Kumaha pakéan ranjang ku sampul duvet

ranjang sareng sampul duvet

Tanpa ragu, anu meunang bobo nyaéta duvet sareng sampulna. Éta ngagaduhan kaunggulan anu teu tiasa dihindari: gampangna manjangan jeung nyieun ranjang. Anjeun ngan kedah manteng handapeun sareng udar duvet sakedik, anu urang manjangan ku lipatan anu menawan dina bagian bantal. Salaku tambahan, kami mendakan sajumlah pilihan anu pikaresepeun boh dina keusikan sareng dina sampul anu adaptasi sareng pilihan naon waé anu urang gaduh.

Kusabab kitu, nalika milih, karesep urang milih usul aslina tina Donurmy duvet nyertakeun, tempat pikeun milarian urang Nordik anu sampurna.

Ngeusian Nordik

Nalika urang milari ngeusianna urang gaduh seueur pilihan, sapertos tata basa, beurat, kapadetan, tingkat panas anu disayogikeun sareng sajabana anu panjang. Pilihan ngeusian bakal gumantung kana prioritas sareng kabutuhan urang.

Kami ogé mendakan keusikan usum panas sareng usum salju. Sakumaha ogé keusikan duvet opat musim, anu ditambihan sareng dikurangan "lapisan" ngeusian pikeun ngahontal perasaan seger atanapi kahaneutan gumantung kana waktos musiman.

set penutup duvet

Salaku tambahan, urang bakal mendakan ukuran ranjang anu bénten-bénten. Sareng urang bakal tetep émut yén ukuran anu dituduhkeun ku keusikan duvet cocog pikeun ranjang. Teu kedah kéngingkeun ukuran anu langkung luhur pikeun ranjang anu langkung alit. Pabrikanna parantos ngagaduhan kanyamanan anu bobo, anu peryogi duvet sareng tutupna langkung ageung tibatan ranjang nyalira.

Kasus Nordik

Pikeun kéngingkeun sampul duvet penting pikeun mastikeun yén éta nuju dipésér kalayan ukuran keusikan duvet anu saluyu sareng urang. Kusabab sampul ieu tiasa ngagaduhan ukuran anu bénten-bénten, atanapi urang tiasa ngabingungkeun diménsi ranjang sareng ukuranana atanapi ku panutupna nyalira.

Janten anu biasa, urang mendakan seueur pilihan anu pas sareng ieu kabutuhan sareng karesep saha waé.

Memang bener éta nu nutupan duvet bakal valid pikeun usum panas sareng usum tiris tanpa jelas. Nanging, rekomendasi kami nyaéta bébédaan alit dilakukeun gumantung kana waktos taun. Aya bédana anu penting sareng diperyogikeun, gumantung kana panas atanapi tiis saatosna, sareng éta nyaéta tipeu lawon anu urang anggo pikeun nutupan diri. Akal anu yén urang henteu kedah nganggo panutup flannel nalika usum panas; tapi éta bakal ngarawat usum salju.

Kitu ogé, sanaos ieu dina karesep masing-masing, éta kajantenan kelir. Pikeun cuaca anu tiis, urang tiasa milih warna anu poék atanapi pastél. Aranjeunna bakal masihan kami raos pakéan anu langkung ageung. Nanging, pikeun usum haneut, urang tiasa nganggo warna anu langkung tiis, sapertos héjo atanapi biru, sareng anu hampang, anu bakal masihan urang perasaan kabuka sareng ngirangan sababaraha tingkatan dina persépsi.

Dekorasi

Tempat tidur mangrupakeun unsur konci hiasan kamar. Langkung ti tren minimalis pangénggalna, dimana kedah aya sababaraha barang anu katingali. Nanging, urang bakal ningali tempat tidur, sabab hésé disumputkeun, kecuali upami urang gaduh ranjang anu disumputkeun dina jero jati, atanapi bahkan dina siling.

Urang tiasa nganggo tempat tidur ieu kanggo masihan warna tina kamar anu sober. Hayu janten elemen pikaresepeun anu ciri urang. Tanpa janten ngabeuratkeun atanapi agrésif teuing, ti saprak éta urang moal lami-lami deui bosen set tempat tidur urang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.