Headboard aslina nonoman pikeun baju kamar

Headboard aslina pamuda

Headboard mangrupikeun elemen penting pisan dina pangkeng. Aranjeunna narik perhatian kana ranjang sareng ngajantenkeun témbok utama sacara éstétis langkung pikaresepeun. Ayeuna, salaku tambahan, aya rupa-rupa bahan anu dimungkinkeun pikeun nyiptakeun headboard aslina sareng nonoman sapertos anu urang usulkeun ayeuna.

Kami parantos nyarioskeun sababaraha kali ngeunaan headboard anu paling tradisional: headboard kai, bentukna atanapi dilapis. Waktos ieu, kumaha oge, urang bet dina alternatif aslina sampurna pikeun ngahias kamar tidur nonoman. Anjeun tiasa ogé nyiptakeun seuseueurna ku panangan nyalira, sahingga ngajantenkeun aranjeunna proyek pribadi. Pendakan aranjeunna!

Al ngahias kamar tidur nonoman penting pisan pikeun tumut kana kapribadian anu bogana. Éta salawasna, tapi éta tahapan nalika nunjukkeun individualitas urang janten kabutuhan. Kusabab kitu kami hoyong nunjukkeun ide anu béda pisan, sahingga sadayana tiasa mendakan gaya anjeun diwakilan.

Headboard dicét

Lukisan ngundang urang pikeun kréatip, tapi henteu perlu pikeun ngarobah rohangan sapertos kamar tidur tina ieu. Henteu aya kreativitas, anu kedah urang lakukeun nyaéta milarian inspirasi dina platform sapertos Pinterest terus nyieun deui ideu anu urang paling resep.

Cét kana témbok

Headboard anu dicét mangrupakeun tren ayeuna. Trend anu gampang ditiru, aslina sareng murah. Kusabab pikeun nyiptakeun motif geometri dina témbok, anu dijantenkeun headboard, urang ngan ukur peryogi pita perekat pikeun ngabantosan urang ngabatesan tempat anu urang hoyong cet sareng cet dina hiji atanapi sababaraha warna.

Bentuk dibuleudkeun paling populér, Ayeuna, pikeun nyiptakeun headboard aslina anu anom, anu henteu hartosna anjeun kedah ngajauhan bentuk pasagi upami ieu anu anjeun pikaresep. Hal anu saé pikeun duanana nyaéta aranjeunna moal ngarampok anjeun rohangan anu aya gunana di rohangan.

Headboard panel berlubang

Panel berlubang parantos ngagaduhan popularitas dina sababaraha taun terakhir. Di Decoora kami henteu reuwas, aranjeunna gampang pisan dipasang sareng praktis pisan pikeun ngatur rohangan mana waé. Kamar tidur henteu terkecuali sareng éta di kamar tidur nonoman dimana aranjeunna paling pas.

Panel berlubang pikeun nyiptakeun headboard aslina

Headboard didamel nganggo panel perforated ngamungkinkeun urang pikeun ngahijikeun elemen anu béda-béda di sakuriling ranjang. A rak, contona, anu dijantenkeun méja sisi ranjang sareng ngahindaran kedah nambihan unsur tambahan kana kamar. Urang ogé tiasa nempatkeun karanjang pikeun ngatur sababaraha buku sareng pasang lampu dina panel pikeun tiasa maca dina wengi. Salaku tambahan, gampang pisan pikeun nga-pribadoskeun panel ieu boh ngalangkungan cet, tali atanapi wol warna.

Headboard kai didaur

Headboard kai didaur mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun ngahias rohangan nonoman. Anu gaduh pola tulang herring aranjeunna anu paling populér ayeuna, tapi sanés ngan ukur alternatif na. Pola linier sapertos anu dina gambar pamungkas parantos ngajantenkeun urang murag asih di Decoora.

Headboard kai didaur

Duanana pola masihan rohangan yén kaasaman sareng kahaneutan janten unik pikeun kai, tapi ku kasegaran sareng karakter tambahan tina papan daur ulang. Upami anjeun resep gaya headboard ieu, anjeun ogé bakal resep terang yén anjeun tiasa nyiptakeun nyalira. Nyiptakeun pigura sareng ngagabungkeun dina éta planks dina nuansa béda alami atanapi dicét dina warna lemes.

Headboard rotan

Headboard rotan sanés aslina nyalira, tapi tiasa upami ngadopsi bentuk atanapi warna kalayan karakterna. Anu henteu diragukeun nyaéta, henteu paduli kaaslianana, aranjeunna karya seni tradisional sareng sapertos kitu nyayogikeun seueur kapribadian ka kamar tidur.

Headboard rotan

Kalayan bentuk sapertos anu dipidangkeun dina gambar, aranjeunna idéal pikeun ngahias kamar tidur anu milari keuna alam sareng bohemia. Potongan anu paling rumit ngabutuhkeun investasi anu penting, tapi dimungkinkeun pikeun mendakan potongan kerajinan dina harga anu kompetitif sareng tiasa diaksés berkat popularitasna.

Headboard DIY nganggo serat tekstil sareng tali

Kami balik deui fokus kana headboard nonoman asli anu anjeun tiasa bikeun ku nyalira. Dina hal ieu, ngagunakeun tali tekstil dikepang atanapi serat salaku bahan baku. Dupi anjeun parantos ningali gambarna? Anjeun bakal reuwas terang yén anjeun tiasa nyiptakeun unggal-unggal na ku nuturkeun tutorial anu saderhana dina wéb.

Ngadamel headboard anjeun nyalira kalayan gampang

Pikeun ngajantenkeun anjeun peryogi, salian ti elemen-elemen anu parantos disebatkeun, dukungan. Anu biasa, kusabab kesederhanaanna, nyaéta make dudukan kai yén engké ku bor anjeun tiasa ngalereskeun kana témbok. Dina pigura anjeun tiasa nganggo kreativitas anjeun pikeun nyiptakeun wéb tali, tali kulit tina anyaman atanapi ninun saolah-olah alat tenun. Mana tina tilu ideu anu anjeun paling resep?

Naha anjeun resep ideu kami pikeun ngahias kamar tidur nganggo headboard nonoman asli? Anjeun tiasa mendakan seueur di toko hiasan; batur, kumaha oge, anjeun bakal kedah ngadamel atanapi ngadamel aranjeunna. Duanana bakal mawa karakter sareng kapribadian ka kamar tidur sareng bakal narik perhatian kana tembok utama.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.