Kumaha cara ngadamel sudut bacaan anu raoseun

Upami anjeun resep maca, pastina anjeun gaduh situs anu anjeun raoseun pikeun neuleumkeun deui diri dina halaman buku anu anjeun kaitkeun. Tapi upami anjeun henteu gaduh Sudut bacaan leres nyariosna, panginten janten waktos kanggo nyiptakeunana, pikeun mulang deui nalika urang hoyong dosis bacaan sadidinten. Sareng ieu ogé lumaku pikeun barudak ngora, sabab saé pikeun ngamajukeun kabiasaan ieu ti murangkalih.

Kami bakal masihan anjeun inspirasi sareng konci pikeun nyiptakeun sudut bacaan anu raoseun di bumi. Kalayan sababaraha detil kami bakal ngahontal rohangan rélaxasi, sampurna nyéépkeun waktos maca jam-jaman. Catet sadaya anu anjeun peryogikeun sareng ilham ku sudut-sudut anu saé ieu.

Korsi bacaan anu saé

Sudut bacaan

Upami pikeun hal anjeun kedah mimitian nalika ngagaduhan sudut bacaan anu idéal, éta pikeun a korsi alus atanapi sofa linggih jam-jaman sareng neuleumkeun bacaan. Kusabab urang ngan ukur badé nyiptakeun juru di bumi, anu paling pas nyaéta korsi, sanaos kami ogé tiasa mendak panjang, upami urang resep ngagolér. Sateuacan mésér éta, urang kedah nyobian naha aranjeunna raoseun, sabab urang kedah nyéépkeun jam-waktos di jerona, janten aranjeunna kedah ngagaduhan bantalan, bantalan sareng panangan anu saé pikeun ngadukung diri. Bisi wae, urang tiasa teras nambihan sababaraha bantal supados janten langkung raoseun.

Cahaya anu saé

Titik konci anu sanés pikeun dinikmati sudut bacaan idéal nyaéta gaduh lampu anu saé. Ieu kedah alami, janten upami urang ngagaduhan jandéla anu boros urang tiasa nempatkeun juru di dinya. Dina sababaraha kasempetan, celah dipaké pikeun nyiptakeun bangku dina jandéla sareng nambihan bantal, tapi urang ogé tiasa nempatkeun korsi anu berorientasi pikeun nampi cahaya alami. Kusabab urang ogé tiasa maca dina wengi, urang kedah teras-terasan milari lampu anu saé, sabab pentingna henteu ngarusak paningal urang dina jangka panjang.

Tékstil nyaman

Tekstil bumi

Dina sudut bacaan urang henteu kedah hilap kana makalah éta maén tékstil nalika ngahias bumi. Sudut jenis ieu tiasa langkung pikaresepeun upami urang ogé nambihan simbut nalika tiis, sababaraha bantal sareng karpét lemes. Basajan tapi épéktip. Urang tiasa nganggo nada lemes, anu ogé ngundang rélaxasi, sapertos bodas atanapi biru sareng kisaran nada pastel.

Neundeun buku

Iluminación

Kiwari, ku buku éléktronik, ieu parantos kasang tukang, janten upami urang gaduh e-book urang tiasa ngahemat léngkah ieu. Pikeun anu resep maca ku gaya klasik, kalayan buku kertas, anjeun kedah gaduh rohangan neundeun caket tetep buku caket-caketna. Rak mangrupikeun pilihan anu pangsaéna, tapi upami urang teu gaduh rohangan, laci alit kanggo nyimpen buku-buku pangénggalna parantos cekap.

Sudut bacaan barudak

Daérah barudak

Ngamajukeun maca dina barudak leutik éta mangrupikeun hal anu kedah dilakukeun, sareng pikeun ieu kami ogé tiasa nyiptakeun sudut bacaan barudak dimana aranjeunna raoseun raoseun. Éta mangrupikeun hal anu saderhana, sabab aranjeunna peryogi sababaraha hal. Mat dina lantai sareng sababaraha bantal anu pikaresepeun sareng buku karesepna dina rak anu tiasa dihontal. Upami urang hoyong juru anu langkung romantis, urang ngagaduhan ideu kanopi. Nambahkeun karangan bunga, bonéka atanapi bantal warna sok janten tambihan kanggo anu alit, anu ogé tiasa nganggo juru ieu salaku tempat istirahat sadidinten.

Sudut bacaan murah

Sudut ongkos murah

Pikeun anu paling ekonomis, anjeun tiasa ngadamel sudut bacaan anu saé ku sakedik pisan. Sababaraha bantal mengembang, daérah anu gaduh cahaya anu saé sareng sababaraha bantal tukangeun bakal ngabantosan urang supados gaduh tempat istirahat bari maca. Kotak kai atanapi karinjang anyaman tiasa dijantenkeun tempat panyimpenan. Sederhana sareng efektif, salian ti janten sudut anu urang tiasa sacara gampil dipiceun supados langkung seueur rohangan sayogi dina waktos sanés.

Sudut bacaan aslina

Spasi aslina

Dina sudut pandang dasar sareng pedoman pikeun nyiptakeunana, anjeun tiasa salawasna kreatif. Campur warna sareng bentuk pikeun ngagaduhan daérah anu pinuh énergi positip. Tempat tidur gantung di ruang tamu, sababaraha tékstil bohemian atanapi lomari buku anu teu biasa tiasa janten ideu anu sampurna pikeun naékkeun sudut bacaan urang ka tingkat séjén.

Gaya pikeun sudut bacaan

Sudut bacaan

Nalika nyiptakeun sudut bacaan urang di bumi urang kedah tumut kana akun gaya na yen urang gaduh di bumi. Sudut éta kedah diluyukeun sareng kaistiméwaan gaya sésa bumi supados henteu bentrok. Dina hal ieu urang tingali kumaha aranjeunna nyaluyukeun sababaraha daérah di bumi padesaan pikeun nyiptakeun juru anu sampurna sareng jiwa désa. Anjeun ngan ukur kedah diideuan ku gaya sareng gaya anu dimaksud pikeun milarian tékstil sareng korsi anu cocog sareng nada anu dianggo di sésa bumi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.