Cét témbok kamar tidur biru

pangkeng biru

El azul Ieu salah sahiji kelir nu pang populerna jeung dipaké pikeun cet tembok kamar. Ieu mangrupakeun warna nu gathers loba ciri desirable pikeun a pangkeng: Inspires tenang, promotes sare, ngarangsang imajinasi jeung promotes pamikiran leuwih positif. Henteu aya anu langkung saé pikeun istirahat urang.

Saluareun mangpaat pikeun pikiran urang, biru ogé nawarkeun kamungkinan hiasan countless. Pikeun mimitian ku, aya rupa-rupa blues pikeun milih ti (leuwih ti 100 nuansa béda geus katalog), unggal kalawan cap husus sorangan. Di sisi anu sanés, upami urang ngahijikeun sacara cerdas sareng warna-warna sanés, urang bakal tiasa nyiptakeun sagala jinis lingkungan anu pikaresepeun sareng sugestif.

Keunggulan warna biru

Saluareun pertimbangan éstétika, aya seueur kajian ilmiah anu parantos ditangtukeun pangaruh positif warna biru dina uteuk manusa. Henteu anéh, éta mangrupikeun warna anu sering dianggo dina dunya pariwara sareng pamasaran.

Panginten katerangan ieu mangrupikeun warna langit sareng laut. Biru gaduh kakuatan santai anu teu tiasa ditaroskeun sareng, ku kituna, tiasa ningkatkeun kaséhatan fisik sareng psikologis urang.

Dina padamelanana Psikologi warna, kumaha warna meta dina parasaan sareng alesan, Eva heller draws conclusions handap ngeunaan warna biru:

  • Ieu téh mangrupa warna karesep tina mayoritas populasi.
  • Ieu mangrupakeun warna nu brings reureuhan y katenangan. *
  • mere ilham katenangan, kapercayaan y kaamanan.
  • Éta ningkatkeun éta kreativitas jeung kakuwatan keur ngasilkeun.

Sadayana, biru mangrupikeun warna anu sampurna pikeun pangkeng. Dina postingan ieu urang bade difokuskeun tembok, sanajan sanajan dina kamar dihias jeung sahadé séjén, touch leutik biru penting pisan pikeun well-mahluk urang.

(*) Ulikan anu sarua nunjukkeun yén biru bisa jadi pilihan pangalusna pikeun kamar hiji jalma depresi atawa kaleuleuwihan melankolis. Dina kasus ieu eta leuwih hade néangan pangaruh revitalizing tina kelir séjén kayaning héjo atawa oranyeu.

Upami impian anjeun gaduh pangkeng biru anu saé di bumi anjeun, ieu sababaraha ideu anu pikaresepeun:

Biru ukur dina témbok

pangkeng biru

Cet salah sahiji atawa sakabéh témbok pangkeng Anjeun biru. The pangaruh transformative Ieu bakal kaget anjeun, paduli variétas dipilih: Prusia bulao, kobalt, pirus ... Jeung blues coldest kami bakal ngeusian kamar kalawan tenang jeung quietness; kalawan paling sengit urang bakal membangkitkan visions laut jeung langit, sedengkeun nada lemes bakal leuwih cocog pikeun jenis séjén tina kombinasi warna.

Biru Angkatan Laut tiasa janten pilihan anu sampurna pikeun pangkeng hiasan laut, di apartemen atanapi bumi caket laut. Gantina, hiji biru bulak bakal leuwih luyu dina a Kamar barudak pikeun mastikeun sésana alus ti leuwih saeutik di imah.

Kumaha ngahias kamar kalayan témbok biru
Tulisan anu aya hubunganana:
Kumaha ngahias ruang tamu kalayan témbok biru

Dina kasus hiji pangkeng jeung loba lampu, éta alus bet on blues poék; Di sisi anu sanés, upami éta sanés kamar anu terang teuing, éta bakal langkung saé milih nada anu langkung hampang.

Faktor séjén anu bakal mangaruhan nalika mutuskeun sahadé biru anu dipilih nyaéta ukuran pangkengutamana jangkungna na. Sacara visual, biru muda bakal ngagedekeun kamar leutik, sedengkeun biru poék bakal sabalikna. Éta sanés aturan suci, tapi tiasa ngabantosan.

sadayana biru

pangkeng biru

Ieu mangrupikeun alternatif anu paling radikal, sanaos aya derajat anu béda. Saperti menawan kamar tidur biru, kaleuwihan teu pernah sasaena. Sanajan kitu, loba decorators mertahankeun yén decorating kamar kalawan warna tunggal (ngagunakeun, enya, nuansa béda jeung variétas) nawarkeun hasil spektakuler.

Diantara rumus anu paling umum nyaéta rumus make bulao sarua jeung tembok keur parabot keur sare, atawa sahenteuna pikeun duvets atanapi cushions. Ieu mangrupikeun cara anu suksés pikeun nyiptakeun kontinuitas dina desain kamar. Sareng ieu kanggo warna naon waé, sanés ngan ukur biru. Memang bener aya nu nganggap solusi ieu teuing datar, sanajan teu kirang pikaresepeun pikeun éta.

Warna anu sarua ogé bisa diperpanjang ka rugs pangkeng, sanajan kudu variatif dina kasus curtains, lampu sarta elemen séjén. Conto ieu dina gambar di luhur. Sebaran warna anu sober sareng wijaksana.

Kombinasi sareng kelir séjén

pangkeng biru

Loba blues dipaké pikeun cet tembok pangkeng boga leutik hue kulawu (inget yén kulawu ayeuna salah sahiji kelir trending di dunya hiasan). Sajaba ti éta, éta kombinasi biru-abu Geus aya ti mimiti dunya.

Warna séjén anu dianggo dina pangkeng biru sareng ngabantosan urang ngahontal rohangan anu mere ilham karapihan warna beigi jeung Blanco. Kahiji brings touch tina kahaneutan jeung rada ngurangan inténsitas bulao dina tembok. Di sisi séjén, bodas bisa jadi babaturan deukeut pangalusna urang pikeun megatkeun hegemoni. Ieu rada tiis, tapi dina waktos anu sareng caang. Hal utama nyaéta dina dosis anu leres pikeun ngahontal kasaimbangan.

Urang teu kudu underestimate naon unsur warna séjén bisa mawa urang boh. Pikeun masihan touch tina kontras, Tanpa ieu teuing strident, urang tiasa nganggo kelir caang kayaning beureum, nuansa béda tina jeruk komo konéng.

wallpaper biru

wallpaper biru

Tungtungna, urang nyebut sumberdaya pisan praktis: wallpaper atanapi wallpaper. Salah sahiji cara na nyaéta pikeun ngarobih lengkep tampilan pangkeng urang. Hal ieu sering dianggo di kamar barudak, tapi aranjeunna leres-leres valid dina sagala jinis kamar tidur. Sajaba ti éta, maranéhna boga kaunggulan nambahan yén kertas ieu pisan gampang masang, sarta yén urang ogé bisa ngarobah éta nalika urang bosen.

Kauntungan sejen pikeun nyorot nyaéta jumlah badag desain nu urang manggihan di pasar. Ku kituna, urang bakal salawasna bisa milih hiji nu paling cocog pikeun hiasan tina pangkeng urang. Hal anu paling penting nyaéta terang kumaha nempatkeunana saé, pikeun ngahindarkeun pangaruh négatip.

Hiji kaunggulan anu wallpaper boga leuwih cet téh nya éta ngamungkinkeun urang pikeun milih desain datar atanapi anu sanésna kalayan sagala jinis motif atanapi gambar. Contona, di kamar barudak, langit biru jeung gambar leutik awan atawa béntang populér. Pikeun kamar tidur dewasa aya kamungkinan sanés, tina desain géométri dugi ka motif sugestif sapertos anu aya dina gambar di luhur.

Tungtungna, éta kudu disebutkeun yen aya model wallpaper kalawan textures sarta relief béda, anu nambihan titik tambahan anu dipikaresep pikeun hiasan pangkeng urang.

Gambar - Padumukan


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.