Konci pikeun ngahias teras leutik

Dekorasi teras leutik

Teras
1. f. Situs kabuka bumi anu tiasa ditingali ku pandangan.
3. f. Hateup datar sareng tiasa dianggo gedong, disayogikeun ku pager atanapi témbok.

Naon tarasi? Kumaha bérés sareng balkon anu bénten? Kiwari patarosan ieu sékundér. Anu penting nyaéta terang konci pikeun ngamangpaatkeun rohangan luar ieu sabaraha kaulinan anu aranjeunna pasihkeun nalika usum panas. Hiasan teras leutik biasana ngagambarkeun tantangan, tapi dinten ieu urang ajak anjeun pikeun méréskeunana.

Naha anjeun tuah gaduh teras di bumi? Sanajan leutik anjeun tiasa ngajantenkeun éta jalan, éta henteu ngan ukur praktis tapi merenah. Naha anjeun tiasa ngabayangkeun parantos ngaraosan kopi anjeun énjing dina teras di teras? Bagikeun momen santai sareng kulawarga sareng réréncangan? Upami anjeun hoyong ngajantenkeun saat-saat ieu janten kanyataan, tong ngantosan deui! Mimiti mikirkeun hiasan teras anjeun.

Teras tina gaya anu béda

Nyetél prioritas

Dina téras leutik anjeun panginten henteu tiasa gaduh sadayana anu anjeun pikahoyong. Ngadegkeun prioritas nyaéta, janten konci dina hiasan teras leutik. Naha anjeun hoyong gaduh ruang makan pikeun mindahkeun tuangeun anjeun di luar nalika usum panas? Naha anjeun langkung resep rohangan anu lega sareng teu resmi pikeun bersantai sareng ngobrol sareng réréncangan? Naha penting pikeun anjeun yén ieu téh tempat hirup?

Nganalisis kahoyong sareng kabutuhan anjeun penting Tapi kitu ogé netepkeun anggaran. Entong improvisasi. Ngamimitian nyawang potongan jati tanpa netepkeun wates mangrupikeun kalepatan sareng tiasa mahal pisan. Sakumaha anjeun ngautamakeun kabutuhan anjeun, prioritas kaséhatan kauangan ogé.

Milih jati

Nalika salah sahiji jelas kumaha cara ngagunakeun tarasi Milih jati langkung gampil. Naha anjeun badé ngumpulkeun réréncangan anjeun di jerona? Anjeun peryogi sajumlah penting korsi. Naha anjeun hoyong tiasa tuang dina teras? Méja makan, teras penting.

Naon waé anu anjeun anggo tina teras, aya unsur anu sok dianggo dina hiasan teras leutik. Bangku damel, contona. Ieu ngamungkinkeun anjeun ngamangpaatkeun sudut-sudut teras anjeun sareng ngahontal tempat diuk pikeun sajumlah ageung jalma anu ngagaduhan investasi minimal.

Bangku témbok

Sangkan bangku nyaman, anjeun ngan ukur kedah ngalebetkeun sababaraha bantal cocog pikeun rohangan luar nu tahan cuaca goréng; yén maranéhna teu luntur di panonpoé, atawa meunang drenched di drizzle a. Ku kituna anjeun bakal nyieun sudut ieu tempat sampurna pikeun ngumpulkeun babaturan sareng kulawarga sarta ngarasakeun waktu santai.

Ruang multifungsi dina teras

Upami teras leutik pisan, anjeun tiasa nambihan a méja makan. Mangkana ngahontal sudut multifungsi anu tiasa ngahimpun sajumlah penting jalma. Naha anjeun henteu peryogi ruang pikeun seueur jalmi? Janten, anjeun tiasa ngarencanakeun nyiptakeun dua daérah anu misah tapi langkung alit khusus pikeun istirahat sareng tuangeun.

Jati tarasi

Anjeun moal ngagaduhan masalah sapertos kieu dina téras kalayan ukuran sedeng atanapi kalayan desain manjang. Anjeun tiasa nambihan sababaraha méja low di gigir bangku témbok supados tiasa ngantunkeun inuman, sababaraha mangkok nganggo camilan, buku atanapi majalah, naon waé anu anjeun peryogikeun iraha waé, sareng nyiptakeun ruang makan anu sanés. Anjeun malah tiasa tambahkeun korsi tambahan: Korsi Copacabana sareng poufs outdoor.

Bahanna

Jati didamel di serat sintétik sareng / atanapi waja Aranjeunna bakal janten anu paling merenah upami anjeun cicing di daérah hujan sareng berangin. Kai ogé mangrupikeun alternatif anu saé pikeun jinis rohangan ieu, nanging, aranjeunna peryogi langkung perawatan. Upami prioritas anjeun pikeun nyiptakeun rohangan pangropéa anu handap, bet kana bahan-bahan anu nyonto éta sareng anjeun bakal meunang!

Ngajaga tarasi tina matahari sareng hujan

Langkung gampang pikeun ngamangpaatkeun rohangan luar nalika dijagaan tina hujan sareng matahari. Jaminan panyalindungan ieu, janten, penting pikeun hiasan teras. Upami teras anjeun ngagaduhan hateup, anjeun bakal ngagaduhan sakedik anu kedah dilakukeun. Upami anjeun henteu ngagaduhanana, masang pergola atanapi kere, Gumantung kana susunan térasna, éta moal ngan ukur mempermudah nikmati rohangan ieu, tapi ogé bakal ngamungkinkeun urang ngalakukeunana pikeun waktos anu langkung lami, ti cinyusu dugi ka usum gugur.

Nyayogikeun ngiuhan ka téras

Upami anjeun milari pilihan anu saderhana sareng murah balayar awning tiasa janten alternatif anu sanés pikeun teras anjeun. Kami parantos nyarios panjang dina blog ieu ciri sareng kaunggulanana, ogé tipena béda-béda anu urang tiasa mendakan di pasar, janten urang sakedik deui nyarios ngeunaan ieu.

Tulisan anu aya hubunganana:
Pelayaran pikeun ngajagaan rohangan luar anjeun

Tambihkeun detilna

Detilna nyaéta naon anu bakal ngabantosan anjeun ku némpél pribadi ka teras. Pepelakan Aranjeunna mangrupikeun sekutu anu hébat pikeun ngahontal catetan héjo éta sareng titik segerna anu dinikmati engké. Anjeun tiasa nyiptakeun leuweung leuweung nyata ku ngahijikeun tangkal anggur sareng ngagabungkeun pariuk ukuran anu bénten-bénten atanapi pikeun éstétis anu langkung bersih kalayan ngagunakeun pot sareng pepelakan ageung.

Pasang pepelakan dina téras

Salaku tambahan pikeun pepelakan, warna ogé tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngarobah teras anjeun. Larapkeun kana tékstil sareng asesoris sareng janten teras anjeun ruang unik. Nengetan detil anjeun dina rohangan interior. Upami anjeun ngalakukeun éta, kami mastikeun yén anjeun moal hoyong lebet ka bumi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.