Panel anu bakal ngarobih kamar anjeun

Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun gaduh kamar tidur sareng panel hiasan

Naha anjeun peryogi ide pikeun ngarobih tampilan kamar anjeun? Kami ngajukeun anjeun anu béda dinten ayeuna ubin témbok anu bakal ngarobah kamar anjeun, khususna, témbok utama ieu. Tina kai, empuk atanapi logam; panel hiasan mangrupikeun alat anu saé pikeun ngajantenkeun rohangan langkung pikaresepeun.

Naha urang ngan ukur ngobrolkeun témbok utama? Kusabab dua alesan. Di hiji sisi kami henteu hoyong ngeusian ruangan. Kakuatan hiasan tina panels sapertos kitu upami urang diterapkeun dina unggal témbok hasilna bakal kaleuleuwihi. Naon deui, Ku ngalarapkeunana kana témbok tunggal, urang tiasa museurkeun perhatian urang kana titik éta.

Maka, biasana pikeun masang jenis panel ieu dina naon anu urang sebut témbok utama, témbok anu tempatna headboard ranjang. Panel tiasa dianggo salaku headboard, ngaganti atanapi pelengkap aranjeunna. Ngagabungkeun tékstur anu béda nganggo duanana elemen tiasa pikaresepeun pisan, tapi ati-ati! henteu sadayana jalan.

Panel pangaruh kai

Panél kai padesaan

nu panél kai Éta anu pang populerna, tina sabaraha anu urang usulkeun ayeuna, di kamar tidur. Kahaneutan kai ngajantenkeun seueur milih bahan ieu tibatan anu sanés. Éta henteu tiasa ditolak yén matéri ieu nyumbang kana nyiptakeun lingkungan anu ramah dina cara saderhana sareng éta justru naon anu pikaresepeun ngeunaan éta. Éta henteu ngawatesan urang sareng nyayogikeun kami hasilna hébat tanpa komplikasi.

Panél sadayana témbok mangrupikeun pilihan, tapi sanés ngan hiji-hijina. Kantun nyiptakeun relief anu nyayogikeun témbok ku ngalukis warna anu sami sareng témbok tiasa kirang nyerang. Sedengkeun pikeun warna, aranjeunna ayeuna bersaing salaku kai alam trend, anu nyangking sentuhan désa anu teu diragukeun ka kamar tidur, sareng nada kulawu.

Panél empuk

Panel empuk aman pisan

Panel empuk umumna aya di kamar tidur anu kasohor ku aranjeunna estetika elegan jeung canggih. Anjeun panginten mendakan témbok empuk, sapertos anu urang nunjukkeun, di kamar hotél. Dina nada lemes, jenis palapis ieu tiasa dianggo saé kamar anu "bersih", dihias ku jati anu diperyogikeun janten praktis.

Jinis ieu panél tiasa didamel nganggo bahan anu bénten-bénten. Masing-masingna bakal nyayogikeun anu béda pikeun kamar tidur. Panel kulit dina nada poék kalayan pola kotak-kotak bakal nambihan touch maskulin. Sababaraha kalayan pola belang nangtung dina nada lemes, di sisi anu sanésna, bakal nambihan nuansa klasik pikeun éta. Bahan anu paling umum pikeun ngadamel panel ieu nyaéta:

  • Kulit alami atanapi sintétik. Cocog sareng nada alami atanapi poék pikeun ngahias kamar kalayan karakter industri anu tangtu.
  • Lawon buludru. Sinonim sareng kaanggotaan sareng bedana. Dina kelir tinangtu, héjo sareng beureum diantara conto sanésna, éta ogé janten sekutu anu hadé pikeun ningkatkeun gaya vérsi.
  • Linen. Lampu sareng seger, linen mangrupikeun lawon anu sampurna pikeun pakéan setelan kontémporér, khususna dina warna abu-abu.
  • Sutra. Liar sareng canggih, pas pisan pikeun ngawarnaan kamar tidur kalayan nada anu kuat.

Panél logam Pasang panel logam hiasan di kamar anjeun

Panel logam anu paling narik sabab luar biasa. Naha anjeun ningali témbok ditutupan ku tambaga tambaga di bumi mana waé, sapertos anu urang parantos lebetkeun kana pilihan kami? Éta mangrupikeun alternatif anu éksklusif pisan anu dianggo utamina pikeun nutupan daérah headboard sareng jarang nutupan témbok sakumaha anu urang usulkeun.

Panel logam di nada hideung abu sareng polumeu aranjeunna nambihan seueur minat kana témbok. Panel sanésna dina nada anu langkung narik atanapi dina bérés sapertos tambaga sareng gangsa, Nanging, henteu peryogi volume pikeun menonjol. Pilihanna langkung terbatas tibatan anu aya dina bahan sanés tapi aya, anjeun ngan ukur kedah milari!

Panél gabus

Panel gabus cocog pikeun kamar tidur

Cork mangrupikeun produk alami anu diapresiasi pikeun na kapasitas salaku insulator termal sareng akustik Nanging, éta henteu ngagaduhan peran aktif dina hiasan bumi urang, dimana éta condong nyumput. Nanging, hal-hal parantos robih sareng dinten ayeuna beuki seueur perusahaan maénkeun bahan ieu pikeun nyiptakeun palapis anu masihan hawa alami ka rohangan mana waé.

Cork dina versi paling alami na éta dijual kalayan variasi halus dina tékstur sareng nada, dina gulungan, panel sareng ubin. Tapi anjeun ogé tiasa mendakan dina matéri ieu proposal anu langkung picilakaeun anu maénkeun kalayan volume sareng warna sareng tanpa kaleungitan karakter alami éta bakal nyandak kaaslian kamar anjeun.

Dina bahan sanésna

Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nutupan témbok ku panels

Aya seueur panél anu sanés anu bakal ngarobih kamar anjeun dina cara anu sami sareng anu parantos kami sebatkeun. Dijieunna tina rupa-rupa bahan, tapi, aranjeunna henteu kawéntar sapertos kieu. Sababaraha kusabab mahalna biaya, anu sanés kusabab aranjeunna éksklusif sareng kasusah dina kéngingkeunana.

Panel batu sigana salah sahiji anu paling ekslusif. Utamana anu didamel tina marmer anu bersaing gaya sareng anu didamel tina bahan komposit anu nyonto éta tapi henteu ngan ukur langkung mirah tapi langkung énténg. Bareng sareng anu ayeuna menonjol anu didamel tina bahan plastik, murah sareng gampang dijaga, sareng anu sanés anu langkung lemes didamel tina serat sayuran.

Aya seueur kamungkinan, seueur panél anu bakal ngarobih kamar anjeun tanpa usaha ageung. Nanging, henteu sadayana bakal cekap. Aya dua faktor anu bakal ngabantosan anjeun ngaleungitkeun pilihan. Anu kahiji, biayana; Investasi pikeun nutupan sakabéh témbok bahan tinangtu tiasa luhur. Kadua, pangropéa sareng gampang dibersihkeun tina sababaraha bahan anu sanés.

Salah sahiji usulan anu kami nunjukkeun ka anjeun ayeuna pikeun ngarobih kamar tidur anu anjeun paling resep? Naon jinis panels anjeun milih?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.