Lantai minimalis kalayan némpél antik

Lantai minimalis sareng vintage

Urang sadayana bakal satuju kana éta gaya minimalis Éta biasana rada modéren, kalayan jati kalayan garis saderhana sareng avant-garde sareng henteuna warna. Nya, di susun ieu aranjeunna hoyong masihan sudut pandang anu énggal, kalebet potongan panen sareng seueur pepelakan anu nyayogikeun kahirupan sareng rélaxasi kana gaya anu biasana aséptik.

ieu elemen vintage jeung tutuwuhan aranjeunna ngajantenkeun lingkungan langkung pikaresepeun, sanaos boro hiasan atanapi jati. Mangrupikeun cara anu saé pikeun masihan corétan hiasan anu kadang tungtungna matak pikaboseneun sareng tanpa kapribadian kusabab teu aya unsur.

Di lingkungan ieu aranjeunna anggo ngan ukur nada nétral, sareng kulawu, hideung, bodas sareng ecru. Sentuhan warna disayogikeun ku pepelakan, kalayan héjo na, anu menonjol di luhur bodas. Aranjeunna nyandak naturalness anu gaya ieu kadang kakurangan, sareng ogé suasana anu langkung santai.

Lantai minimalis sareng vintage

Di kamar anu béda-béda di bumi aya sakedik parabotan, tapi éta menonjol sababaraha rinci retro, sapertos bangku kai éta, lampu anu didamel poto sareng daun lami, sareng lampu warna-warni anu menonjol di luhur sésana ku nempatkeun salah sahiji tina sababaraha catetan warna dina lantai.

Lantai minimalis sareng vintage

Boh di ruang tamu boh di kamar tidur aya henteuna hébat jati, kalayan minimum sareng rohangan kosong ageung anu nyayogikeun seueur rohangan sareng katenangan. Simbut sareng sepréna aya rasa retro, sapertos sofa. Ieu nunjukkeun yén sanaos urang hoyong ngahias bumi ku gaya sapertos minimalis, urang tiasa ngainpkeun deui ku langkung seueur kapribadian, tanpa cicing dina parabotan sareng lingkungan anu biasa. Sababaraha detail sareng tampilan kamarna robih lengkep. Kumaha saur anjeun ngeunaan gaya minimalis anu diperbarui ieu?

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.