Baris Ikea Anyar: Tom Dixon

desain kamar tidur tom dixon kalayan headboard rotan

Ikea sok aya berita sareng éta henteu kirang, pusatna sapertos musium hiasan anu sadayana resep didatangan. Nyatana, upami anjeun ka Ikea, anjeun sigana moal ngantunkeun kosong. Désainer Inggris Tom Dixon kasohor ku S S iconic na sareng bagian jero Mondrian Hotel anu mengesankan di London. Ratu London bahkan sacara resmi nunjuk anjeunna ka Orde Kakaisaran Inggris. Sareng ayeuna, anjeun tiasa kéngingkeun potongan-potongan ikonna pikeun harga anu lumayan sareng lebetkeun kana bumi anjeun.

Anjeun tiasa ngagaduhan hiasan kamar tidur tina panangan Tom Dixon! Kamar pangkeng kalayan sagala kaéndahan anu tiasa ditawarkeun ku desainer anu terkenal sareng terkenal di dunya.

Kumpulan DELAKTIG

Kumpulan DELAKTIG Dixon diwangun ku korsi anu dilapis kulit sareng ranjang sareng bingkai anu didamel tina 50% aluminium daur ulang. Anjeun tiasa ngaropea pilihan leutik tina potongan ku nambihan pilihan asesoris. Pimpinan Kreatif IKEA James Futcher nyarios: "Kami nyebatna platform terbuka pikeun hirup, sareng Tom nyebut éta salaku ranjang, janten tangtosna kami henteu tiasa ngeureunkeun saatos pelepasan munggaran DELAKTIG. Tempat saré mangrupikeun jati konci di bumi sanés, hartosna sadayana peryogi bobo anu saé. Janten kami mutuskeun badé ngaleupaskeun kadua: bingkai ranjang anu dirancang pikeun dipersonalisasi. "

kumpulan tom dixon

Anjeunna mimiti dimimitian ku nyiptakeun dukungan kanggo lungguh tapi ayeuna anjeunna parantos ngaléngkah deui sareng anu museurkeun kana dukungan bobo, nyaéta ranjang. Tapi anu pangpentingna, éta ngamungkinkeun pangguna pikeun ngarobih saluyu sareng karesepna sahingga, ku cara kieu, janten ranjang anu dipersonalisasi pinuh ku kapribadian.

Mimiti éta sofa

Struktur mimiti dimimitian salaku sofa anu tiasa dirobih pikeun nyocogkeun ka jalma anu ngagunakeunana sareng ayeuna parantos ngahontal anu sami sareng ranjang. Sapotong dasar, opat-suku aluminium anu saé saderhana pisan elegan. Potongan na didesain janten fungsional, janten ranjang parantos didamel anu tiasa janten sofa (tinimbang dibalikkeun deui), chassis longue atanapi sapotong furnitur pikeun nempatkeun di kamar tamu.

Ideu desain dijaga saderhana, tetep nétral, sahingga ku cara kieu tiasa cocog sareng bumi anu mana waé, kalayan gaya hiasan atanapi karesep pribadi. Koléksi kalebet salaku pelengkap dua pilihan pikeun dianggo salaku headboard (hiji dina aluminium hideung atanapi anu sanés dina rotan), lampu LED sareng méja sisi.

pangkeng tom dixon modéren

Janten desainer anjeun nyalira

Pamaké tiasa nambihan elemen anu ngajantenkeun aranjeunna unik sareng khusus ... janten anu ideal nyaéta anjeun janten desainer anjeun nyalira ku milih elemen anu anjeun paling resep sareng ngempelkeunana dina cara anu unik. Ku cara kieu anjeun tiasa Kalebet ngagunakeun unsur-unsur numutkeun kabutuhan sareng minat anjeun, ieu bakal ngajantenkeun awét!

Anjeun bakal karaos sapertos murangkalih anu maénkeun sareng nyiptakeun potongan Lego, tapi dina hal ieu anjeun bakal nyiptakeun sapotong jati kanggo kanikmatan sareng bumi anjeun. Éta ngeunaan adaptasi jati pikeun anjeun sareng kabutuhan.

Éta henteu ngan ukur kedah janten ranjang

Sanaos desain idéal nyaéta ranjang sareng tangtosna éta bakal éndah di kamar tidur anu hoyong ngahémat rohangan sareng hoyong desain anu elegan sareng béda, ieu henteu kedah ukur janten tujuan anjeun. Bunga anu nempatkeun dina ningkatkeun kamungkinan béda salian ranjang. Kalenturan jati ngajantenkeun ogé cocog pikeun kantor, tempat rélaxasi, kamar barudak, tempat luang di bumi anjeun, kamar ganti baju, kamar tamu, jst.

Upami anjeun hoyong nganggo jati pikeun bobo, anjeun ogé kedah tumut kana bantal sabab diperyogikeun pikeun istirahat anu saé. Upami anjeun henteu raoseun, kumaha geulisna jati, éta bakal musibah. Sanaos desain na minimalis, anjeun kedah merhatoskeun detil sapertos lambaranana, warna sprei, bantal, bantal ... Upami anjeun nganggo éta salaku ranjang, anjeun kedah tumut kana sadayana.

desain pangkeng tom dixon

Di sisi anu sanésna, upami anjeun hoyong nganggona ku cara anu sanés, anjeun ogé kedah tumut kana detil anu anjeun peryogikeun dina unggal pilihan khusus. Naha éta téh sofa, chaise longue atanapi ranjang ... pikirkeun kumaha anjeun hoyong lebetkeun kana rohangan khusus sareng ku cara ieu, detil anu anjeun peryogikeun bakal kapikiran.

Ieu ngabutuhkeun yén perabotan tina jinis ieu peryogi pikiran kreatif sahingga anjeun tiasa gaduh kombinasi anu béda sareng upami dina hiji dinten anjeun angkat ti hiji, anjeun tiasa ngalih kana desain anu sanés dina jati anu sami. Anjeun tiasa ngagaduhan jati sareng sistem panyimpenan sareng masihan sentuhan pribadi. Tom Dixon ngarepkeun pikeun milarian terang kumaha konsumén bakal mikaresep jati desain anjeun. di dieu anjeun bakal ningali sadayana koleksi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.