Kamar utama

Tata ruang tamu Master

Kami masihan anjeun sababaraha ide ngeunaan cara ngadamel distribusi kamar tidur utama kalayan ideu saderhana.

Peuting

Undak-usuk vintage

Pendakan nighttands gaya vintage pikeun daérah kamar, jinis jati fungsina sareng geulis pisan.

cahayana di pangkéng

Pitunjuk cahaya pikeun kamar anjeun

Upami anjeun henteu terang kumaha cahaya di kamar tidur tiasa, kami bakal masihan anjeun sababaraha indikasi sahingga anjeun tiasa milih anu pangsaéna pikeun rohangan ieu.

Gambar pikeun kamar tidur

Gambar pikeun kamar tidur

Kami masihan anjeun rupa-rupa ideu sareng inspirasi dina lukisan pikeun kamar tidur, kalayan komposisi sareng warna anu éndah.

Jati nonoman

Kamar nonoman modéren

Kami masihan anjeun sababaraha pamendak anu beragam ngeunaan kamar pamuda modéren kalayan ilham ayeuna sareng trendi.

Cét kamar tidur

Kumaha cét kamar tidur

Kami ngawartosan anjeun kumaha anjeun tiasa cet kamar tidur, pikeun milih nada anu paling cocog sareng ruang khusus urang.

Kamar hideung bodas

Kamar hideung bodas

Kami masihan anjeun sababaraha ideu ngeunaan cara ngahias kamar hideung bodas sareng dua nada kontras ieu anu dasar.

Kamar kulawu

Kelir pikeun kamar nonoman

Kami masihan anjeun sababaraha ideu sareng inspirasi pikeun nada pikeun kamar pamuda, kumaha milih éta sareng tren nalika nambihan

Leumpang-di lomari

Pendakan kaunggulan gaduh pacilingan

Kami ngawartosan anjeun sadayana anu tiasa anjeun laksanakeun pikeun nyieun pacilingan anu saé sareng fungsional, salian ti kaunggulan anu ngagaduhan parabot ieu.

feng shui saé di pangkéng

Tips pikeun Feng Shui di kamar anjeun

Upami anjeun hoyong kamar anjeun gaduh Feng Shui anu saé, tong sono tip ieu. Upami anjeun nerapkeunana anjeun bakal perhatoskeun kumaha énergi diperpanjang.

Selimut disesuaikan

Selimut bumi anu tiasa diatur

Kami nyaritakeun naon kaunggulan quilts adjustable sareng anu model anu paling seueur dipilarian kanggo daérah kamar tidur.

Lampu méja sisi ranjang

Lampu méja sisi ranjang

Kami nunjukkeun sét lampu méja sisi éndah, sareng sababaraha modél anu cocog pikeun sadaya kamar tidur.

Headboard ranjang

Headboard ranjang dobel

Pendakan headboard anu pangsaéna pikeun ranjang ganda, sareng sababaraha gaya anu beragam sareng bahan-bahan ayeuna pikeun daérah kamar tidur.

Kamar tidur pamuda

Kamar tidur nonoman lalaki

Kami masihan anjeun sababaraha ideu anu pikaresepeun pikeun ngahias kamar tidur nonoman lalaki kalayan detail anu indah sareng modern, ogé perabotan praktis.

Eunteung Perhiasan

Eunteung perhiasan pikeun ngahias kamar tidur

Naha anjeun ngagaduhan tempat anu cocog di bumi pikeun ngatur sadaya perhiasan anjeun? Eunteung perhiasan mangrupikeun alternatif anu hadé pikeun ngalakukeun éta. Kami ngawartosan anjeun sadayana ngeunaan aranjeunna.

Kamar tukang kaulinan

Gagasan pikeun kamar gamer

Kami nunjukkeun anjeun sababaraha ideu anu diideuan ku ruang gamer pikeun penggemar permainan vidéo, kalayan hiasan anu asli pisan.

Upholster headboard

Kumaha upholster headboard

Pendakan kumaha cara ngapingkeun headboard, tina bahan dugi ka léngkah-léngkah saderhana anu anjeun kedah nuturkeun pikeun ngagaduhan headboard anu didukung.

Ranjang tilepan dobel

Gagasan pikeun nempatkeun ranjang dina rohangan leutik

Dinten ayeuna bumi henteu lega sakumaha seueur jalmi anu mikahayang, tapi dina kanyataan na éta diperyogikeun kusabab pendudukna beuki seueur sareng Upami anjeun gaduh kamar tidur alit, anjeun henteu kedah hariwang teuing ngeunaan rohangan anu ngagaduhan ideu-ide ngeunaan ranjang ieu, anjeun cicing?

ranjang cai modéren

Bakal trend waterbed balik?

Naha anjeun émut nalika ranjang cai sadayana ngamuk? Tempat tatangkalan cai lahir satengah abad ka tukang salaku solusi pikeun kurangna saré masarakat. Waterbeds ngalaman ledakan na puluhan taun ka pengker tapi ayeuna sigana aranjeunna nuju balik, tetep di kamar anjeun! Anjeun wani?

Kamar modéren

Kumaha ngahias kamar nonoman

Kamar nonoman ngagaduhan perabotan praktis sareng nawiskeun rohangan anu dipapaésan kalayan menawan dina sababaraha gaya anu béda.

Lampu kamar tidur

Milih lampu anu saé pikeun kamar tidur

Dina pilihan lampu pikeun kamar tidur urang tiasa ngagaduhan pamaén anu ageung, kalayan ideu industri, Nordik atanapi klasik sareng bahan anu angkat tina logam kana anyaman.

Ranjang anu nyumput

Entong sono ideu ranjang tempat panyumputna ieu anu tiasa ditempatkeun dina témbok, siling atanapi di jero jati. Sampurna pikeun rohangan leutik!

Ngahias kamar tidur pikeun ningkatkeun bobo

Hiasan kamar anjeun tiasa ngabantosan anjeun bobo atanapi, sabalikna, ngahalangan bobo anjeun. Pilarian terang naon anu kedah anjeun laksanakeun pikeun ningkatkeun istirahat anjeun.

Pangkeng duaan

Kumaha ngahias kamar dua

Ngarasakeun ideu pikeun ngahias kamar tidur ganda. Spasi pikeun dua anu kedah dibagi sareng dihias ku cara anu fungsional.

Pangkeng sareng ranjang tingkat

Kumaha ngahias kamar tidur nonoman

Pikeun ngahias kamar tidur pamuda urang kedah nyiptakeun éstétika ngora anu langkung énggal sareng ogé mikirkeun ngadamel daérah anu diajar.

Ruang pamuda

Kumaha ngahias kamar nonoman

Pendakan sababaraha tungtunan saderhana ngeunaan cara ngahias kamar nonoman, parobihan anu diperyogikeun dina kamar tidur barudak nalika murangkalih ageung.

Bobo dina ranjang coklat

Bobo dina ranjang coklat

Teu ilahar nganggo sprei coklat di pangkeng sareng éta mangrupikeun pilihan anu pikaresepeun pikeun masihan touch maskulin.

Kamar dibagikeun

Gagasan pikeun kamar bagi para nonoman

Ngahias kamar dibagi para nonoman ngagaduhan seueur varian, sareng pikeun ngalakukeun éta kami masihan anjeun inspirasi, sareng ranjang sareng ranjang susun.

Indigo biru

Ngahias ku warna biru indigo

Upami anjeun resep biru indigo, warna biru anu langkung kuat sareng seueur kapribadian, kami bakal nunjukkeun anjeun kumaha ngagabungkeunana sareng nambihan kana kamar tidur.

Taupe

Ngahias kamar tidur di taupe

Ngahias kamar tidur di taupe mangrupikeun kasuksésan anu hébat, kusabab éta nada anu cukup haneut sareng dasar ogé, cocog pikeun lingkungan anu tenang.

Wallpaper dina pangkeng barudak

Wallpaper pikeun kamar tidur

Wallpaper mangrupikeun sumber anu saé pikeun ngahias daérah kamar tidur. Éta nyandak seueur kahirupan dina témbok sareng nawiskeun ogé langkung warna.

Ranjang gaya Nordik

Tips sateuacan milih sampul duvet

Ayeuna yén hawa nuju caket, tong kaleungitan detail ngeunaan tip anu pangsaéna nalika milih tutup duvet anu pangsaéna pikeun ranjang anjeun.

Garland lampu

Lampu senar pikeun nyaangan kamar tidur

Kami masihan anjeun sababaraha ideu pikeun ngahias kamar tidur nganggo karangan lampu anu hébat, sabab éta tiasa ditempelkeun dina tembok atanapi headboard.

Kamar tidur ageung

Kumaha ngahias kamar tidur ageung

Kami masihan anjeun sababaraha ideu pikeun ngahias kamar tidur ageung, rohangan ageung anu peryogi hiasan elegan sareng jati paling fungsina.

Kamar barudak

Kamar Balon Diideuan Anak

Kamar barudak bertema ieu diideuan ku balon udara panas sareng kapal terbang, kanggo murangkalih anu resep ngapung.

Ruang pamuda

Kamar nonoman dina warna kulawu

Kamar nonoman ieu ngagaduhan warna abu salaku protagonis, nada dasar anu tenang sareng nyaman, ogé elegan sareng gampang digabungkeun.

Daérah diajar nonoman

Daérah diajar nonoman sareng asli

Nyiptakeun wilayah diajar anu ngora sareng aslina saderhana, sanaos anjeun ogé kedah mikirkeun aspek anu paling praktis, kalayan neundeun.

Ruangan alit

Gagasan pikeun ngahias kamar tidur alit

Kamar tidur leutik mangrupikeun rohangan anu kedah dianggo saé pisan, sareng kanggo aranjeunna kami masihan anjeun sababaraha conto pikeun ngahias aranjeunna.

Pangkeng modéren di loteng

Kamar tidur loteng, ideu tiis

Pendakan ideu anu hadé pikeun gaduh kamar tidur di loteng, daérah anu nyaman anu tiasa dianggo salaku tempat istirahat.

Dekorasi loteng

Solusi pikeun ngahias loteng

Hateupna atap tina loteng nyusahkeun pikeun nyiptakeun kamar tidur fungsional dina rohangan sapertos kitu, tapi teu aya anu teu mungkin!

Ngahias kamar tamu

Kumaha ngahias kamar tamu

Ngahias kamar tamu hartosna mendakan jati anu fungsina sareng saderhana, sareng ngahijikeun hiasan sareng sésa bumi.

papakéan lalaki

Kumaha mendesain papakéan lalaki

Pikeun ngarancang papakéan lalaki anu praktis, fungsional sareng serbaguna, anjeun kedah tumut kana sababaraha hal pikeun ngalaksanakeunana kalayan saé.

Korsi salaku méja sisi ranjang

Ngagunakeun korsi salaku méja

Ngagunakeun korsi bumi salaku méja sisi ranjang mangrupikeun gagasan anu asli yén urang tiasa nyobian di kamar urang kanggo masihan sentuhan énggal.

Tembok abu kamar tidur

Pangkeng dina nada kulawu

Pendakan kumaha ngahias kamar tidur kalayan nada abu, warna dasar sareng sober anu seueur dianggo dina lingkungan gaya Skandinavia.

Kamar orok dina nada nétral

Kamar orok dina nada nétral

Kamar orok anu kenceng nétral mangrupikeun tempat anu sampurna pikeun gaya naon sareng nambihan sentuhan anu elegan sareng elegan di rohangan.

kamar pink-orok

Warna pink di kamar budak awéwé

Upami anjeun ngagaduhan hiji atanapi langkung putri, tong sono kana cara ngahias kamarna ku warna anu saé sareng feminin sapertos pink.

tips-kamar-tamu

Tips pikeun ngahias kamar tamu

Upami anjeun ngagaduhan kamar tamu di bumi anjeun, tong sono kana ideu hiasan ieu pikeun kéngingkeun rohangan anu pikaresepeun.

Headboard anu didukung

Gagasan pikeun ngarobih headboard

Gagasan pikeun ngarobih headboard kalayan orisinalitas, ti headboard anu dilapis ku lapisan kana ideu anu nganggo beusi tempa atanapi panto didaur.

Tips pikeun ngatur lomari anjeun

Tips anu saé pikeun ngatur lomari

Pendakan tip ieu sareng tips anu manpaat pikeun ngatur pacilingan anjeun. Gagasan gampang pikeun ngamangpaatkeun lomari sareng ngatur sadayana.

Rékét konéng pangkéng

Kamar tidur sareng toél konéng

Pendakan kamar tidur anu hébat ieu kalayan sentuhan konéng. Warna anu bageur sareng sengit anu nyandak seueur kahirupan pikeun rohangan, tapi kalebet kalayan ati-ati.

Dijual Zara Home

Dijual dina ranjang Zara Home

Penjualanna parantos dimimitian di toko online Zara Home, janten anjeun tiasa mendakan proposal anu hébat sapertos tékstil ieu kanggo ranjang.

Kamar nonoman laut

Kamar nonoman diideuan ku laut

Kamar nonoman anu bertemakan laut aya dina modeu, khususna pikeun ngahudangkeun usum panas sareng pantai. Pendakan ideu seger sareng pikaresepeun pikeun aranjeunna.

Ikea kamar orok

Ikea kamar orok

Kamar orok firma Ikea ngagaduhan furnitur anu fungsional, tapi ogé estetis pisan, kalayan nada lemes sapertos pink.

Rohangan nonoman Ikea

Kamar nonoman Ikea

Kamar nonoman Ikea gaduh ideu anu hébat pikeun neundeun sareng ngahias. Ideu warna-warni sareng praktis pisan pikeun pamirsa ngora.

Ngahias kamar tidur kakawinan

Kumaha ngahias kamar dua

Ngahias kamar tidur ganda hartosna ngemutan rasa dua jalma anu béda. Pendakan sadayana tip pikeun ngahias rohangan ieu.

Vinil hiasan

Kumaha ngahias témbok kamar anjeun

Upami anjeun hoyong ngahias témbok kamar anjeun nganggo cara anu énggal sareng asli, tong sono ideu ieu anu bakal ngabantosan anjeun pikeun ngahontal éta.

Kamar tidur bodas

Ngahias kamar ukur bodas

Ngahias kamar ukur nganggo bodas mangrupikeun tarohan anu picilakaeun, sanaos nyampur tekstur sareng bahan pangaruhna sami-sami pikaresepeun.

Kamar Rumaja

Kumaha ngahias kamar rumaja

Kamar pikeun nonoman kedah ngagaduhan titik sapertos budak leutik tapi sakaligus langkung dewasa, kalayan parabot anu fungsina pisan pikeun kabutuhanna.

Kamar tidur lalaki

Konci pikeun kamar tidur lalaki

Kamar tidur lalaki mangrupikeun rohangan anu beuki seueur paménta. Terinspirasi ku kamar tidur ieu pikeun kéngingkeun konci pikeun gaya ieu.

Kamar tidur sareng hawu

Kamar tidur sareng hawu

Kamar tidur sareng hawu anu sakali deui janten tren, sabab éta rohangan kalayan sentuhan romantis sareng haneut pisan hatur nuhun kana hawu anu hébat.

Kamar tidur abu sareng pink

Kamar tidur abu sareng pink

Kamar tidur abu sareng pink nawiskeun campuran anu sampurna pikeun ngahontal suasana anu tenang sareng elegan dina waktos anu sami, kalayan pikaresepeun anu pikaresepeun tina warna pink.

ranjang barudak-sareng-mobil

Jenis ranjang barudak

Upami anjeun mikirkeun ngahias kamar budak anjeun, perhatoskeun saran ieu pikeun milih jinis tempat tidur anu sampurna pikeun tempat sapertos kitu.

Kamar tidur Ikea

Kamar tidur Ikea pikeun usum anyar

Kamar tidur Ikea pikeun usum anyar nunjukkeun urang ideu saderhana tapi geulis pisan dina gaya sareng desain anu béda. Pendakan aranjeunna.

pacilingan-rapih

Diajar ngatur lemari baju anjeun leres

Upami anjeun bosen teras-terasan ningali baju berantakan sareng henteu mendakan papakéan anu anjeun pikahoyong, tong sono kana kumaha cara ngatur lemari baju anjeun kalayan leres.

Vinil dina headboard

Vinyls salaku headboard

Panggihan panggunaan vinil salaku headboard. Gagasan anu hébat pikeun nyiptakeun lingkungan anu unik sareng béda.

Ranjang gaya Nordik

Ranjang gaya Nordik

Ayeuna anjeun bakal terang gaya Nordik atanapi Skandinavia, diideuan ku nagara-nagara Éropa kalér. Éta…

beberesih-up-anjeun-pacilingan

Diajar ngatur pacilingan anjeun

Turutan tip sareng ideu ieu supados anjeun diajar ngatur pacilingan anjeun leres sareng henteu ngagaduhan masalah anu tetep sareng baju.

Ikea ranjang ganda

Ikea ranjang ganda

Ranjang ganda teguh Ikea ngagaduhan sagala jinis gaya sareng desain. Panggihan anu pang indahna.

ngahias kamar tamu

Kumaha ngahias kamar tamu anjeun

Entong kaleungitan jéntré sareng perhatoskeun tip sareng ideu ieu anu bakal ngamungkinkeun anjeun ngahias kamar tamu ku cara anu pangsaéna.

Kamar tidur luhur aslina

Kamar tidur anu diangkat mangrupakeun solusi anu saé pikeun rohangan anu langkung alit. Pilarian pilihan anu béda sareng aslina.

Kamar tidur fungsi ganda

Kamar tidur fungsi ganda umum pisan di masarakat urang kusabab kurangna rohangan. Upami anjeun henteu terang naon anu kuring hartosna, baca pikeun ideu.

Bak mandi terpadu kana kamar tidur

Bak mandi terpadu kana kamar tidur

Ngahijikeun bak mandi di kamar tidur utama nyaéta tarohan anu teu biasa, tapi dina waktos anu sami proposal anu pikaresepeun pikeun hiasan.

Ranjang anu diangkat nganggo rohangan panyimpenan tambahan

Tempat panyimpenan tambahan handapeun ranjang

Ngangkat kasur ku nganggo platform sanés ngan ukur bakal ngajantenkeun anjeun kéngingkeun rohangan panyimpenan tambahan, éta ogé bakal ngamungkinkeun anjeun pikeun ngabatesan lingkungan.

Kamar tidur dina warna biru

Kamar tidur biru di Zara Home

Ngarasakeun ideu anu pangsaéna ti Zara Home pikeun nyiptakeun kamar tidur warna biru. Mangrupikeun kumpulan spring anyar pikeun 2015.

Gambar kamar orok anu éndah

Naha anjeun hoyong ningali gambar kamar orok pikeun mere ilham anjeun ngahias kamar tidur anak anjeun? Dinten ieu kuring masihan anjeun tilu conto anu hadé!