Gagasan pikeun ngahias kamar orok

Kamar orok

Ngahias teh kamar orok éta mangrupikeun tugas anu meryogikeun waktos. Anjeun kedah milari parabot anu pas teras pikirkeun ngeunaan gaya, warna anu bakal kami anggo, tékstil sareng detil alit anu bakal ngajantenkeun daérah ieu tempat anu khusus pisan pikeun sakumna kulawarga.

Dina kasempetan ieu kami bakal masihan anjeun sababaraha ideu dasar anu ngagaduhan ideu dimana mimitina ngahias kamar orok. Hal naon waé anu kedah dipilih sareng dimana urang tiasa nambihan gaya sareng kreativitas urang, jauh ngalangkungan fungsionalitas anu diperyogikeun di binih.

Perabotan dasar pikeun binih

Jati orok

Di binih anjeun kedah tumut kana parabot anu urang butuh unggal dinten pikeun ngurus budak leutik. Lawu diperyogikeun, sareng urang tiasa mendakannana dina seueur bahan. Tina anyaman kana kai atanapi bahkan beusi tempa. Biasana parantos aya sét jati kanggo dijual, kalayan lomari baju sareng baju ganti salaku méja parobihan. Korsi perawat ogé biasana diperyogikeun dina sét ieu, pikeun kanyamanan indung, ogé jati panyimpenan sareng méja ganti kalayan sagala anu anjeun peryogikeun.

Jati évolusionér

Jati évolusionér

nu parabot mekar aranjeunna idéal pikeun ngajantenkeun kamar ningali ka hareup. Potongan jati ieu biasana tina boks kalayan ngaganti tabel kana kasur murangkalih kalayan aréa panyimpenan internal. Éta langkung awis, tapi éta tiasa janten alternatip anu saé henteu mésér sababaraha potongan jati kanggo kamar orok. Urang ogé tiasa kéngingkeun jati anu badé dianggo engké, sapertos lomari ageung atanapi dada kanggo cocooanana.

Tekstil kanggo binih

tékstil

nu tékstil kamar orok Éta tiasa gaduh seueur gaya, tapi henteu diragukeun aranjeunna ngabantosan kami pikeun masihan kaéra anu béda, langkung berwarna sareng khusus. Tékstil ieu kedah janten kualitas, ku katun sareng lemes, supados henteu ngorehan. Aya seueur gaya, kalayan pola anu saé pinuh ku warna, kalayan nada pastél anu langkung klasik atanapi kalayan nada dasar, sapertos tékstil hideung bodas tina gaya Nordik. Upami urang ogé ngagaduhan perabotan dasar dina nada bodas, urang tiasa ngarobih tékstil sakumaha anu urang pikaresep, nyayogikeun anu béda unggal waktos. Langkung lucu ku warna pastel sareng langkung pikaresepeun ku warna sareng cetakan anu sengit. Dina tékstil urang mendakan tina sepré dugi ka bantal sareng karpét kalayan bentuk sareng warna sagala rupa.

Ngahias binih

Kamar orok

Di pabinihan urang ogé peryogi hiasan sakedik kanggo nambihan anu béda. Dinten ayeuna urang gaduh seueur sumber daya pikeun dijantenkeun kamar orok tempat anu khusus pisan. Kami mendakan karangan bunga anu hébat, kalayan sagala rupa warna sareng bahan. Aya buleud panyimpenan sareng baskét anu diwarnaan éndah sareng ngahias ogé fungsina. Dinten ayeuna aya bantal anu saé, kalayan sagala rupa bentuk, anu ngabantosan pikeun ngahias, lampu sareng bentuk anu pikaresepeun sapertos supa atanapi bonéka sareng gambar barudak kanggo ngahias témbok ku karakter sareng pesen. Urang ogé tiasa ngalebetkeun bonéka khusus, atanapi detail retro pikeun masihan langkung kapribadian dina rohangan. Penting pikeun nambihan warna anu cocog, nyingkahan ngadamel campuran henteu raoseun nalika nambihan detailna. Upami urang ragu urang tiasa milarian nada dasar, sapertos dina gaya Nordik.

Nada pikeun binih

Jati orok

Di binih anjeun tiasa nganggo seueur corak. Di lingkungan Nordic, bule dianggo salaku basa, anu ogé idéal pikeun milih sagala jinis detail sareng mebel. Ieu mangrupikeun pilihan anu paling gampang, tapi aya seueur ideu anu sanésna, ti mimiti abu-abu dugi ka warna dasar sapertos beige atanapi off-white. Upami urang hoyong pangaruh anu langkung pikaresepeun, urang tiasa nambihan nuansa sapertos konéng, héjo atanapi biru. Kadang-kadang nada anu poék ogé dianggo, tapi ngan ukur dina satengah témbok atanapi sabagian, sabab éta nyandak seueur lampu. Anu paling umum nyaéta ngagunakeun nada pastel, anu hampang sareng lemes, cocog pikeun binih. Upami anjeun hoyong anu langkung asli, anjeun salawasna tiasa nganggo bentuk dina témbok, ti ​​saprak ngadamel gunung dugi ka ngalukis bentuk geometri atanapi trend ngalukis ukur témbok dina beulah handap.

Gaya pikeun binih

Kamar gaya Boho

Di binih urang tiasa nganggo seueur gaya, anu tiasa masihan sentuhan anu khusus pikeun rohangan. Sacara umum, gaya klasik biasana ditéang, kalayan jati saderhana sareng nada dasar. Gaya Nordik mangrupikeun anu paling modis, kalayan nada bodas, jati kalayan garis dasar, kai hampang sareng cetakan hideung bodas kalayan némpél géométri. Aya seueur gaya sanés anu sayogi nalika ngahias binih, anu tiasa langkung aslina. Rohangan ieu ngagaduhan gaya étnis sareng boho anu khusus pisan, kalayan parabot anyaman sareng nada haneut.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.