Hal nu kudu jeung teu kudu di pangkeng a

ngahias pangkeng

Henteu aya ragu yén pangkeng mangrupikeun salah sahiji kamar anu paling penting di bumi. kituna hal anu penting pikeun meunangkeun hiasan jeung parabot béda katuhu. Pangkeng mangrupikeun daérah bumi anu didamel pikeun istirahat sareng rélaxasi. Pikeun ngahontal ieu, aya runtuyan hal atawa elemen anu teu kudu leungit bari aya batur anu superfluous tur ditinggalkeun.

Dina tulisan di handap ieu kami bakal nyaritakeun anjeun hal anu kudu aya di pangkeng jeung hal séjén nu teu kudu di dinya.

Hal-hal anu kedah aya dina pangkeng

  • Dina raraga beristirahat leres tur saré tanpa masalah, hal anu penting pikeun investasi dina kasur kualitas. Kasur kudu pas kana sakabéh awak jeung Dijieun ku bahan anu ngajamin kanyamanan dina waktos sare sareng istirahat. Kasur visco-elastis dina mode ayeuna sabab ngabantosan istirahat saoptimal mungkin.
  • Hiji pangkeng alus kudu salawasna mibanda rug nu mantuan nyieun atmosfir haneut tur welcoming. Sababaraha hal anu langkung saé tibatan hudang dina dinten usum tiris sareng ngaléngkah dina karpét anu lembut sareng haneut. Pikeun usum tiris sareng bulan anu langkung tiis, ahli nyarankeun milih pikeun rugs dijieunna tina wol atawa katun. Pikeun sasih usum panas, karpét pangsaéna nyaéta karpét serat sabab ngabantosan nyegerkeun atmosfir kamar.

pangkeng

  • Dina hubungan pencahyaan, pencahyaan anu pangsaéna nyaéta henteu langsung sareng dina sconces pikeun ngahontal atmosfir anu saé di sapanjang rohangan. Lampu LED aya dina mode sareng aranjeunna sampurna pikeun pangkeng sabab bakal ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun suasana anu haneut sareng intim. Lampu témbok anu sampurna lamun datang ka nyieun lampu di kamar tanpa dazzing.
  • Sababaraha urang milih nempatkeun pepelakan alam di pangkeng. Para ahli dina subjek nyarankeun nempatkeun sababaraha pepelakan di rohangan sabab ngabantosan pikeun bersantai lingkungan sareng ngabersihanana. Aya spésiés anu nyangking seungit sareng ambu anu saé pikeun sadayana pangkeng sareng Aranjeunna ngidinan jalma pikeun bersantai ka extent misalna yén maranéhna teu boga masalah bobo leres.
  • Hiji pangkeng alus bakal salawasna beresih jeung rapih. Pesenan ieu penting nalika jalma tiasa istirahat tanpa masalah. Anjeun teu tiasa ngantepkeun pangkeng janten pabalatak sareng kotor. karusuhan éta ngajadikeun leuwih hésé digolongkeun saré.

kamar

Hal-hal anu teu kedah aya di pangkeng

  • Pangkeng mangrupikeun tempat di bumi anu dimaksudkeun pikeun istirahat, janten henteu disarankeun ngadangu sora naon waé. Éta kituna penting pikeun ngasingkeun pangkeng ti sesa imah ogé mungkin jeung Milarian tempat dimana anjeun tiasa istirahat leres sareng tanpa masalah.
  • Teu tiasa diidinan yén kamar tidur mangrupikeun tempat anu ventilasi anu kirang dimana lingkunganana henteu diperyogikeun. Ventilasi kamar sapertos kitu mangpaat pikeun kaséhatan. Kamar anu berventilasi ngirangan résiko inféksi sareng alergi anu tangtu. Ngan ukur peryogi sababaraha menit sadinten pikeun ngahirupkeunana kalayan leres.
  • Henteu disarankeun pikeun milih warna poék nalika ngahias pangkeng. Hadé pisan mun éta milih nuansa lampu sarta maénkeun kalayan kontras asesoris. Anu penting nyaéta nyiptakeun lingkungan santai anu nyorong istirahat. Salian ti nada anu hampang, aya runtuyan warna anu ngabantosan ngareuahkeun lingkungan, sapertos biru atanapi héjo.
  • Hiasan pangkeng penting pisan nalika datang ka tempat dimana anjeun tiasa istirahat sareng bersantai, teu kedah kabeungharan, upami rohangan sigana langkung alit sareng bising visual ningkat sacara signifikan. Teu perlu nempatkeun leuwih hal ti diperlukeun Kusabab anu penting nyaéta nyiptakeun lingkungan anu nyaman anu nyorong istirahat.

kamar kawin

  • Pangkeng mangrupikeun tempat di bumi anu dimaksudkeun pikeun istirahat, janten henteu pikaresepeun upami aya televisi atanapi komputer di jerona. Disarankeun mareuman telepon sélulér sareng ngahindarkeun panggunaan layar sababaraha menit sateuacan bobo. Hareupeun TV atawa hapé Éta langkung saé maca buku anu saé anu ngabantosan bersantai.

Pondokna, Ieu sababaraha hal anu anjeun kedah gaduh di pangkeng anjeun sareng anu sanés anu anjeun teu kedah gaduh dina kaayaan naon waé. Éta penting pisan pikeun nyiptakeun kamar anu nyaman sareng nyaman anu ngamungkinkeun anjeun bobo sareng bobo dina cara anu pangsaéna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.