Kombinasi warna pikeun kamar tidur barudak

Warna kamar tidur barudak

Di Decoora aya seueur usulan anu parantos kami nunjukkeun ku anjeun ngahias kamar tidur barudak, rohangan dimana kreativitas soars. Kamar barudak henteu ngartos "aturan" sareng ngamungkinkeun urang maénkeun palette warna anu pikaresepeun sapertos anu dicontokeun dina gambar.

Kamar tidur atanapi ruang kaulinan anu dihias hérang kalayan warna anu cerah jeung / atawa nuansa pastel lemes; kitu ogé opat usulan ayeuna. Dina sadayana, pinks sareng blues digabungkeun sareng warna cerah sareng haneut sanés sapertos konéng sareng jeruk dilebetkeun. Anjeun tiasa diideuan ku aranjeunna pikeun nyiptakeun rohangan anu pikaresepeun pikeun budak leutik di bumi.

Dua usulan munggaran urang pakait sareng kamar tidur barudak awéwé. Anu kahiji, ngagabungkeun nuansa pastél béda: aquamarine, biru sareng pink dina sababaraha rentang. Peunteun tandingan ditandaan ku konéng anu nyandak luminitas ka rohangan anu ideal pikeun budak awéwé. Usul anu kadua nganggo warna anu langkung jelas, warna pink anu kuat sareng jeruk, sareng diusulkeun salaku pilihan jangka panjang. Mangrupikeun kamar tidur anu sampurna pikeun awéwé tapi ogé pikeun nonoman.

Warna kamar tidur barudak

Upami urang ngaganti warna pink pikeun héjo, urang kéngingkeun kamar anu sampurna pikeun murangkalih. Warna pastel bakal ngabantosan budak leutik pikeun beristirahat, sedengkeun kombinasiana sareng nada anu langkung jelas anu sanés bakal ngabina imajinasi aranjeunna. Sareng naon anu kuring mutuskeun ngeunaan proposal anu terakhir? Kalayan warna anu matak sapertos di jati sareng tempat tidur, sakedik deui diperyogikeun; taruhan dina témbok nétral dina kasus-kasus éta mangrupikeun pilihan anu pangsaéna.

Anjeun resep teh kombinasi warna naon anu urang usulkeun? Aranjeunna wani tapi ulah kaleuleuwih ruangan. Salaku tambahan pikeun warna, kuring mendakan sababaraha elemen anu pikaresepeun pisan: modér dresser, susunan méja sareng korsi ku Desain Leutik, ténda sareng kanopi dina bentuk tenda sirkus.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.