Susy fontenla

Kalayan gelar dina Iklan, anu paling kuring resep nyaéta nyerat. Salaku tambahan, kuring kataji kana sagala rupa anu pikaresepeun sareng éndah, naha kuring kasohor hiasan. Abdi resep barang antik sareng gaya Nordik, gaya vintage sareng industri diantarana waé. Kuring milarian inspirasi sareng nyayogikeun ideu hiasan.