Konci pikeun ngarancang papakéan anu diwangun

Konci pikeun ngarancang papakéan anu diwangun

Lemari anu dipasangan ngidinan optimasi spasi gudang tina hiji imah. Éta ogé kanyataan yén ieu ningkatkeun minat urang ka bumi khusus nalika debat antara rupa-rupa kamungkinan pameseran. Tapi, naha anjeun terang konci pikeun ngarancang papakéan anu diwangun ku yayasan?

Ngagaduhan papakéan di bumi mangrupikeun untung. Éta nyaman, wijaksana sareng masihan kami seueur pilihan panyimpenan. Pakéan aranjeunna sareng disebarkeun kalayan leres, Lamun ieu téh tapi liang dina témbok, kudu jadi prioritas. Sareng henteu, éta henteu kedah mahal; anggaran bakal dikondisikeun ku asesoris sareng tambahan anu anjeun hoyong tambahkeun.

Nalika urang ngarancang papakéan anu diwangun, aya seueur pertimbangan anu kudu urang perhatikeun. Kahiji, urang kudu ngurus interior na, duanana lapisan sarta sebaran, konci pikeun papakéan pikeun nutupan kaperluan gudang urang. Lajeng, tina penampilan éksternal na, sarua pentingna. Tapi hayu urang balik step by step.

Lapisan jero

Lapisan papakéan diwangun-di penting, Henteu ngan sabab nawarkeun kami kamungkinan ngaropéa interior -na pikeun adaptasi jeung kamungkinan urang, tapi ogé sabab ngajaga baju tina kalembaban tina tembok. Ngabersihan ogé langkung gampang sareng éta sanés faktor anu kurang penting.

Panutup papakéan anu diwangun

Hal biasa nyaéta nutupan jero lomari kalawan papan melamin cukup kandel pikeun bisa ngalereskeun nu ngarojong rak jeung elemen séjén dina eta. Kami nyarioskeun ngeunaan papan sahenteuna 16 mm pikeun nyumponan sarat ieu anu anjeun kedah ngalereskeun sareng napel dipasang dina lantai, témbok sareng siling.

Naha papakéan anjeun parantos ditutupan tapi anjeun badé ngarobih éstétikana? Lamun palapis nu teu dina kaayaan pangalusna atawa anjeun teu resep warna, anjeun gaduh sababaraha pilihan pikeun renew estetika Anjeun: nempatkeun panels melamin ipis dina luhureun leuwih heubeul, cet lapisan atawa nerapkeun wallpaper atawa vinyl.

Distribusi interior

Penting pikeun terang kumaha urang hoyong nganggo papakéan pikeun ngonpigurasikeun interior Anjeun. Naon anu bakal urang jaga di lomari? Kumaha urang hoyong nyimpen éta? Ningali unsur-unsur pesenan pikeun nambihan bakal ngabantosan anjeun ngarancang distribusi anu langkung praktis.

Lemari baju internal diatur dina bagian vertikal disebut "awak" lebarna teu kudu ngaleuwihan hiji méter. Upami anjeun mesen desain khusus ti profésional, anjeun moal kedah hariwang teuing ngeunaan masalah ieu. Nanging, upami anjeun hoyong nganggo solusi panyimpen standar pikeun ngahias interior papakéan anu diwangun, anjeun kedah terang yén ieu biasana dirarancang, khususna pikeun awak 60 sareng 80 sentimeter.

Jaga distribusi pikeun ngaoptimalkeun rohangan

Anjeun kedah milih solusi sareng asesoris ieu gumantung kana baju atanapi barang anu anjeun badé simpen dina papakéan anu diwangun. Salaku conto, pikeun ngagantung jas anjeun peryogi bar sareng liang jangkungna sahenteuna 120 séntiméter. Aya unsur anu penting dina papakéan naon waé, anu sanés, di sisi anu sanésna, bakal langkung atanapi kirang diperyogikeun gumantung kana naon anu anjeun hoyong simpen di aranjeunna. Biasana, plugins nu pang populerna nyaeta:

  • Bar-bar. Aranjeunna unsur béntang tina papakéan nanaon. Bar kalayan rohangan nangtung antara 80 sareng 120 cm bakal ngamungkinkeun anjeun calana, kaos sareng jaket. Tapi anjeun peryogi rohangan sahenteuna 140 pikeun ngagantung baju anu langkung panjang sapertos jas atanapi pakéan.
  • Rak. Rak mangpaat pikeun nyimpen seueur produk, ti ​​baju haneut dugi ka anduk atanapi produk kasehatan. Hal anu pangsaéna nyaéta yén rak tiasa disaluyukeun jangkungna supados anjeun tiasa adaptasi rohangan pikeun kabutuhan anjeun sepanjang waktos. Éta henteu ngukur lega langkung ti 40 séntiméter sareng jangkungna sedeng ku kituna anjeun tiasa ngaksés bagian handapna kalayan nyaman.
  • Laci: Laci ngamungkinkeun urang pikeun ngaksés naon anu urang simpen di latar tukang kalayan kanyamanan anu langkung ageung tibatan rak. Éta ogé bisa disimpen dina eta, rupa-rupa artikel: Kaos narilep kana Gaya Marie Kondo, calana elastis, kaos kaki, dokumén ... Dinten aya ogé dividers hebat sangkan aranjeunna malah leuwih praktis.
  • Tukang sapatu. Sababaraha modul pikeun sapatu di bagian handap papakéan diwangun-di mangrupakeun solusi pikeun ngajaga ieu diatur.

Perenah kabinét sareng pencahayaan

Upami anjeun hoyong papakéan anu diwangun-di anjeun leres-leres mutakhir sareng henteu kantun rinci, anjeun pasti kedah nambihan lampu. Salian mangrupa unsur hiasan aslina tur pisan warni, éta bener praktis

desain hareup

The fronts visually rengse kaluar papakéan sarta aranjeunna ngidinan urang maén kalawan gaya hiasan husus, sahingga enhancing eta di rohangan. Naha anjeun resep panto klasik kalayan cetakan atanapi panto gaya minimalis sareng gagang? Panto bodas atanapi dina nada anu wani anu ngajantenkeun papakéan henteu ditingali?

Desain exterior: panto tina papakéan diwangun-di

Saluareun ngan ukur kaputusan éstétika, bakal aya anu sanés anu anjeun kedah laksanakeun ngeunaan panto nalika ngarancang papakéan anu diwangun. Tilepan atanapi ngageser panto? Kadang kaputusan bakal basajan tur bakal conditioned ku spasi anjeun boga di kamar.

Panto hinged peryogi antara 50 sareng 60 cm rohangan bébas ambéh bisa dibuka tanpa kasusah. Upami anjeun milih aranjeunna, anjeun ngan ukur kedah milih sisi mana anu anjeun pikahoyong pikeun dibuka, kalayan nganggap halangan anu mungkin. Samentara éta, slaider ngaléngkah dina rel supados henteu nyéépkeun rohangan.

Naha anjeun mendakan konci ieu pikeun ngarancang papakéan anu praktis? Jaga desain anjeun; Aya sababaraha hal anu penting sapertos rohangan panyimpen di bumi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.