Warna anu cocog sareng héjo

Warna anu cocog sareng héjo dina rohangan

¿Naon kelir buka kalayan héjo? Sok disebatkeun yén warna héjoe Éta pikeun anu wani, tapi anjeun ngan ukur kedah terang kumaha ngahijikeunana pikeun ngajantenkeun warna anu sampurna pikeun salah sahiji kamar di bumi kami.

Salaku tambahan, aya seueur warna héjo anu aya pikeun ngahias témbok, jati atanapi lawon urang, ti héjo héjo dugi ka héjo zaitun anu paling poék atanapi héjo apel anu paling matak. Kituna, di handap ieu urang bakal ningali ageung ideu pikeun mendakan warna anu ngagabung sareng héjo.

Gagasan pikeun ngahijikeun héjo kana tiap rohangan

Saatos ningali kumaha héjo tiasa ngagabung sareng sababaraha warna, cara anu langkung saé pikeun nuluykeun ningali kumaha urang tiasa ngahijikeun kana unggal lingkungan. Pikeun seueur, ideu dasar kakuatan ngagabungkeun warna dina rohangan nyaéta ku nerapkeunana dina témbok. Tapi gumantung kana kakuatan anu urang pilih, ogé ngagabungkeun warna héjo mangrupikeun hal anu saderhana upami urang milih perabotan anu leres atanapi detail dasarna.

Ruang tamu héjo

Ruang tamu héjo

Upami anjeun gaduh kamar leutik, anjeun tiasa cet témbok dina nada héjo ngora. Langkung ti naon waé sabab bakal masihan langkung seueur lampu ka kamar. Hadé pisan pikeun milih témbok utama sareng ngantep anu sanésna tetep dina warna dasar atanapi langkung énténg.

Pikeun nambihan sababaraha kontras, pilih perabotan dina lampu enteng. Detilna ogé penting pikeun tiasa ngahijikeun warna héjo. Anjeun tiasa nempatkeun témbok kumisan sareng nambihan kadua karpét sareng bantal atanapi bahkan sofa dina warna utama urang.

Kamar tidur kalayan némpél héjo

Pangkeng dina warna héjo

Di kamar tidur, khususna kamar tidur dobel, langkung umum ningali kumaha hordéng atanapi detail hiasan janten héjo. Nyanggakeun témbok milih nada nétral atanapi lampu anu ngabantosan rélaxasi urang.

Tangtosna, pikeun kamar nonoman, éta pantes ngahijikeun warna héjo anu narik pisan, sabab éta ogé ngahasilkeun seueur kabagjaan.

Tulisan anu aya hubunganana:
Warna héjo dina hiasan kamar tidur

Dapur sareng warna héjo

Dapur héjo

Dasar sareng penting di dapur. Deui, urang nyanghareupan kombinasi anu langkung sampurna upami urang ngagaduhan kakuatan anu kuat. Dina hal ieu, duanana lomari sapertos countertop tiasa ngagaduhan warna héjo anu sami sapertos pistachio.

Supados teu kabebanan, pilih detil nganggo nada anu langkung lemes atanapi dina cetakan saderhana, tanpa warna anu cerah pisan.

Ruang makan héjo?

Kami bakal milih sababaraha jati dina sagala warna kecuali héjo. Asa héjo kami tinggalkeun deui pikeun detil na. Patuangan korsi atanapi bantal sami, sababaraha lampu atanapi, gambar komo kaca spion. Langkung saé dijauhkeun dina témbok, sanaos upami raos anjeun, maka pilih nada lemes, anu nyayogikeun kasegaran ogé kalembutan.

Warna anu ngagabung sareng héjo cai

Ngagabungkeun héjo aquamarine

Warna héjo aqua, ogé katelah akuamarin, ngagaduhan campuran dobel. Éta tiasa disebatkeun yén éta némpél héjo tapi ogé biru. Tanpa ragu, naha éta, éta mangrupikeun hasil anu paling khusus, jelas sareng intensitas anu hébat.

Pikeun nyiptakeun a suasana elegan Marengan hawa romantis, warna ieu tiasa digabungkeun sareng warna coklat anu lemes pisan. Beige atanapi krim bakal sampurna pikeun héjo aqua. Ogé pink pastel bakal dituduhkeun pikeun ngalengkepan gaya anu raos pisan.

Tangtosna, urang moal tiasa mopohokeun warna dasar bodas sareng abu mutiara, anu salaku nada nétral ogé bakal sampurna pikeun ngalengkepan hiasan magis. Pikeun kasegaran dobel, pilih sikat ku warna jeruk nipis.

Warna anu cocog sareng héjo dina témbok

Tembok héjo

Upami anjeun parantos milih ngalukis témbok héjo, anjeun kedah ngadamel hiasan anu pas sareng nada anu dipilih. Upami warnana cerah pisan, maka langkung saé éta jati sareng detil sanésna tetep sareng nada dasar atanapi nétral. Nyaéta, bodas atanapi krim bakal janten ideu anu saé. Ku cara kieu, anjeun bakal ngagaduhan kasaimbangan dina hiasan anjeun.

Sanaos, sakumaha urang terang yén aya rasa pikeun sagalana, aya ogé pilihan anu sabalikna. Témbok héjo vibrant kalayan jati dina gaya anu sami. Nada jeruk asam atanapi, dina fuchsia, bakal masihan kami caang tambahan pikeun originalitas anu mana. Tapi leres, teras dina dosis alit sabab urang tiasa tungtungna jenuh ku seueur warna. Upami tonalitas tembokna enteng, anjeun tiasa bet jati kai warna hideung pikeun nyiptakeun kontras anu hébat.

Tangtosna, upami kamarna alit, tetep tohan bodas pikeun masihan kamar langkung jero sareng cahaya. Janten, upami di mamang, bodas sareng krem ​​paling saé. Pikeun nyiptakeun gaya anu unik sareng inovatif, maka anjeun tiasa nganggo warna sareng fluorin anu paling warna.

Kumaha cara ngagabungkeun warna héjo

Ruang tamu kalayan héjo

Cara anu béda pikeun ngagabungkeun héjo sareng warna anu sanés:

Héjo sareng biru

Biru mangrupikeun warna sanés anu ngagabungkeun sareng héjo. Pikeun kombinasi ieu, sayuran héjo biru semu alam laut sapertos pirus disarankeun. Aranjeunna ngagabung pisan sareng sadayana anu biru biru sareng héjo semu héjo bahkan kalayan biru biru tipe biru biru.

Kombinasi ieu nyiptakeun lingkungan anu tiis sareng sampurna pikeun imah pantai, ruang tamu sareng kamar tidur.

Héjo sareng coklat

Mangrupikeun kombinasi anu sampurna sabab éta nuduhkeun ka alam, tangkal, padang rumput jeung leuweung. Dina kombinasi ieu urang tiasa nganggo tina héjo anu paling narik nepi ka anu paling poék.

Héjo sareng pink

Dina nuansa anu langkung ringan atanapi pastel aranjeunna sampurna pikeun kamar tidur awéwé, tapi dina versi anu langkung jenuh aranjeunna warna anu kontras pisan anu tiasa nyiptakeun hiasan anu pikaresepeun pisan.

Héjo sareng bodas

Ngagabungkeun héjo sareng bodas

Sapertos warna naon waé anu dikombinasikeun sareng bodas, suasana anu tenang kahontal kalayan sentuhan warna. Kombinasi ieu cocog pikeun bagian bumi mana waé fungsina. Di teras sareng kebon éta sampurna pikeun sindiran alam, tapi ogé tiasa dianggo dina kamar tidur atanapi ruang tamu.

Héjo sareng konéng

Kusabab éta dua warna anu sami, kombinasi ieu sampurna dina vérsi anu langkung asam, tapi henteu disarankeun pikeun héjo hideung.

Héjo sareng kulawu

Ngagabungkeun héjo sareng kulawu

Sapertos bodas, kulawu mangrupikeun warna anu nétral pisan anu ngagabungkeun sampurna sareng warna naon waé, sareng héjo henteu janten kirang.

Tulisan anu aya hubunganana:
Tempat tidur dina warna abu-abu sareng héjo

Naha anjeun langkung terang kelir anu cocog héjo?

Poto: Pink and Green Decor: robynkarpdesign.com


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

5 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   isabel tejeda cenahna

    Parabotan kuring héjo ku krim, kamarna dicét bodas, warna hordéng kuring nempatkeun

  2.   kulem cenahna

    Wilujeng énjing, ku naon warna kuring tiasa ngagabungkeun héjo padang rumput hejo

  3.   XIOMARA DE CARAMONA cenahna

    Wengi Enjing Kaayaan Kuring Anu Poék Hias Anu Tiis, WARNA CREAM, WARNA PUTIH Anu Kuring Tempatkeun Werna CUSHION, NUHUN

  4.   Harti warna cenahna

    sae pisan tulisanana

  5.   Daiana garrido cenahna

    Halo Xiomara, kuring nembé mendakan postingan ieu, kuring henteu kantos aya dina halaman ieu.
    Anjeun pasti parantos ngagaleuh bantal, tapi upami anjeun masih ragu, kuring bakal milih warna fuchsia sareng warna mustard anu caang. Éta warna haneut pikeun ningkatkeun lingkungan. Bagian tengahna ogé méré sentuhan bédana dina lingkungan, ogé lampu taram nalika magrib dimimitian