éta tiasa nyababkeun lantai janten rusak nalika mindahkeun jati. Nanging, roda gaduh kaunggulanana. Dina seueurna seueur kasus aranjeunna gaduh rem sahingga jati henteu ngalih upami urang henteu hoyong mindahkeun éta. Tapi pikeun jati anu aya di daérah tempat urang ngalih, éta tiasa janten solusina mindahkeun aranjeunna tanpa usaha teuing, sanaos urang beresih. Ieu masihan bumi urang langkung seueur dinamisme, sabab urang tiasa gampang ngarobih jati. Sababaraha potongan jati anu praktis pisan pikeun nambihan roda nyaéta, contona, rak dapur, méja bantu atanapi sababaraha rak anu urang anggo di daérah kantor. Tapi tangtosna urang tiasa nempatkeun roda dina parabotan anu sanés, sapertos sofa atanapi méja makan.

Jinis roda jati

Casters jati

Di toko DIY bakal gampang mendakan matak hébat aya dina roda pikeun nambihan kana parabotan. Langkung saé konsultasi jinis kabayang atanapi ukuranana, kusabab langkung ageung jati, kualitas roda langkung saé pikeun ngadukung beuratna. Langkung saé nyandak ukuran jati anu dicandak sareng netelakeun upami jati ieu beuratna seueur atanapi sakedik beurat, ngarah tiasa nyarankeun roda anu paling pas. Sacara umum, roda logam anu paling ditungtut, sareng dina jero ieu aya ukuran anu bénten-bénten, sahingga urang tiasa milih anu cocog sareng parabot urang. Nanging, aya ogé roda plastik, anu ngadukung beurat handap, atanapi roda dina gaya vintage atanapi industri, anu biasana didamel tina beusi. Ogé teu kedah urang hilap pilihan roda nganggo rem atanapi tanpa rem, sabab éta tiasa janten detil anu penting pisan dina sababaraha jati atanapi upami urang gaduh murangkalih alit di bumi.

Kumaha carana nambihan roda kana jati

Roda biasana gampang ditambihan ku seueurna jati. Aranjeunna gaduh pangkalan anu dianggo pikeun ngalereskeunana dina jati. Hal kahiji anu kedah dilakukeun nyaéta teras-teras nempatkeun titik-titik dimana urang badé nambihan roda sareng tandana. Kalayan bor urang bakal ngadamel liang sareng kami bakal masangkeunana. Mangrupikeun prosés anu saderhana, utamina upami éta parabotan lambar logam anu gampang dibor. Tapi urang kedah leres-leres mikirkeun poin-poin dimana urang bakal nambihan roda supados parabotna saimbang sareng gampang gerak. Sacara umum, saha waé anu ngagaduhan ide DIY tiasa nempatkeun roda dina sagala rupa jati. Bahan gampang dipendakan dina permukaan DIY anu ageung sareng upami urang gaduh mamang, urang tiasa teras-terasan naroskeun naséhat pikeun nasihat nalika ngadamel parabotan ieu.

Gaya jati sareng roda

Casters jati

Seueur-seueurna roda anu tiasa urang mendakan di toko-toko saderhana, dirancang pikeun jati modéren sareng kontémporér. Éta pisan roda anu fungsina ku desain anu saderhana pisan. Bisi wae, aranjeunna beuki nganggap yén urang ningali unggal jéntré saeutik, janten éta mungkin pikeun mendakan langkung seueur ideu nalika nambihan roda kana jati. Di sababaraha toko dimungkinkeun pikeun mendakan roda warna, pikeun méré sentuhan anu pikaresepeun kana jati, anu ogé mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun nambihan jati barudak. Modél anu sanés anu paling diperyogikeun nyaéta roda gaya industri, Kusabab éta umum pisan dina trend ieu jati gaduh roda. Roda ieu biasana didamel tina logam sareng niru modél vintaj anu dianggo dina mesin pabrik di jaman baheula. Tanpa ragu éta langkung hésé pikeun milarian jinis roda ieu, tapi upami urang hoyong gaduh jati industri biasana, ieu roda anu kedah urang pilari. Salaku tambahan, jenis roda ieu gaduh kakurangan anu sabab anéh sababna harga anu langkung luhur.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.