Kumaha pakéan ranjang nalika usum salju

selimut

Éta normal yén ku datangna tiis, hiasan imah robah lengkep, sareng tujuan pikeun ngahontal bumi anu langkung haneut sareng langkung ngabagéakeun tibatan di bulan usum panas. Tempat saré mangrupikeun tempat di bumi anu anjeun kedah robih sacara lengkep pikeun istirahat sampurna sareng raoseun sakumaha mungkin di dinya, tanpa raos pisan.

Dina tulisan di handap ieu kami masihan anjeun sauntuyan tungtunan atanapi tips anu ngamungkinkeun anjeun pakéan ranjang anjeun pikeun usum salju anu panjang sareng meunang ku cara ieu tempat dimana anjeun tiasa istirahat sareng bobo pikaresepeun.

Kumaha pakéan ranjang anjeun pikeun usum salju

Teu aya anu langkung pikaresepeun dina kahirupan ieu, tibatan tiasa bobo dina ranjang anu saé pikeun ngabantosan anjeun merangan suhu handap anu has di bulan usum salju. Teras, urang masihan anjeun serangkaian kiat anu bakal ngabantosan anjeun nganggo baju ranjang anjeun pikeun usum salju sareng henteu ngagaduhan anu tiis di jerona:

  • Tilepan kasur mangrupikeun salah sahiji elemen penting nalika ganti baju ranjang anjeun nalika bulan-bulan tiis. Tilam kasur ieu kedah cukup kandel pikeun merangan suhu handap usum salju. Bahan anu paling saé pikeun topping kasur henteu diragukeun nyaéta wol, sabab éta ngabantosan ngajaga kasur sareng mangrupakeun insulator anu sampurna ngalawan tiis.
  • Unsur séjén anu bakal ngabantosan anjeun ngagaduhan ranjang haneut dina sasih usum salju nyaéta lambaranana. Bahan anu paling saé pikeun aranjeunna nyaéta katun. Lambaranana kedah kandel kanggo nyayogikeun panas di jero ranjang sareng nyingkahan tiis di jero na. Hal anu saé ngeunaan lambaran katun nyaéta sanaos kandelna, éta hirup napas kalayan hadé. Sabalikna, lambaran matérial sintétis henteu disarankan pisan sabab henteu ngésang pisan ogé aranjeunna henteu nyayogikeun kahaneutan yén ranjang kedah janten tempat anu nyaman ogé haneut.

usum tiris

  • Aksésori penting séjén nalika ganti baju ranjang anjeun dina usum salju nyaéta duvet. Said quilt kedah didamel tina bulu, kumargi éta bahan anu pangsaéna nalika ngagaduhan ranjang haneut sareng nyaman. Hal anu saé ngeunaan duvet cenah nyaéta ngahasilkeun seueur panas tanpa kandel teuing. Pilihan anu saé ogé nyaéta selimut anu dieusi serat alami, salami henteu tiis teuing di luar sareng éta di tempat-tempat anu usum salju henteu sesah teuing.
  • Nalika ngeunaan baju pikeun ranjang anjeun nalika usum salju, anjeun moal sono simbut wol rajutan anu saé. Sanaos sampurna pikeun nambihan ranjang, Simbut rajutan wol tiasa dianggo di tempat anu sanés di bumi sapertos dina sofa. Kabeneran aya yén jenis tékstil sampurna upami dina merangan hawa handap has usum salju. Aranjeunna rada hampang sareng lemes dina tékstur sareng nyayogikeun kahaneutan anu diperyogikeun dina usum salju.

nordic-4-musim

  • Dina taun-taun ayeuna, simbut buluan anu disebat janten modis pisan.. Aranjeunna langkung lemes sareng langkung enteng tibatan simbut rajutan sareng nyayogikeun hiasan anu cukup menarik pikeun kamar tidur. Bahan tina simbut jinis ieu idéal nalika ngagaduhan kahaneutan anu cekap dina ranjang sareng nyegah jalma éta janten tiis. Idéalna nyaéta nempatkeun aranjeunna dina handapeun ranjang supados kéngingkeun hiasan anu hadé tina ranjang.
  • Hiji titik terakhir anu disorot nalika ganti baju dina bulan usum salju nyaéta pilihan warna tékstil anu béda. Sakumaha biasa, langkung saé milih warna haneut anu bénten-bénten anu ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun rohangan anu raoseun anu tiasa nyanghareupan suhu handap di luar. Ku cara kieu disarankeun milih warna sapertos bumi, konéng atanapi coklat nalika ganti baju kanggo ranjang. Sedengkeun pikeun matéri, flanel atanapi wol moal tiasa leungit. Kombinasi nada haneut sareng bahan sapertos kieu idéal sareng dasar pikeun ngadamel kamar tidur tempat di bumi anu ngajak anjeun beristirahat sareng leres-leres raoseun.

parabot keur sare usum

Pondokna, penting pikeun terang kumaha pakéan ranjang nalika usum salju kusabab éta gumantung kana éta, henteu tiis pisan sareng tiasa istirahat ku cara anu lesu. Dinten ayeuna aya seueur rupa-rupa nalika ngeunaan tékstil sareng asesoris anu kedahna nganggo ranjang dina usum salju. Anu penting nyaéta ngajantenkeun ranjang tempat anu raoseun sareng haneut anu ngamungkinkeun anjeun istirahat saé sanaos suhunya anu handap dina usum salju.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.