Kumaha ngahias imah lami

Imah baheula

nu imah baheula gaduh pesona anu anjeun boro bakal cocog rohangan anu anyar pisan. Aranjeunna gaduh sajarah di tukangeun témbokna sareng aranjeunna gaduh jati sareng némpél yén urang moal tiasa mendakan deui di toko trend sareng anu ngajantenkeun aranjeunna istimewa. Nanging, anjeun ogé kedah terang kumaha ngomean sareng ngahias aranjeunna supados aranjeunna henteu kéngingkeun sentuhan kuno anu tiasa ngarusak aranjeunna.

Hayu urang tingali sababaraha ideu pikeun ngahias imah lami sareng pasihan aranjeunna langkung seueur anu ayeuna. Imah-imah ieu kedah dihias tanpa kaleungitan inti anu unik anu dipibanda. Pendakan sababaraha ideu pikeun ngahias rohangan ieu campuran anu lami sareng anu énggal.

Ngamangpaatkeun jati antik

Upami anjeun ngagaduhan bumi lami sareng badé ngaropea kamarna, tong leupas tina parabotna kusabab ayeuna éta vintage ogé trend. Jati antik sesah kanggo cocog sareng kualitasna, janten anu paling saé dianggo ku merenovasi éta. Éta biasana didamel tina kai anu mulya sareng tiasa diperpanjang ku cet sareng gagang énggal dugi ka teu dikenal. Ayeuna, cet matt seueur dianggo pikeun perabotan tapi anjeun ogé tiasa ngagaleuh nganggo satin gloss. Aya seueur kamungkinan nalika ngarobih jati. Anjeun tiasa cet aranjeunna bodas, warna modis, tapi ogé dina nuansa anu sanés sapertos abu atanapi beige. Upami anjeun hoyong aranjeunna janten protagonis di kamar, cét ku warna beureum, konéng, héjo atanapi biru. Ogé ngarobih gagangna tapi pilih anu gaduh toél antik sareng anjeun bakal ngagaduhan jati perabotan anu anyar tapi ayeuna.

Anggo warna bodas

Tembok bodas

Imah lami condong teuing poék, sabab nganggo seueur kayu sareng sateuacan sateuacan nganggo warna sanés nalika ngahias. Urang kedah ngeureunkeun gelap ieu ku nyiptakeun lingkungan anu kabuka sareng caang. Pikeun ieu urang tiasa nganggo warna bodas, anu mangrupikeun salah sahiji sekutu pangsaéna urang. Ngiuhan ieu kedah dianggo dina seuseueurna tembok sareng ogé dina sababaraha jati. Henteu ngan ukur ngalegaan rohangan sareng masihan kajelasan, tapi éta ogé ngabantuan kami pikeun memperbaru gaya na.

Ninggalkeun barang aslina anu anjeun resep

Jati antik

Sering kali imah-imah lami direnovasi pisan sahingga sesah ningali kumaha kaayaanna sateuacanna. Gagasan anu saé nyaéta henteu bérés sareng elemen aslina anu dipibanda upami tiasa sareng upami urang resep kana éta. Sababaraha balok kai dina lalangit, lantai tina kai mulia atanapi jati ti jaman anu sanés aranjeunna sami tiasa cocog sareng tren ayeuna sareng bakal nahan hal unik ngeunaan bumi ieu anu teu dipibanda sanés.

Milarian potongan vintaj

Di imah baheula urang biasana mendakan potongan vintaj, tapi upami anjeun mendakan diri pikeun ngahias salah sahiji anu masih teu aya mebelna, milari potongan anu asli. Sanaos seueur niru-niru teh sampurna objék kunoHenteu aya anu langkung saé tibatan milari potongan anu leres-leres gaduh sejarah. Tina lampu antik dugi bak mandi kuningan, jati kai antik anu tiasa anjeun balikeun atanapi detailna sapertos vas vintajina.

Mésér tékstil anu saé

Tekstil bumi

Nalika ngahias bumi naon waé urang kedah mikirkeun kahaneutan. Hiji bumi kedah janten tempat anu urang raoseun raoseun. Éta sababna tékstil mangrupikeun bagian anu penting pisan. Di imah baheula anjeun tiasa ngagaleuh hal anu bénten pisan. Upami anjeun ngagaduhan jati antik, anjeun tiasa mésér permadani modéren kalayan nuansa polos sareng tihang kanggo sentuhan seger. Di imah-imah éta anu ngagaduhan rohangan anu élektik aranjeunna tiasa nambihan karpét vintage ku pola sareng warna anu rupa-rupa. Hordénna sok langkung saé saderhana, kumargi di bumi lami biasana seueur jati sareng detailna. Di sisi anu sanésna, urang tiasa ngomean sofa sareng bantal modéren dina nada ayeuna sareng bahan campuran sapertos katun sareng buludru.

Lantai hidrolik

Lantai hidrolik

Ayeuna, sababaraha hal anu janten trend di jaman aranjeunna parantos modis deui. Salah sahijina nyaéta anu pikasieuneun lantai hidrolik anu tiasa ditingali di seueur imah lami. Lantai ieu menonjol pikeun ngagaduhan ubin kalayan pola anu pinuh ku detil geometri sareng warna anu seueur. Dinten ieu kami ogé tiasa mendakan vérsi dina nada nétral anu sampurna pikeun rohangan dina warna bodas. Tapi upami anjeun hoyong masihan lantai tina warna bumi sareng kapribadian anjeun, anjeun tiasa nganggo lantai hidrolik ieu anu ayeuna nuju tren deui.

Asesoris anu nambihan sentuhan pagawean

Upami anjeun parantos hasil ngarobih jati, cét témbok, bahkan tékstil anu saé, anjeun panginten kedah mikirkeun detil hiasan leutikna. Dina hal ieu kami nyarankeun pikeun nambihan jinis bumi ieu a eunteung antik kalayan pigura-ukiran éta kalayan detil anu katingali saé pisan, utamina upami aranjeunna gaduh ukuran ageung. Ogé asesoris sanésna sapertos vas vintajis, lampu siling lami atanapi bahkan lukisan anu aya némpél lami sareng narik perhatian kana témbok anu dicét bodas. Dina detil anjeun bakal mendakan sentuhan pamungkas anu bakal nambihan langkung seueur kapribadian di bumi urang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.