Kotak surat desainer

Upami urang hoyong gaduh rarancang, sadaya elemen anu ngabentukna kedah saimbang sareng panginten dina pilihan sareng panempatanana. Salah sahiji objék anu biasana urang henteu diperhatoskeun nalika ngagaleuh barang-barang ti bumi nyaéta kotak surat éta tempatna di lebet. Kami biasana nyandak anu mana waé kusabab urang henteu ngémutan yén meureun aya jenis objék ieu anu dirancang khusus pikeun fungsina, tapi enya, aya anu paduli nyieun éta kotak surat langkung modéren sareng ayeuna sahingga sakabeh imah urang saimbang.

Sanaos kami dina jaman email sareng jaringan sosial, masih pikabungaheun pisan ka bumi sareng mendakan serat dina kotak surat, utamina upami ti jalma anu dipikacinta anu jauh.

Salajengna kuring hoyong anjeun ningali modél anu béda-béda kotak surat éta hiasan pisan di lawang imah mana waé sareng éta ogé sampurna minuhan fungsina. Seueur diantara aranjeunna kalebet rak alit di handapeun pikeun koran, adat Amérika pisan.

Aranjeunna sadayana angkat sareng anu bogana ngonci pikeun nyingkahan kamungkinan maling pos, masing-masing ku cara muka anu béda pikeun mempermudah kanyamanan sareng aksés.

Fitur utama anu ngabédakeun hiji sareng anu sanés nyaéta kapasitas interior sareng ukuran na. Aranjeunna umumna logam sareng bénten-bénten anu bénten-bénten, dina matte atanapi gloss bahkan urang mendakanana lacquered dina warna sapertos hideung beureum.

Aya ogé pilihan kotak surat aslina pikeun komunitas sareng gedong anu gaduh sababaraha tatangga, éta henteu matak pikaboseneun pikeun ngumpulkeun surat unggal dinten nganggo modél warna ieu.

gambar: rakuten global, gizmodo, archithings, fabgreen, tuillo, mésér kecanduan


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

3 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   ileana bernardo cenahna

    Kumaha kuring tiasa ngahubungi anu ngajual kotak surat desainer ieu? Hatur nuhun

  2.   toni cornellana cenahna

    Abdi resep pisan kotak surat nangtung anu warnaan. Naha anjeun tiasa nyayogikeun kuring nami pabrikna?

  3.   Ngawelah cenahna

    Abdi hoyong mésér kotak surat abu-abu anu narilep aya ogé hideung dimana kuring tiasa mendakanana