Gagasan hiasan pikeun pangkeng minimalis

pangkeng modern

Naha anjeun mikir masihan kamar anjeun tampilan anyar? Teras we ninggalkeun anjeun runtuyan gagasan hiasan pikeun pangkeng minimalis. Sakumaha anjeun terang, éta mangrupikeun salah sahiji tren anu paling diakui dina hal hiasan. Kusabab éta tiasa ditarjamahkeun salaku seni masihan sentuhan anu elegan, sederhana sareng modern pikeun unggal ruangan anu gaduhna.

Tren minimalis sok aya sabab ku anjeun tiasa nikmati lingkungan anu langkung santai pikeun indra. Janten, momen parobihan datang sareng éta, ngantepkeun diri urang kabawa ku kesederhanaan sareng harmoni. Salawasna masihan sentuhan pribadi anjeun, kamar tidur peryogi éta supados kapribadian anjeun dicerminkeun dina éta. Kami ngabejaan ka maneh kumaha carana meunang eta!

Gagasan hiasan: ranjang anu saderhana sareng garis lempeng

Diantara parabot utama pikeun ngahias kamar urang manggihan ranjang. Ieu kedah saderhana, tanpa hiasan atanapi hiasan anu saé, tapi milih garis lempeng sareng utamina kai.. Sanaos upami anjeun resep anjeun ogé tiasa ngantepkeun logam kana kahirupan anjeun. Naon waé pilihan ahir, kami keukeuh yén éta kedah janten protagonis tapi pikeun kesederhanaan na. Salaku tambahan, naon anu urang peryogikeun nyaéta milih kasur anu saé supados masihan istirahat anu saé unggal dinten. Sugan didieu asalna sejen tina mamang pangpentingna lamun datang ka decorating: Naon kasur kuring milih? Éta bakal salawasna gumantung kana kumaha anjeun bobo, naha anjeun nyalira atanapi dibarengan, ukuran ranjang, jsb. Ogé émut yén salian ukuranana, dina tingkat fungsional penting pikeun tumut kana bahan tina kasur. Salaku conto, kusabab sipatna, kasur spring saku bakal langkung cocog pikeun jalma panas tibatan kasur viscoelastic — kanggo inpormasi anu langkung lengkep ihwal bahan kasur anjeun tiasa konsultasi. blogdeldescanso.com.

Kamar dina kayu sareng bodas

Ukur jati anu paling penting

Upami anjeun hoyong kamar tidur minimalis, sajaba ranjang sareng milih kasur anu saé, anjeun kudu milih teu ngecas tetep. Hartina, ulah nempatkeun parabot tambahan, tapi ngan kabutuhan poko. Kami parantos nyarios anu munggaran sareng ayeuna urang bakal masihan jalan ka dada laci atanapi papakéan jinis ngageser. Duanana kudu nuturkeun garis basajan sarua jeung teu boga rinci hébat nu nangtung kaluar. Upami anjeun gaduh rohangan anu langkung alit, anjeun tiasa kabawa ku kalde baju, anu bakal masihan sentuhan modern sareng fungsional pisan. Tangtosna, anjeun kedah teras-terasan nuturkeun pesenan atanapi organisasi sabab éta mangrupikeun dasar minimalism. Taya garments atawa asesoris tanpa nyokot!

Ideu ngahias

Warna bodas bakal babaturan pangalusna anjeun

Kusabab salian jati, kelir ogé bagian tina pangkeng minimalis. Tapi dina hal ieu, babaturan deukeut hébat bakal salawasna jadi udagan. Kahiji, sabab bakal masihan urang kasaimbangan sampurna ogé elegance, tapi tanpa forgetting yén berkat eta, unggal kamar bakal katempo kalayan lampu leuwih sarta malah leuwih lega. Naon deui anu kami tiasa naroskeun ka anjeun? Éta tiasa digabungkeun sareng kayu jati, kalayan nuansa beige, mutiara abu sareng lamun rék megatkeun pamandangan hiasan coldest, anjeun tiasa bet dina sababaraha rinci hiasan dina emas.

Gagasan hiasan halus pikeun témbok pangkeng anjeun

Kami nyanghareupan tren minimalis, enya, tapi urang ogé henteu hoyong éta pikaboseneun. Ku sabab kitu, tembok salawasna maénkeun peran ngarah di unggal imah jeung di unggal hiasan. Dina hal ieu anjeunna henteu bakal ditinggalkeun, tapi anjeunna bakal ngalakukeun dina cara halus. Tinimbang nempatkeun sababaraha lukisan di sababaraha daérah, langkung saé ngantepkeun diri urang kabawa ku anu langkung ageung. Ieu bisa ditempatkeun di wewengkon headboard, contona. Sanajan pikeun tempat ieu salawasna aya sababaraha pilihan. Diantarana, ngalukis témbok éta dina warna anu rada langkung sengit tibatan sesa rohangan. Anjeun terang, nada bumi tapi hampang atanapi kulawu, sanaos pastel ogé tiasa sampurna sareng bakal nambihan langkung kapribadian.

Kamar minimalis

Ngahias ku pepelakan

Tutuwuhan sinonim sareng alam, kahirupan sareng kasegaran. Janten sadayana ieu ogé kedah hadir dina pangkeng minimalis sareng diantara ideu hiasan. Janten, anjeun tiasa nempatkeun pepelakan di juru ieu dimana anjeun henteu pernah terang naon anu kedah disimpen. Upami anjeun milih éta, langkung saé janten ukuran sedeng. Bari lamun resep kana eta dina rak atawa dresser, a ukuran leutik salawasna hadé. Ayeuna anjeun terang léngkah utama anu anjeun kedah laksanakeun pikeun ngajantenkeun hiasan anjeun suksés!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.