Ikea ngaluncurkeun perabotan kaulinan sareng kolaborasi sareng ROG

Korsi kaulinan Ikea

IKEA ngaluncurkeun jajaran kahijina pikeun 'gaming' furnitur dina kolaborasi sareng mérek populér Republik Gamers. Kumpulan anu kalebet sagala hal anu diperyogikeun pikeun ningkatkeun pangalaman midangkeun dilahirkeun kalayan tujuan supaya aksés ka tim profesional langkung terjangkau.

Kebangkitan tina budaya video game Dina dasawarsa terakhir anjeunna yakin yén perusahaan nyandak léngkah munggaran ieu dina dunya video game. Kalayan jutaan pamaén di seluruh dunya, kasuksésan anjeun pasti. Nanging, urang kedah ngantosan dugi ka akhir taun ieu kanggo tiasa ngaksésna di Spanyol.

Kumpulan anu didaptarkeun pikeun dunya kaulinan

«Kabutuhan milyaran pamaén di panjuru dunya seueur pisanSedengkeun tawaran anu aya rada téknis sareng maskulin dina hal desainna, sanaos kanyataanna sakitar 46% pamaén awéwé, "Ewa Rychert nembé ngomentaran presentasi séri mebel anyar ieu.

Kumpulan kaulinan Ikea

Tujuan tina séri ieu nyaéta demokratisasi produk anu ningkatkeun pangalaman midangkeun, ogé adaptasi tina ieu pikeun kabutuhan praktis sareng éstétis anu béda pikeun pamaén. Pikeun ngajajah sareng ngaidentipikasi kabutuhan ieu, Ikea ngayakeun bengkel anu béda-béda di mana pamaén propésional boh amatir ngiringan ngiringan.

Hasilna mangrupikeun kumpulan tina langkung ti 30 produk terjangkau sareng kalayan kinerja tinggi anu dikembangkeun ku Ikea sareng sayogi duanana klasik hideung, sapertos dina pilihan anu langkung ramah dina warna abu-abu sareng bodas. Kumpulan anu sayogi kanggo sadunya di akhir taun ieu.

Jati sareng asesoris dina koleksi

Kumpulan kaulinan Ikea kalebet opat méja, korsi anu didukung tinggi, sareng daptar panjang asesorisna. Ieu bakal nyegah anjeun tina kedah nyéépkeun sajumlah penting artos atanapi narik kapinteran pikeun adaptasi méja tujuan umum keur minuhan kabutuhan anjeun salaku tukang game. Ti paling ekslusif dugi ka jati paling modér; kami nyaritakeun sagala hal anu urang terang ngeunaan kumpulan anyar.

Séri Uppsel, anu paling ekslusif

Tabél kedah raoseun kusabab gimna tiasa diperpanjang. Ku ieu diémutan, Ikea parantos ngararancang méja Uppspel. Kalayan kapasitas pikeun dua layar, jangkungna tiasa diatur pikeun nyiptakeun kaayaan kaulinan anu optimal ngagunakeun motor listrik. Éta bakal ngijinkeun anjeun tos ngonpigurasikeun méja ieu dina 4 jangkung atanapi posisi anu béda sareng gampang ngalih ti hiji ka anu sanés nalika disentuh tombol.

Méja uppspel

Tabel Uppsel cukup lega pikeun ngajaga jarak anu séhat tina layar sareng ngadukung dua posisi. Anjeun tiasa nempatkeun bagian luhur papan sareng bentuk garis payun, pikeun ngagentoskeun panangan sareng pigeulang, atanapi mundur ku nyiptakeun rohangan pikeun rute kabel ka handap. Tanpa kedah nambihan naon-naon, éta ogé bakal ngamungkinkeun anjeun ngamuat alat hatur nuhun kana na port USB terpadu.

Anjeun tiasa ngalengkepan desktop sareng Korsi matchspel, Dirancang pikeun nuturkeun gerakan anjeun tina pangguna sareng tiasa diatur sadayana. Sareng ngalereskeun papan perforasi séri anu sami kana témbok. Disayogikeun strip magnét terintegrasi pikeun nahan alat anu béda-béda, éta bakal ngamungkinkeun anjeun pikeun sok ngagaduhan alat-alat tambahan sapertos headphone, pengendali atanapi keyboard.

Séri Utespelare dina nada abu

Kisaran Utespelare langkung ringan sareng langkung mirah tibatan Uppspel. Meja kaulinan langsing tapi kokoh. Éta sacara manual disaluyukeun kana jangkung béda sareng ciri anu rbolong logam sahingga hawa tiasa medar sakitar PC, nyegah tina panas teuing. Korsi, anu nyingkronkeun sareng awak anjeun nalika anjeun maén, bakal diaku ku korsi quilt na sareng saku na diintegrasikeun dina backrest. Anjeun tiasa milih antara dua versi, hideung atanapi kulawu.

Ikea Utespelare Series

Séri Huvudspelare, anu paling meujeuhna

Diantara perabotan kaulinan Ikea, séri Huvudspelare anu paling terjangkau. Éta diwangun ku méja hideung matte kalayan sisina beureum anu nyayogikeun pengalaman midangkeun anu jero sareng korsi hideung. Korsi anu tiasa diatur, boh dina jangkungna sareng sudutna, sareng bolong nyokong anu ngamungkinkeun anjeun maénkeun kanyamanan raos seger.

Huvudspelare jati sareng asesoris kaulinan ti Ikea

Kisaran aksésoris Lånespelare

Marengan séri anu parantos disebatkeun urang mendakan seueur asesoris. Ieu kalebet bantalan beurit anu teguh sareng lemes Pikeun gerakan beurit anu gancang sareng gampang, anu gaduh headphone anu nyumbang kana méja gratis, sareng wadah cangkir anu tiasa dipasang dina desktop pikeun nyegah tumpahan nalika anjeun maén.

Ogé dina séri ieu anu Ikea namina Lånespelare kami mendakan Lampu ring LED nganggo wadah telepon sélulér anu tiasa anjeun langsungkeun sareng saluyukeun pikeun nyiptakeun pidéo anu hadé sareng lampu anu ngamungkinkeun anjeun kéngingkeun pangguna énggal dina kanal anjeun.

Upami anjeun hoyong ngaraosan raoseun pangalaman kaulinan di bumi, anjeun moal kedah ngantosan lami. Kumpulan perabotan kaulinan Ikea ieu anu teu aya kakirangan unit panyimpenan anu mantep, tabel anu tiasa diatur, korsi ergonomis sareng asesoris anu dirancang pikeun anjeun, bakal dijual akhir taun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.