Jinis lampu interior

Garland di kebon

Cahaya mangrupikeun unsur anu penting pikeun nyieun hiasan kamar anu tangtu di imah katingali sampurna. Penting pikeun aranjeunna cocog pisan sareng jinis lampu anu dianggo sareng gaya hiasan tempat éta.

Henteu sadayana lampu sami sareng anjeun kedah milih hiji atanapi anu sanésna gumantung kana kamar di bumi. Dina tulisan di handap ieu kami bakal ngobrol sareng anjeun tina sababaraha jinis pencahyaan aya sareng ciri masing-masing.

Cahaya sakitar

Jinis lampu ieu tiasa nyiptakeun tempat santai pikeun istirahat. Cahayaana remeng-remeng teuing sareng ieu ngajantenkeun kamar leres raoseun ogé raoseun. Kalayan pencahayaan sapertos kieu, tujuanna sanés nyandak lampu ka rohangan anu khusus di bumi, tapi pikeun nyiptakeun suasana anu tangtu anu ngadorong rélaxasi. Éta tiasa sampurna pikeun sudut bacaan.

Lampu umum

Lampu umum mangrupikeun anu paling populér di bumi. Jinis lampu ieu nyiar caang kamar anu tangtu di bumi sapertos ruang makan atanapi dapur. Hal normal nyaéta lampu anu nyéépkeun seueur jam dina tungtung dinten, maka disarankeun milih bohlam lampu konsumsi rendah entong ngadamel tagihan listrik anu dreaded mahal teuing.

Ruang tamu microcement modern

Cahya alam

Sakumaha namina nunjukkeun, éta cahaya anu asalna ti luar, khusus tina panonpoé. Éta gratis gratis sahingga disarankeun nganggo éta salami mungkin. Entong ragu muka tirai saloba-seueur anjeun sareng tiasa ngamangpaatkeun lampu anu datang ti luar ku cara kieu. Hiji bumi anu ngagaduhan seueur cahaya alami, ngahasilkeun positipitas dina sakumna lingkungan.

Lampu hiasan

Lampu sapertos kieu dimaksudkeun pikeun nyorot bagian bumi sapertos lukisan atanapi perpustakaan. Mangrupikeun jinis lampu hiasan anu ngan ukur disimpen dina tempat kamar anu anjeun hoyong sorotkeun sareng anu nonjol tina unsur séjén anu aya.

feng shui sareng artos

Lampu titik

Lampu titik sami sareng lampu hiasan. Dina kasus pas waktuna, lampu fokus utamina ka kamar khusus di bumi. Contoanana tiasa janten daerah diajar budak atanapi bagian kamar anu khusus didahar. Hal normalna nyaéta lampu anu langkung kuat anu ngamungkinkeun pikeun nyaangan daérah anu dimaksud tanpa masalah.

Tip atanapi padoman nalika méréskeun bumi

Entong kaleungitan jéntré ngeunaan tip atanapi pitunjuk ieu anu bakal ngamungkinkeun anjeun pikeun nguntungkeun tina lampu di bumi sareng ngahontal kasaimbangan anu tangtu sareng gaya hiasan anu sami:

  • Sateuacan nempatkeun sagala jinis pencahyaan, disarankan pikeun ngalakukeun sababaraha jinis tés sareng pastikeun éta pas sampurna.
  • Penting pikeun tiasa ngagabungkeun lampu anu dianggo sareng elemen hiasan anu béda tina rohangan anu béda-béda di bumi. Lampu anu dipilih kedah ningkatkeun jati tempat atanapi unsur hiasan anu sanés sapertos lukisan. Konci pikeun sagalana nyaéta tiasa mendakan sareng ngahontal kasaimbangan anu sampurna.
  • Aspék sanés anu anjeun moal tiasa malire nalika ngeunaan pencahyaan nyaéta kanyataan ngahemat saloba énergi anu mungkin. Pikeun ieu, entong kedip-kedip mésér lampu bohlam anu murah dikonsumsi sanaos panginten langkung mahal tibatan lampu bohong saumur hirup. Éta ogé saé maén saloba mungkin sareng bayangan kamar anu béda-béda di bumi. Upami anjeun terang kumaha cara ngagabungkeunna ogé, anjeun tiasa nyiptakeun suasana anu raoseun sareng santai anu diapresiasi.

Lampu LED

  • Ruang tamu atanapi ruang makan mangrupikeun daérah bumi anu tempat pencahayaanna penting pisan. Anjeunna nyéépkeun sababaraha jam di tempat éta boh dina waktos tuang siang atanapi ningali TV. Upami tabel di ruang tamu segi opat, pilihan anu saé pikeun nempatkeun jinis lampu pendant anu museurkeun lampu dina méja éta. Upami, di sisi anu sanésna, méja buleud, éta langkung saé pisan pikeun milih lampu anu ngagantung tina lalangit.
  • Di rohangan sapertos kamar tidur, disarankeun pikeun nempatkeun régulator anu ngamungkinkeun anjeun ngendalikeun intensitas bohlam. Ieu idéal utamina dina waktu saré sareng tiasa bobo langkung saé.
  • Dina kasus koridor, para ahli di lapangan mamatahan nempatkeun lampu sorot anu béda dina daérah siling. Aranjeunna leres-leres henteu diperhatoskeun sareng nyayogikeun cahaya anu cekap pikeun menerangkeun sakumna daérah.

Pondokna, pencahyaan ngagaduhan peran penting sareng penting dina hiasan bumi. Penting pikeun nuturkeun naséhat sareng mendakan kasaimbangan anu sampurna antara lampu anu dianggo sareng gaya hiasan bumi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.