Kamar tidur barudak awéwé / budak lalaki

Dibagikeun asrama budak sareng awéwé

Sakapeung, kusabab kurangna rohangan, anjeun kedah ngabagi kamar antara duduluran. Batur milih babagi kaluar tina dmana atawa sabab boga kamar tambahan bari barudak anu ngora. Naon alesanana, lamun perlu ngahias sababaraha  budak / awéwé dibagikeun bedrooms barudak ieu sababaraha ideu.

Milarian kamar anu dipikaresep ku dua murangkalih henteu gampang. Kusabab masing-masing bakal gaduh rasa sorangan sareng éta henteu salawasna pas sakumaha anu dipikahoyong, tapi urang moal nyerah. Nalika ieu kajadian anjeun bisa milih pikeun maénkeun kalayan parabot keur sare jeung asesoris pikeun ngaropea unggal rohangan. Ieu kumaha aranjeunna parantos dilakukeun dina kamar tidur "klasik" ieu dina hal pilihan warna.

Bagikeun kamar tidur barudak dibagi kana warna

Panginten anjeun henteu terang dimana ngamimitian sareng éta mangrupikeun hal anu parantos kajantenan ka urang sadayana. Éta alesanana, Hal kahiji anu bisa nyieun division tina spasi na naon hadé ti mantuan kami kalawan kelir. Ieu henteu hartosna yén ieu ngabagi ku sorangan tapi berkat aranjeunna urang tiasa gaduh dua spasi delimited. Kusabab unggal budak atanapi awéwé bakal hoyong gaduh sisi kamarna. Éta sababna anjeun tiasa milih antara bulao atanapi mauve, héjo sareng konéng atanapi milih warna sareng dua nuansa na. Dina hal ieu, pamadegan nu leuwih leutik datang kana antrian. Sakali dipilih, anjeun tiasa cet tembok sareng maranehna. Di hiji sisi sakabéh témbok sakumaha biasa na di sisi séjén, anjeun ogé boga pilihan nyieun desain sakumaha garis, béntang atawa maké kertas napel kalawan wangun béda.

Ngagabungkeun kelir dina bedrooms barudak

ranjang dina kelir béda

Panginten anjeun parantos ngagaduhan dua ranjang anu sami, tapi ayeuna waktosna ngadamel rohangan anu dipersonalisasi pikeun masing-masing. Kumaha atuh eta? Nya, kantun ngantepkeun diri anjeun ku ngahias ranjang kalayan warna anu béda. Kalayan kecap sanésna, warna mangrupikeun alat pangbasajanna anu urang tiasa dianggo pikeun ngabédakeun rohangan dina pangkeng anu sami. Cukup pikeun milih ranjang tina warna anu béda-béda pikeun nyirian daérah unggal murangkalih sareng nganggo warna-warna terang dina sesa rohangan. lamun urang hoyong wincik warna ka acquire prominence gede.

Gagasan babagi kamar

Bet dina dua hiasan dina hiji

Kamar tidur barudak anu dibagikeun ogé gaduh pilihan pikeun henteu sami. Nepi ka ayeuna, kami geus ninggalkeun jati nu sarupa, tapi kami masihan prioritas kana kelir. Nya, urang tiasa langkung jauh, sareng sajaba ranjang, ngaropea rohangan sareng tabel bedside tina kelir béda, rak jeung / atanapi baskets nu ngawula ka nyimpen Toys maranéhanana. Warna di kamar tidur murangkalih henteu pernah seueur teuing, tiasa maén sareng warna katilu pikeun ngaidentipikasi unsur umum atanapi dibagikeun. Tapi éta salian ti éta, anjeun ogé tiasa ngamangpaatkeun sareng milih set jati atanapi detil hiasan anu parantos béda. Éta rada picilakaeun tapi ku cara ieu masing-masing bakal ngagaduhan rohangan pribadi.

Pasang layar pikeun ngabagi spasi

Lamun bener hayang aya spasi antara duanana ranjang, mangka anjeun bisa bet dina layar a. Ieu mangrupikeun cara anu praktis pisan pikeun ngabagi-bagi tempat anu anjeun pilih. Nalika anjeun henteu peryogi éta, anjeun tiasa nyabut ku cara anu saé pisan. Dina dua sisi jéntré ieu bakal ranjang na spasi anyar jeung swasta pikeun tiap lanceukna. Ayeuna anjeun ngan kudu milih layar ceuk, tapi moal jadi masalah sabab bisa manggihan eta kalawan rengse béda, kelir sarta pola. Salaku tambahan, nalika ngobrol ngeunaan hiasan barudak, anjeun malah bakal mendakan aranjeunna nganggo gabus supados aranjeunna tiasa ngagantung tugas atanapi papan tulis pikeun nyerat jadwalna. Teu nu disada kawas ide nu sae?

ranjang susun pikeun pangkeng

Sapotong jangkung jangkung atanapi rak buku pikeun kamar tidur barudak dibagikeun

Nalika aranjeunna nuju umur taun, janten sakedik langkung pajeulit kedah ngabagi. Leuwih ti nanaon sabab dulur hayang jadi nyalira tur sepi di kamar maranéhanana. Jadi tinimbang layar meureun éta waktuna pikeun milih sapotong jati gedé, salaku lomari buku. Dina hal ieu, anjeun boga aranjeunna lega tur kalawan rak ti mana hiji tempat anyar pikeun nempatkeun komputer atawa meja study bisa kaluar. Bakal salawasna aya pilihan anu saé pikeun pasangan di asrama awéwé / budak lalaki anu dibagikeun! Naha anjeun resep kamar tidur barudak anu dibagikeun ieu?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.