siswa latihan dina hiasan

Naon anu kedah diajar janten hiasan

Upami anjeun hoyong diajar janten tukang ngahias atanapi ngahias, tong sono kana tulisan ieu pikeun milarian terang naon anu anjeun badé lakukeun sareng kumaha ngamimitianana.

panto bodas di bumi

Kaberhasilan ngalukis panto bodas

Naha anjeun mikir ngalukis panto imah anjeun bodas? Upami anjeun ragu sareng henteu terang naon anu kedah dilakukeun, tong luput kana tulisan ieu, anjeun bakal tiasa mutuskeun langkung saé!

Tip penting pikeun mésér jati

Mésér jati henteu sering janten tugas anu gampang, janten tong sono tip penting ieu supados anjeun tetep bagja ku pameseran.

Dapur sempit kalayan lantai geometri

Tren dapur anu parantos tetep

Aya tren pikeun hiasan sareng desain dapur anu tiasa ngabantosan anjeun tetep idéal anu pinuh ku kanyamanan sareng fungsionalitas.

Ruang tamu desainer loteng

Desain loteng bodas

Warna bodas parantos dijantenkeun dasar tina seueur rohangan, sabab éta masihan cahaya, lega sareng ogé ...

Loteng 18m2

Susun alit pisan tapi saé dianggo

Kami nunjukkeun susun leutik 18m2 tapi disebarkeun pisan anu teu aya anu leungit; Éta ngagaduhan ruang tamu, dapur, kamar tidur sareng kamar mandi.

Vipp perumahan-wadah

Wadah 'Vipp' salaku bumi

Vipp panyumputan mangrupikeun struktur baja sayogi 55m2 anu janten bumi prefabrikasi. Anjeun ngan peryogi tempat pikeun nempatkeunana.

3D angka keramik dicitak

Naha anjeun resep tokoh keramik? Naha anjeun hoyong mendakan inohong anu diciptakeun ku percetakan 3D? Entong sono kana naon anu kuring bakal ngajelaskeun ka anjeun!

nyitak sato

Nyitak sato pikeun ngahias bumi

Nyitak sato mangrupikeun gaya hiasan dina naékna, tapi anjeun kedah tanggel waler sareng milih kulit sintétik. Sigana ogé saé!

Mini susun

Mini apartemen lengkep

Ieu mangrupikeun apartemen mini anu tiasa masihan anjeun ideu ngeunaan kumaha ngamanpaatkeun sakedik rohangan anu sayogi.

Proyék hiasan online e-perte

Proyék hiasan salaku kado kawinan

Anjeun nikah? Naha anjeun badé ngahias atanapi kedah ngarombak bumi anjeun? E-perte anjeun tiasa mesen proyek sareng salaku kado kawinan sémah anjeun bakal ngajantenkeun kanyataan.

imah prefabrikasi diangkut Ábaton

Bumi anu tiasa diangkut ku jalan

Ábaton parantos ngarancang bumi anu tiasa diangkut 27 m2 ku jalan kalayan cukup rohangan pikeun nganikmati nyalira atanapi salaku pasangan.

Lantai kai

Lantai kai Herringbone

Lantai kai kalayan pola herringbone ngagaduhan ciri khas bahan ieu sareng ogé hiasan pisan.

Korsi béda di dapur

Korsi béda dina méja dapur

Ngagabungkeun korsi anu béda dina méja dapur mangrupikeun tren ogé kreatif, praktis. Maénkeun nganggo warna sareng desain

Simbut karinjang piknik

Urang nuju piknik: Asesoris gaya

Ayeuna anjeun tiasa ngagentos taplak meja sareng karinjang anyaman ku pilihan desain anu langkung inovatif, fungsional, gaya sareng unik.

Éklikisme pikeun sadayana

Eclecticism mangrupikeun tren artistik anu nyampur unsur-unsur tina gaya anu béda sareng jaman, anu ku kami bakal dimangpaatkeun pikeun nambihan detail di bumi urang.

Asli «burit» ngagantung baju

Romantis, minimalis, industri atanapi artistik dina sumanget, konsép burit baju tiasa ngalangkungan palang saderhana kalayan imajinasi sakedik.

Kursi Goyang Murakami, desain Amérika ku Rochus Jacob

Korsi goyang kalayan fungsi dobel

Desain korsi goyang dinten ayeuna henteu ngan ukur ngarévisi kanyamanan sareng format modél klasik, tapi ogé nyandak fitur anyar pikeun éta.

Spasi aslina pikeun dibaca

Méré touch aslina kana sudut bacaan tiasa nyirian karakter pribadi rohangan ieu; Urang ogé tiasa milih potongan anu ngahijikeun korsi sareng lomari buku

Desain anyar taplak meja karét

Taplak meja karét parantos diénggalan pola sareng bahan-bahan anu disempurnakan; Teu aya deui alesan pikeun ngamangpaatkeun sagala kautamaanana tanpa kaleungitan sakedik gaya.

Dapur kompak dina waja anu disimpen dina témbok

Dapur desainer kompak

Dapur ci anyar ngabantosan ngaoptimalkeun rohangan maksimal, sipatna multifungsi sareng desainna disederhanakeun dina tingkat éstétis.

Désainer pancuran

Désainer pancuran

Nalika perjalanan janten teu mungkin kusabab waktos atanapi kamungkinan artos, éta tiasa diubaran ku barang anu saé ...

Desain lampu bumi

Desain lampu bumi

Nalika ngahias kamar, salah sahiji faktor penting anu kedah diperhatoskeun nyaéta jinis lampu sareng lampu anu dipilih.

Masak outdoor sareng barbecue

Dapur luar sareng bakar bakar. Minggu 2011 ti grup MCZ nampilkeun anu pangénggalna ti barbecue 2011 didaptarkeun pikeun anu resep masak luar.

Kebon jero rohangan, cocog pikeun apartemen

Kebon jero rohangan, cocog pikeun apartemen. Tutuwuhan ngajantenkeun hirup di apartemen langkung pikaresepeun sareng nambihan sentuhan warna anu henteu pernah nganyenyeri.

Ngarombak dapur

Ngarasakeun dapur anu fungsina, praktis sareng nyaman nyaéta anu dipikahoyong ku unggal kulawarga. Nyadangkeun sadaya waktos anu diperyogikeun pikeun proyék pikeun ngarobih dapur anjeun.

Kolam renang gaya

Tips kanggo kolam renang anjeun

Kolam renang mangrupikeun tempat anu santai dimana kulawarga nyéépkeun waktos luang. Desain aslina, saderhana atanapi mewah mangrupikeun anu dipilih ku mayoritas.

Korsi panangan

Korsi panangan khusus

Korsi panangan ngagaduhan peran anu penting pikeun nyukuran lingkungan, pikeun modél klasik ditambihan potongan gaya kolonial sareng kontemporer.

w + w

W + W: jamban wasta Roca

Tarohan anu béda pikeun kamar mandi anjeun anu ngahijikeun jamban sareng tilelep dina salembar desain Roca

Ruang pamuda Altamoda.

Kamar nonoman Altamoda

Pikasebeleun, asli, ngagabungkeun desain, gaya neoklasik sareng tékstur modéren, ieu mangrupikeun kamar pamuda anu diusulkeun ku firma Itali Altamoda.

Jati pikeun rohangan orok.

Fungsional jati orok Alondra

Jati orok gaya minimalis anu kasohor pikeun optimal ngagunakeun rohangan sareng tiasa mekar ti tempat tidur kana ranjang, méja sareng méja.

Ranjang sareng huluna beusi aslina

Ranjang sareng huluna beusi aslina

Ranjang sareng huluna beusi ti Imaginaierro, kalayan bentuk geometri atanapi organik anu pikaresepeun, anu pas pisan di lingkungan minimalis.

Jati modo gaya neo-baroque

Perabotan neo-barok ti perusahaan Modá

Modá, perusahaan Italia anu ngasilkeun jati anu ngagabungkeun fungsionalitas, desain sareng warna pikeun ngahontal potongan-potongan ayeuna ku gaya neo-barok anu elegan.

gaya neo-baroque dina jati

Gaya neo-barok: jati ti Bastex teguh

Gaya neo-baroque ngagabungkeun desain desain klasik sareng detail kontémporér, koleksi Atelier ku Bastex mangrupikeun conto tina trend ieu dina hiasan.

lingkungan anu béda

Imah anu pikaresepeun pisan.

Anu leutik gaduh seueur tanaga sareng aranjeunna resep gerak, naha henteu kalebet sababaraha unsur di rohangan na ka ...

The Alhóndiga Bilbao

Kusabab alesan "kulawarga" kuring sering angkat ka Bilbao, sareng dinten ieu kuring bakal nyaritakeun ngeunaan karya arsitéktur anu kuring mendakan dina ...

Karpét DAC ku Jordi Labanda

Jordi Labanda mangrupikeun salah sahiji ilustrator anu kawéntar di Spanyol sareng ogé desainer pantun, dipikaterang ku sadayana, ...

Korsi porselen Monoblock

Kami biasa ningali korsi résin monoblock sapanjang kahirupan urang, anu khas pikeun bar sareng teras di luar ...