Warna hideung salaku unsur hiasan di dapur

warna hideung

Dugi ka sababaraha taun ka pengker, warnana hideung henteu pati populér nalika ngahias bumi. Nada nétral atanapi hampang sapertos bodas atanapi beige anu paling populér nalika ngahias dapur. Tapi, beuki seueur jalma anu wani sareng milih hideung pikeun ngahias kamar di bumi sapertos dapur.

Teu aya ragu yén éta mangrupikeun warna anu rada wani, tapi éta ngabantosan pikeun nyayogikeun dapur kalayan modérenitas, kaangguhan sareng kaaslian. Dina tulisan di handap ieu kami bakal nyarios sakedik langkung seueur ngeunaan warna hideung salaku unsur hiasan di dapur.

Kaunggulan ngagunakeun warna hideung dina hiasan dapur

  • Hideung mangrupikeun warna anu ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun rohangan anu sangat pribadi salian ti méré sentuhan kaanggunan ka dapur.
  • Mangrupikeun warna anu ngagabungkeun sampurna kalayan paling gaya hiasan.
  • Sanaos seueur jalma panginten henteu percanten, hideung mangrupikeun jinis warna anu mantuan pikeun masihan jero visual ka rohangan anu dimaksud.
  • Hideung ngamungkinkeun elemen hiasan tertentu tina tempat atanapi kamar pikeun menonjol, sakumaha kaayaan lampu.
  • Ngidinan anjeun kéngingkeun rohangan anu raoseun salami éta digabungkeun sareng warna haneut atanapi bahan.

dapur hideung

Pilih antara hideung herang atanapi matte

Sanaon warna hideungna rada serbaguna sareng biasana ngagabungkeun sampurna sareng seueur gaya hiasan, penting pikeun milih antara bérés herang atanapi matte. Upami hiasan dapur minimalis, disarankan pikeun milih bérés gloss sahingga ngahontal rohangan anu lega.

Ayeuna, matte hideung mangrupikeun tren di seueur dapur. Jenis finish ieu idéal pikeun dapur sareng gaya Nordik. Hatur nuhun kana jinis finish ieu, dimungkinkeun pikeun nyiptakeun hiasan abadi anu salami waktos.

Kai sareng hideung

Hideung mangrupikeun warna anu ngagabungkeun sampurna sareng bahan alami sapertos kai. Kombinasi ieu sampurna nalika masihan ka dapur sentuhan anu elegan sareng modern. Salain ti ieu, ngahijikeun kai sareng warna hideung ngamungkinkeun rohangan langkung raoseun ogé haneut.

Negro

Marmer sareng hideung di dapur

Salaku tambahan kana kai, Bahan sanés anu sanés anu ngahijikeun sareng warna sapertos hideung nyaéta marmer. Hasil tina kombinasi ieu sampurna sareng anjeun bakal kéngingkeun dapur modéren ogé elegan. Marmer mangrupikeun bahan anu cukup tahan anu tahan panas saé pisan.

Masalah anu hébat sareng marmer nyaéta bahan anu meryogikeun perawatan anu tetep pikeun nyegah tina sangsara sababaraha anggo tina sudut pandang visual. Jalan anu mana waé, upami anjeun hoyong anu wani nalika hiasan dapur, pilihan ngagunakeun hideung nganggo marmer idéal sareng disarankeun pisan.

Warna hideung warna bodas

Kombinasi anu sampurna pikeun dapur nyaéta anu bodas sareng hideung. Bodas mawa seueur lampu ka dapur sareng hideung mawa kaanggunan ka sakumna rohangan. Konci pikeun lereskeun nyaéta mendakan kasaimbangan anu sampurna antara nuansa ieu. Aya seueur jalma anu henteu wani nganggo hideung di pedalaman dapur kusabab sieun yén sagalana siga teuing poék sareng claustrophobic. Bodas cocog pikeun masihan cahaya sareng kabagjaan anu tiasa kakurangan di dapur hideung.

Hideung-Gloss-TC

Pamakéan hideung dina permukaan dapur

Hideung mangrupikeun warna anu sampurna dina rupa-rupa dapur. Anjeun tiasa milih nganggo warna éta dina méja atanapi di pulau kamar éta. Sedengkeun pikeun bahan éta seueur sareng rupa-rupa sareng ngagabung sampurna sareng hideung. Ku cara kieu anjeun tiasa milih antara bahan sapertos marmer atanapi granit sareng nganggo warna hideung pikeun ngahontal dapur anu canggih ogé ayeuna.

Pondokna, warna hideung mangrupikeun tonalitas anu digulingkeun dugi ka sababaraha taun ka pengker. Ayeuna, hideung di dapur mangrupakeun trend sareng seueur jalma milih warna ieu nalika ngahias dapurna. Hal anu saé pikeun hideung nyaéta ngagabungkeun sacara praktis sareng gaya hiasan anu paling sareng nyandak kaanggunan sareng modernisme anu sababaraha warna tiasa kahontal. Upami anjeun hoyong anu wani di dapur anu ngabantosan anjeun nganggo hiasan tradisional, tong ragu ngagunakeun tonalitas sapertos hideung.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.