Panels kai pikeun témbok interior

témbok kai interior

Naha anjeun badé nyangking kahaneutan ka kamar tidur anjeun? Jieun aula leuwih welcoming? Kai mangrupikeun babaturan anu saé pikeun ieu sareng panel kai mangrupikeun solusi anu hadé pikeun nutupan témbok interior dina cara basajan tur nyaman tina kamar tidur, ruang tamu, dapur sareng aula.

panels kai adaptasi jeung sagala gaya hiasan. Anjeun panginten panginten aranjeunna salaku alat pikeun nyiptakeun suasana rustic di bumi nagara, tapi anjeun bakal kaget kumaha desain anu tangtu adaptasi kana lingkungan modern sareng kontemporer.

Naha masang panel kai?

Nempatkeun paneling kai dina tembok interior imah anjeun bakal nyadiakeun loba kaunggulan estetika jeung praktis. Anjeun meureun geus dipikir sababaraha, tapi urang bisa kaget anjeun kalawan sababaraha deui. Panggihan sagala alesan naha nempatkeun panels kai dina tembok interior mangrupakeun ide nu sae.

Panél kai

  • Kayu méré kahaneutan ka spasi sarta nyambungkeun aranjeunna kalayan luar.
  • The panels nyumbang kana nyumputkeun sagala cacad boga tembok.
  • Aranjeunna éndah alat pikeun nyorot sudut atawa spasi husus nu urang teu hayang balik unnoticed.
  • Aranjeunna nawiskeun insulasi sora. Éta mangrupikeun solusi anu sampurna pikeun nyerep sora anu éfisién ogé ngirangan waktos réverberasi bising di rohangan anjeun.
  • oge mantuan jeung insulasi termal ti imah.
  • Aranjeunna serbaguna na Aranjeunna adaptasi kana rohangan naon waé di bumi, ti ruang tamu ka pangkeng, ngaliwatan kamar mandi atawa dapur lamun bahan katuhu dipilih.
  • La rupa-rupa desain ngabales kabutuhan éstétika sareng gaya anu béda.

Dimana nempatkeun aranjeunna?

Sacara henteu langsung kami parantos masihan anjeun sababaraha petunjuk ngeunaan dimana anjeun tiasa nempatkeun panels kai. Anjeun tiasa ngalakukeun éta, saleresna, dina naon waé, tapi kami bagikeun sareng anjeun sababaraha anu pang populerna atanapi anu paling urang resep.

  • Dina témbok utama pangkeng, hiji tempat headboard ranjang rests
  • dina tembok kamar makan, pikeun narik perhatian ka éta nalika ngabagi rohangan sareng ruang tamu.
  • Pikeun ngawatesan wewengkon gawé di kamar dibagikeun.
  • Dina témbok utama aula, anu kahiji anjeun tingali nalika anjeun asup ka bumi
  • Ngahijikeun hawu di ruang tamu.

Jenis panel

Aya rupa-rupa panels. tina kai pikeun témbok interior di pasar. Nami aranjeunna sadayana mustahil, tapi kami hoyong ngadamel pilihan leutik sareng sababaraha usulan anu pang populerna supados upami anjeun hoyong ngalebetkeun sumber gaya ieu ka bumi anjeun anjeun terang dimana ngamimitian milarian.

tina slats

The friezes kayu Aranjeunna sacara tradisional dianggo pikeun nutupan satengah témbok di bumi urang. panels kai ayeuna nyadiakeun kami kalawan cara pisan nyaman masang hiji di kamar wae, tapi ogé pikeun nutupan sakabéh témbok ti lantai ka siling.

Naha anjeun resep jinis palapis ieu? Maén kalawan susunan -na pikeun ni'mat karakteristik kamar. A susunan nangtung tina slats eta optik bakal mindahkeun siling jauh ti lantai, nyieun eta némbongan luhur sarta contributing ka rarasaan sakabéh spaciousness.

Panel slat horisontal sareng nangtung

Leroy Merlin jeung Woodstock Usul

Lamun, di sisi séjén, mutuskeun pikeun nutupan sakabéh témbok kalawan panels tina slats disusun horizontal Anjeun kedah émut yén langkung lega ieu, langkung handap aranjeunna bakal ngajantenkeun kamar muncul. Sareng éta yén perenah horisontalna sacara visual bakal manjangkeun rohangan.

Tapi anjeun teu ngan bakal bisa manggihan panels slat kalawan dibekelan ieu. Aya katilu anu bakal nyiptakeun éfék diménsi, mawa modernitas sareng karakter ka kamar. Urang ngobrol ngeunaan susunan herringbone, Palasik nu pernah mana kaluar tina gaya.

Kalawan moldings hiasan Palasik

Moldings hiasan biasana ngagambar motif geometris on panels ieu bari nambahkeun relief kana desain. Maranéhanana kalayan suku simetris, kawas nu ditémbongkeun dina gambar di handap ieu, idéal pikeun masihan a touch Palasik jeung canggih ka kamar.

Panél kai Palasik

Gambar tina Rose&Grey jeung Little Greene

Lamun mutuskeun bet on desain geometri asimétriSabalikna, anjeun bakal nampi sentuhan anu langkung modern. Utamana lamun bet dina tipe ieu panel dina kelir ayeuna kayaning kulawu, héjo leuweung atawa biru jero.

slatted

Lamun urang ngobrol ngeunaan desain ayeuna jeung trending, urang kudu ngobrol ngeunaan panels dijieun kalawan palillería. panels ieu dijieunna tina slats kai sempit sterilize tembok jeung lengthen aranjeunna nuju siling, bari mere aranjeunna relief jeung dinamisme. Éta bisa dipaké dina sakabéh témbok atawa di tempat husus tur wijaksana pikeun ngahontal éfék pisan aslina.

 

Panels kalawan slats, bet ayeuna jeung modern

Garofoli sarta The Wood Veneer Hub Usul

Anjeun tiasa milih panels kalawan sababaraha jenis kayu: ek, beech, walnut, jsb. Panels dina kai alam tapi ogé dicét dina kelir pikaresepeun. Aya panels pikeun sakabéh rasa jeung kantong, nu ogé penting.

Modern kalawan rélief

Naha anjeun milarian proposal anu langkung wani? Pasar terus mekar pikeun masihan kami usulan anyar. Sababaraha sakumaha kreatif salaku Usulan tilu diménsi, sanggup masihan sentuhan modern ka kamar mana waé sareng narik sadaya panon.

Panel embossed pikeun setting kontemporer

Usul ti Emmemobili sareng Murs3D

Aranjeunna teu balik unnoticed! The panels kai nyieun tembok ieu teu balik unnoticed. Sanajan kitu, teu merenah pikeun nyiksa aranjeunna sabab bisa overload kamar. Idéal nyaéta ngagunakeun éta pikeun narik perhatian dina témbok tunggal atawa dina sudut husus eta.

Naha anjeun resep jinis sumberdaya ieu pikeun ngahias bumi anjeun?

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.