Kumaha milih lambaran anu pas pikeun unggal usum dina sataun

Ranjang

Penting pikeun terang kumaha milih lambaran anu pas pikeun tiap waktos dina sataun. Salami sasih usum panas lambaranana kedah sakumaha terangna supados teu panas teuing. Sabalikna, dina bulan usum salju lambaranana kedah nyebarkeun panas pikeun nyegah jalma éta tiris teuing dina wengi. Idéalna nyaéta milih jinis lambar anu ngabantuan sésana janten anu pangsaéna.

Salain tina fungsina tina lambaran anu disebatkeun, penting pikeun milih desain anu cocog anu saluyu sareng sésa kamar. Dina tulisan di handap ieu kami bakal nyarios sareng anjeun ngeunaan lambaran terbaik pikeun unggal momen taun sareng ciri-cirina.

Pilih lambaran anu pas numutkeun usum taun

Sakumaha anu parantos kami sebatkeun sateuacanna, Lambaran anu dianggo dina ranjang anjeun henteu tiasa sami dina usum salju sareng usum panas. Upami, salami sasih panas, anjeun nganggo lambaran teuing kandel, ampir pasti anjeun moal tiasa istirahat leres kusabab panas. Dina cara nu sami, dina usum salju anjeun kedah kéngingkeun sababaraha lambar bahan anu ngabantosan anjeun gancang haneut sareng tiasa ngatasi suhu anu handap. Tiasa beristirahat dina cara anu pangsaéna dina wengi bakal ageung gumantung kana jinis lambar anu dipilih pikeun ranjang éta nyalira.

Lampu seuseup

Lambar flannel

Salah sahiji lambaran paling populér di usum salju nyaéta flanel. Kelas lambaran ieu ngagaduhan séri ciri anu ku kami ditingalikeun langsung:

  • Flannel mangrupikeun bahan lemes anu ngabantosan jalma pikeun bersantai sareng murag bobo dina cara placid.
  • Jinis lambaranana rada kandel sareng aranjeunna ngawétkeun panas pisan, aya konci dina bulan-bulan tiis. Jarang tiris upami anjeun bobo handapeun sepré flanel.
  • Nalika ngumbah aranjeunna, disarankeun pikeun ngalakukeunana sok ku cai panas sareng dina suhu 30 derajat. Ku cara kieu, éta tetep ngajaga ciri anu penting sakumaha lemesna.
  • Disarankeun beusi aranjeunna saatos dikumbah, pikeun nyegah keriput tina ngabentuk sareng tiasa ngararasakeunana.

Manta

Lambar karang

Dina taun-taun ayeuna, lambar karang janten modis pisan. Éta bahan langkung lemes tibatan flannel sareng anu nyayogikeun langkung panas dina ranjang. Hal ieu ngajantenkeun aranjeunna lambaran sampurna pikeun usum usum tiis. Karakteristik tina lambaran sapertos kieu:

  • Karangna didamel tina kapas janten nalika ngumbah éta kedah dilakukeun ku cai panas.
  • Sakali dikumbah, aranjeunna kedah disetrika sabab condong gancang-gancang teuing. Tekstur sareng toél mangrupikeun konci dina lambar karang, ku sabab éta nyetrika penting pisan.
  • Karang mangrupikeun jinis bahan anu napas sampurna, jadi jalma éta henteu ngesang nanaon saatos nutupan éta.
  • Nalika ngeunaan hiasan sareng sésa kamar, Ieu kedah disebatkeun yén di pasar aya seueur modél kalayan jumlah warna anu teu aya watesna.

Pesanggrahan dina pangkeng

 

Lambaran anu pangsaéna pikeun bulan anu panas

Salila datang bulan anu panas penting pisan pikeun ngabéréskeun lambaranana, kumargi aranjeunna kedah ngaliput jalmi saé dina waktos anu sami yén aranjeunna kedah nyegah aranjeunna janten panas. Anu paling disarankeun nyaéta anu didamel nganggo katun halus. Jenis bahan ieu henteu masihan panas sareng jalmi tiasa ditutupan ku aranjeunna tanpa aya masalah. Sanaos panasna, sok saé pikeun nutupan diri sakedik ku lambaran lemes anu napas sampurna.

Masalah sareng karugian tina lambaran katun rupa nyaéta aranjeunna ngaruksak kalayan gampang pisan mangtaun-taun. Ngumbah sareng panggunaan anu sami ngajantenkeun ngarobih lambaran sapertos ti waktos ka waktos. Nanging, aranjeunna mangrupikeun lambar anu pangsaéna dianggo dina bulan semi sareng usum panas.

Pondokna, milih lambaran anu leres penting dina waktos anu béda dina sataun. Dina usum salju, duanana flannel sareng coral sampurna nalika sumping pikeun mastikeun yén jalma éta henteu ngalaman panas nalika peuting. Salaku tambahan, aranjeunna cukup lemes pikeun kabaran, hal anu penting nalika datang ka tiasa bobo tanpa masalah. Dina kaayaan bulan-bulan usum panas, suhu anu luhur ngajantenkeun lambaran anu paling saé pikeun dibungkus nyaéta tina katun halus. Bahan tina lambaran ieu ngajantenkeun aranjeunna napas tanpa masalah sareng jalma éta henteu ngesang nalika dina ranjang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.