Maria Jose Roldan

Kusabab kuring alit kuring ningali hiasan imah naon waé. Sakedik sakedik, dunya desain interior parantos teras-terasan narik kuring. Abdi resep nganyatakeun kreativitas sareng tatanan méntal kuring supados bumi kuring salawasna sampurna ... sareng ngabantosan batur pikeun ngahontal éta!