Ngahias bumi ku pigura poto

Pigura poto

Upami anjeun sadar kana tren anyar dina hiasanPasti ieu kadenge dalit pikeun anjeun, sareng éta ngahias bumi ku bingkai poto nyaéta hal anu biasa, tapi ayeuna éta dilakukeun ku cara anu bénten, nyandak sisi anu paling asli urang. Kami moal ngawatesan diri pikeun nempatkeun pigura poto sareng gambar sareng dicampurkeun sareng pigura anu sanés tanpa aya rasa, dinten ieu urusan terakhir.

Urang bakal masihan anjeun sababaraha ideu pikeun ngahias ku pigura poto anu tiasa diatur ku cara anu asli pisan, nganggo atanapi henteu nganggo poto, kalayan detail hiasan sareng seueur warna-warni. Kreativitas mangrupikeun asét énggal pikeun ngahias ku cara anu béda, ngajauhkeun ngagunakeun pigura poto ku cara tradisional.

Ngahias ngan ku pigura poto

tanda

Aya trend anu pikaresepeun pisan éta nganggo pigura poto salaku barang hias dina dirina, sanés ngan ukur pikeun poto poto. Dina hal ieu, pigura janten protagonis sareng urang kedah masihan penting pisan. Nalika ngahias sareng pigura poto, urang kedah milih pigura anu sami sareng nada sareng gaya, nyaéta pigura modéren kalayan bentuk saderhana atanapi barok kalayan bentuk anu beragam sareng elegan. Aranjeunna kedah ngagaduhan anu sami sanaos henteu sami ukuranana atanapi gaduh warna anu sami pikeun nyiptakeun homogénitas anu katingalina saé nalika ngahias. Kiwari di seueur toko aranjeunna parantos ngajual ukur pigura poto anu aya

Komposisi pigura poto

komposisi

Ayeuna aya tren anu tiasa urang tingali di seueur bumi, dimana tempatna dianggo komposisi béda tina pigura poto. Dina komposisi ieu anjeun tiasa milari bentuk simétris, tapi anu paling umum nyaéta susunanana nyaéta asimétri, janten langkung alami sareng asli. Anjeun tiasa nyobian mésér pigura anu sanés dina ukuran sareng nada anu béda tapi dina gaya anu sami, sareng ngadamel komposisi ku nyobian campuran dugi ka mendakan posisi anu anjeun paling resep. Ieu cara kreatif pikeun ngahias témbok.

Pigura asli pikeun bumi

Pigura poto aslina

Diantara pigura poto ieu urang ogé tiasa mendakan pigura aslina. Aya diantarana kalayan desain barok anu pinuh ku detil, sareng anu sanésna kalayan warna anu sengit atanapi dihias ku bulu, hérang atanapi seueur hal-hal sanés. Pigura poto sanes deui cara ngabingkai poto pikeun janten objék hiasan, janten janten penting pisan nalika ngahias rohangan.

Pigura DIY

Pigura DIY

Seueur pigura poto ieu urang tiasa ngarobih diri pikeun nyiptakeun hal-hal anu anyar. Urang tiasa cet aranjeunna warna anu cocog sareng hiasan urang upami urang henteu tiasa mendakan tempat teduh anu leres. Urang ogé tiasa nambihan garis-garis, hérang kanggo némpél ngagurilap. Pigura sanésna tiasa dihias ku bulu, kancing atanapi dahan. Aya sarébu ideu dina karajinan pikeun nyiptakeun bingkai poto anu béda-béda khususna. Upami anjeun mendakan pigura anu anjeun pikaresepeun, anjeun tiasa milarian inspirasi dina wéb. Aya toko karajinan tempat anjeun tiasa mendakan sadaya jinis cet semprot sareng aksesoris kanggo nyiptakeun pigura khusus.

Pigura poto antik

Pigura antik

Pigura poto antik ngagaduhan seueur pesona, janten upami urang mendakan teu kedah ngantep aranjeunna kabur. Campur sababaraha pigura vintage kalayan bentuk anu béda éta saé pisan. Upami urang hoyong masihan sababaraha warna urang tiasa nambihan cét pangaruh anu dipakena supados aranjeunna teras-terasan ngagaduhan patina vérbal. Hayu urang émut yén gaya ieu mangrupikeun tren anu ayeuna diperyogikeun, janten waktosna nembus loteng pikeun mendakan hal-hal sapertos kieu.

Dekorasi di jero pigura

Ngahias interior

Dina pigura poto kami ogé nempatkeun elemen. Sacara umum, éta poto, sareng sentuhan homogen tangtu dipilarian, nyaéta poto hideung bodas contona. Tapi dinten ieu urang henteu kedah ngawatesan diri pikeun poto hungkul, urang tiasa ngahias pigura kalayan langkung seueur barang. Kalayan wallpaper sareng pola warna contona. Éta ideu anu bénten sareng khusus anu ngabantosan urang pikeun nyiptakeun hiasan anu anyar sareng langkung asli. Di jero urang ogé tiasa nempatkeun cetakan hiasan anu éndah, Anu dina tren sareng sumping dina seueur desain sareng warna anu béda.

Campuran warna

Pigura poto

Nalika ngahias ku pigura dina témbok, urang kedah tumut kana nada anu langkung dominan dina hiasan urang, supados atur katingali saé. Upami di rohangan aya warna anu protagonis, urang tiasa nganggo nada dasar sapertos bodas sareng kulawu sareng nambihan warna éta dina stroke sikat alit. Anjeun henteu kedah kaleuleuwihi nalika ngahias ku warna, sareng éta sababna langkung saé nambihan ukur némpél tibatan kaleuleuwih éta sareng kéngingkeun hiasan anu matak nyéépkeun waktos. Sareng anjeun terang, upami anjeun henteu tiasa mendakan pigura dina warna anu leres, anjeun kedah mésér cet semprot sareng masihan warna anyar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.