Cabut wallpaper

Cabut wallpaper tina témbok

Wallpaper mangrupikeun alat hiasan anu gunana pikeun tiasa ngaraos hiasan anu serbaguna sareng aslina. Nanging, dina kasempetan urang tiasa gaduh kasempetan pikeun miceun wallpaper ti kamar sareng kanggo éta, urang badé ngajelaskeun kumaha carana dilakukeun.

Dina jaman baheula ngahias témbok ku wallpaper Éta lumayan rutin sareng ayeuna téhnik ieu masih dianggo di seueur bumi berkat sadaya kaunggulan anu disayogikeun.

Dimana ngagunakeun wallpaper na

Ruang tamu sareng wallpaper

Anjeun tiasa ngagunakeun wallpaper pikeun kamar mana waé di bumi anjeun kecuali di kamar mandi sareng di dapur. Di kamar mandi éta henteu cocog kusabab kalembabanna (éta bakal gampang buruk) sareng di dapur kusabab bau tuangeun henteu disarankeun pikeun nempatkeun wallpaper. Tapi tibatan, enya anjeun tiasa nganggona kanggo kamar mana anu anjeun pikaresep salaku kamar tidur anjeun, ruang tamu, aula, kamar tidur barudak sareng anjeun bahkan tiasa nganggo wallpaper pikeun ngahias témbok lorong.

Tulisan anu aya hubunganana:
Gagasan pikeun ngahias sareng wallpaper dina kamar tidur utama

Anjeun bahkan tiasa nganggo wallpaper pikeun ngarobih jati lami anu badé dipulihkeun sareng anu anjeun badé masihan anu asli sareng anu béda pisan. Hatur nuhun kana réa desain sareng tékstur anu anjeun tiasa mendakan boh di toko fisik sareng di toko online, anjeun moal ngagaduhan masalah milarian wallpaper anu paling cocog pikeun anjeun, boh pikeun témbok boh pikeun ngomean parabotan anjeun.

Alat serbaguna

Hal anu saé ngeunaan wallpaper salian kagunaanna dina hiasan berkat sababaraha desain anu béda anu anjeun tiasa mendakan di pasar (sareng anu tiasa diadaptasi sampurna sareng gaya hiasan anjeun), nyaéta upami anjeun capé saatos gaduh parantos ngahias kamar nganggo wallpaper khusus, anjeun tiasa ngarobih pikeun anu sanés tanpa seueur usaha.

Ieu salah sahiji alesan kunaon jalma milih wallpaper pikeun ngahias imahna, sabab upami aranjeunna capé, aranjeunna ngan ukur kedah milih wallpaper anu sanés, nyabut anu lami sareng nambihan anu énggal. Mangrupikeun cara anu langkung mirah sareng gampang pikeun ngomean kamar (atanapi jati lami) ti jaman ka jaman. Anjeun tiasa mikirkeun wallpaper anu béda pikeun unggal usum upami diperyogikeun!

Ngarobih atanapi miceun wallpaper

Cabut wallpaper

Upami urang parantos bosen wallpaper yén urang gaduh di sababaraha daérah bumi, sareng kami hoyong ngarobahna atanapi cet témbok, mimitina urang kedah ngaleupaskeun kertas anu dipibanda. Pikeun ieu kuring hoyong masihan anjeun sababaraha tip sakedik supados tugas ieu langkung gampil sareng henteu janten petualangan anu panjang sareng pikaboseneun.

Trik utami nyaéta dina beueus kertas cukup sahingga kaluar gampang tina témbok tanpa ngamimitian moyok atanapi ngantepkeun potongan-potongan alit nyangkut, pikeun ieu urang tiasa nganggo cara anu béda:

  • Cai sabun: Cara anu paling saderhana sareng murah nyaéta nyiapkeun ember cai haneut atanapi haneut nganggo deterjen sareng lebetkeun ku roller atanapi sikat ageung dina wallpaper. Urang ngantepkeun tindakanana sababaraha menit, atanapi dugi ka urang tingali yén éta parantos mimiti lemes sareng ku bantosan spatula urang tiasa ngamimitian mesék.
  • kuil: Nuturkeun téknik anu sami sareng panggunaan cai sabun, urang kedah nerapkeun watek dina témbok na témpél ku roller atanapi sikat, sareng ngantosan éta lemes pikeun mimiti nyéka kertas.
  • Belang uap: pilihan anu paling propésional anu urang gaduh nyaéta ngagunakeun stripper uap, éta mangrupikeun mesin listrik alit anu manaskeun cai dina bak sareng ngajantenkeun janten uap. Ieu dilarapkeun dina témbok nganggo jinis beusi anu diterapkeun dina témbok supados lemes sareng ngaleupaskeun lem. Dina waktos anu sami uap ditapelkeun, kertasna kedah dikupas nganggo spatula.

Kalayan salah sahiji metodeu ieu, éta kedah diperhatoskeun yén moyok anu aya dina handapeun wallpaper bakal lemes, janten saatosna anjeun kedah ngantepkeun hawa supados henteu nandangan karusakan.

Cabut wallpaper saléngkah

Dipiceun wallpaper sareng scraper

Sanaos dina titik samemehna kuring ngawartosan anjeun kumaha nyabut wallpaper, salajengna kuring hoyong ngobrol sareng anjeun ngeunaan hiji langkah demi langkah supados anjeun tiasa ngaleungitkeunna tanpa aya masalah sareng henteu rumit teuing padamelan. Pikeun léngkah ieu ku anjeun kedah:

  • Détersjen nyuci piring
  • Lawon heubeul pikeun lantai
  • Pensil
  • Pangleyur pikeun nyabut wallpaper
  • Alat pikeun ngorék wallpaper
  • Botol semprot
  • Lawon
  • Spatula
  • sepon

Léngkah-léngkah pikeun miceun wallpaper

Kertas kembang dina nada pastél

  1. Iklas lawon lami dina lantai sahingga sadaya anu anjeun piceun tina témbok bakal murag. Cabut pelat saklar sareng outlet listrik tina témbok. Putuskeun kakuatan kamar tempat anjeun badé nyabut wallpaper.
  2. Anggo pensil pikeun nyiptakeun liang alit dina kertas témbok sahingga solusina gampang nembus ngalangkungan bagian perekat.
  3. Aya solusi anu disiapkeun sacara komérsial pikeun nyabut wallpaper, tapi anjeun ogé tiasa nganggo cai pangleyur panas pikeun nyabut wallpaper na. Simpen solusina dina botol semprot. Cai kedahna panas janten langkung saé anjeun campuran campuran dina jumlah sakedik.
  4. Anggo botol semprot kanggo nyerepkeun tembok sareng tiasa nyabut wallpaper kalayan gampang, tapi anjeun kedah ngantepkeun cai na dina tembok sakitar 15 menit sateuacan nyabut wallpaper na.
  5. Candak wallpaper ti belah handap sareng tarik. Anggo péso dempul lega supados langkung gampang miceun kertas. Balikan deui léngkah-léngkah di luhur dugi ka saurna ngaleupaskeun sadayana kertas.
  6. Dina ember, campur séndok tuang detérjen sareng cai panas pisan sareng nganggo bolu bersihkeun témbok sacara tuntas pikeun miceun sadaya tilas perekat tina wallpaper. Anu pamungkas, bilas témbok ku cai bersih sareng tepok garing nganggo anduk.

Cabut wallpaper tanpa cai

Upami anjeun henteu kersa nganggo cai pikeun nyabut wallpaper, tong luput cara ieu pikeun miceunana ku mesin uap. Hatur nuhun ka peri saluran YouTube Carol sareng couscous urang tiasa ningali ieu saé demi séép tanpa seueur komplikasi. Entong sono!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Wallpaper kaféin cenahna

    Pos hébat! Sanaos kuring badé nunjukkeun yén ieu leres pikeun kaseueuran wallpaper, aya hiji jinis matéri anu henteu meryogikeun seueur padamelan. Disebut kertas non wowen atanapi non-anyaman. Éta ngagaduhan kakhususan yén éta gampang pisan dipasang sabab anjeun kedah lem témbok, sanés kertas, sareng gampang pisan dicabut. Sakumaha gampangna angkat juru sareng tarik kaluar. Teu aya cai, teu aya scrapers, teu aya mesin, Gancang sareng gampang.

    Salam!

  2.   Massimo bassi cenahna

    Complimenti per l'articolo. Poto Bellissime.