Ngagantung gambar tanpa paku

gambar ngagantung

Gantung gambar mangrupikeun kabutuhan dina hiasan di bumi mana waé kumargi éta hartosna ganti baju témbok ambéh maranéhanana ngagaduhan kasaimbangan anu saé. Dina sababaraha waktos sareng ku cara tradisional, pikeun ngagantung gambar éta kedah ngadamel liang dina témbok, ngagaduhan kasadaran yén anjeunna moal murag sareng anjeunna bakal digantungkeun sepanjang waktos.

Sabenerna, pikeun lukisan anu langkung beurat panginten kedah ngadamel liang dina témbok, tapi aya ogé tindakan-tindakan sanés anu langkung pikaresepeun pikeun anjeun, utamina upami anjeun teu kersa ngadamel liang dina témbok. Alesan kunaon anjeun henteu kersa ngadamel liang dina témbok tiasa seueur sareng rupa-rupa: upami anjeun cicing nyéwa, henteu daék ngaruksak témbok, sabab anjeun henteu terang kumaha cara ngalakukeunana, jst.

Salajengna urang bade nyaritakeun sababaraha cara anu aya pikeun ngagantung gambar tanpa pangeboran ... langkung gampang sareng bersih tibatan nganggo bor, colokan sareng sekrup. Salaku tambahan, nalika anjeun hoyong nyabut lukisan, anjeun bakal ninggalkeun témbok kalayan sampurna.

Gantung témbok: gantungan gampang

Gantung témbok ieu atanapi gantungan gampang mangrupikeun révolusi pikeun hiasan bumi kusabab anjeun ngan ukur butuh palu sareng témbok na didamel tina plester laminasi atanapi plasterboard. Gantungan gampang ieu ibarat kait leutik anu napel na témbok ku dua huntu di payun. Henteu aya kakuatan anu diperyogikeun sareng masing-masing kait ngadukung teu langkung ti 8 kilo, sanaos upami nempatkeun langkung ti hiji kait, kapasitas beurat dikali 8. Harga na mahal pisan, biasana bungkus sakitar 4 atanapi 6 kait henteu hargana langkung ti 3 euro.

ngagantung gambar tanpa paku dina témbok

Nempelkeun perekat pikeun objék ageung

Perekat ningkatna idéal pikeun ngalereskeun bahan-bahanna tanpa kedah ngaco atanapi nancebkeun naon waé. Mangrupikeun perekat diri anu kuat anu dianggo khusus pikeun gambar nangtung sareng permukaan anu henteu lancar. Éta kuat pisan sahingga sakali éta dipaké anjeun moal tiasa ngaleupaskeun, sanaos produk énggal tina jenis ieu ayeuna nembongan anu langkung gampang dicandak, ngajantenkeun langkung gampang dianggo tanpa konsékuansi négatip dina témbok.

Upami anjeun mendakan kuat (sanaos tiasa dicabut), anjeun panginten mendakan éta dugi ka 20 kilo. Tapi anu penting anu anjeun mésér kualitasna saé, sabab upami éta henteu kualitas anu hadé, dina bungkus anjeun tiasa nyarios yén éta bakal tahan sareng saatos nganggo éta, éta bakal nahan anjeun sababaraha dinten tapi ujug-ujug anjeun mendakan lukisan anjeun dina lantai ... Milarian produk kalayan rujukan anu saé.

Kait perekat

Upami anjeun kedah ngagantungkeun hal anu henteu beurat teuing sapertos objék hias leutik, pilihan anu hadé nyaéta ngagunakeun cangkéng perekat. Éta mangrupikeun pilihan anu saé sabab ogé nalika anjeun kedah ngaleungitkeun éta henteu tinggaleun jinis tilas dina témbok, janten moal nembongkeun sanajan anjeun masangkeunana.

Aya mérek produk anu béda pikeun jenis ieu, sareng anjeun kedah milih éta gumantung kana jinis dukungan anu anjeun peryogikeun ngagantungkeun obyék, naha témbok dicét, ubin, bata atanapi batu. Sanaos jinis produk ieu biasana henteu tiasa dianggo kalayan gotelé.

Kuku napel

Aya ogé kuku perekat anu mangrupakeun cara anu hadé pikeun ngagantung gambar tanpa liang pangeboran. Anjeun tiasa ngagantungkeun hal-hal alit sapertos lukisan anu henteu beurat, kalénder, sareng sajabana. Anjeun tiasa ngalakukeun éta dina témbok normal, dina kaca komo dina ubin dapur. Aya sababaraha jinis kuku perekat, anu dianggo pikeun logam sareng ubin sareng anu dianggo pikeun témbok anu dicét sareng moyok.

lukisan tanpa paku

Janten anjeun tiasa milih ukuran sareng beurat anu dipikahoyong pikeun dicekel. Biasana aranjeunna biasana tahan tina satengah kilo dugi ka opat kilo sakitar. Hal anu pangsaéna nyaéta aranjeunna gampang dipasang sareng ngan ukur gaduh tali anu elastis anu anjeun kedah cabut sareng ditunda, maka nalika anjeun miceun éta, éta moal tinggaleun tanda.

Di pasar anjeun tiasa mendakan seueur jinis solusi supados tiasa ngagantungkeun hal-hal dina témbok tanpa kuku, kumargi henteu sadayana resep ngebor liang dina témbok pikeun ngahias bumina atanapi nganggo cara khusus. Kusabab ieu pisan sabab na alatan. Pikeun tungtutan masarakat, wajar yén anjeun tiasa milarian solusi tina jinis ieu pikeun tiasa dianggo. Sanaos sateuacan mésér naon waé, anjeun kedah milarian rujukan pikeun ngabantosan anjeun terang mana pilihan anu pangsaéna gumantung kana naon anu anjeun peryogikeun.

ngagantung gambar tanpa kuku

Jinis produk ieu tiasa dipendakan di toko DIY mana waé sapertos Leroy Merlin atanapi Bricodepot, anu bakal janten pilihan anu paling pas. Sanaos anjeun ogé tiasa mendakan aranjeunna di tempat sanés sapertos Carrefour, bazaar komo di Amazon. Nalika anjeun mendakan anu paling cocog pikeun anjeun sesuai sareng kabutuhan bumi anjeun, langkung kamungkinan anjeun mendakan rahasia pikeun ngahias di bumi tanpa paku ... Cara naon anu anjeun pikaresep?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.