Gagasan pikeun ngamangpaatkeun rohangan handapeun jandéla

Jati handapeun jandéla

nu Tembok "bersih" ngamungkinkeun urang pikeun ngahias rohangan kalayan kabébasan anu langkung ageung. Nanging, urang sadayana hoyong gaduh sahanteuna hiji jandéla di unggal rohangan pikeun ngébréhkeun rohangan sareng ngararasakeun cahaya alami siang siang. Naha anjeun hoyong terang kumaha ngamangpaatkeun rohangan handapeun ieu? Di Decoora kami nunjukkeun sababaraha ide ayeuna.

Handapeun jandéla Di dapur urang biasana nempatkeun tilelep, handapeun jandéla kamar tidur barudak méja ... Aya elemen anu sigana didamel kanggo ngamangpaatkeun rohangan ieu. Sacara umum, urang milari unit dasar anu ngamungkinkeun urang ningkatkeun rohangan panyimpenan dina rohangan sareng nyayogikeun kami countertop fungsional.

Méréskeun rohangan handapeun jandéla tiasa janten tantangan. Éta rohangan pondok, anu urang ngan ukur tiasa ngahias jati handap. Tangtanganana langkung ageung upami radiator parantos dipasang dina témbok anu sami ieu. Tapi urang moal nempatkeun diri dina skenario hal anu pang parah ayeuna; Hayu urang bayangkeun yén urang gaduh rohangan anu kawates, enya, tapi bersih.

Jati handapeun jandéla

Urang tiasa nempatkeun handapeun jandela a daérah pikeun digawé, perpustakaan leutik, atanapi sababaraha rak anu janten panyimpenan. Atanapi urang tiasa ngagabungkeun sadayana alternatif ieu sareng nyiptakeun set praktis sareng fungsional pikeun kantor atanapi kantor. Anjeun tiasa bet dina mebel ngambang, mebel kalayan roda ... gumantung kana kabutuhan unggal kamar.

Jati handapeun jandéla

Tarohan dina a bangku kalayan gudang éta mangrupikeun salah sahiji alternatif anu paling populér. Urang tiasa ningali éta di dapur, janten bagian tina juru anu raoseun pikeun ngaraosan sarapan atanapi tuang. Ogé di ruang tamu sareng kamar tidur, ngajantenkeun juru anu hadé pikeun maca atanapi bersantai.

Pilihanna seueur, tapi aya hiji hal anu urang kedah tetep diémut nalika masihan rohangan ieu handapeun jandéla. Naon éta hal? Anjeun panginten panasaran. Teu aya sanés kajabi lébar tina kabinet; urang hoyong tiasa aksés kana jandéla anu raoseun. Sigana logis, leres?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.