Lawang Rusiah: Gagasan pikeun Kamuflase Éta

Panto rusiah cocog pikeun bumi

Kami parantos ningali aranjeunna di bioskop; panto rusiah Aranjeunna parantos tiasa ngalirasi kamar anu henteu diperhatoskeun dimana kajahatan parantos dilakukeun atanapi rencana ageung diatur. Perpustakaan sacara historis mangrupikeun tempat favorit pikeun milarian aranjeunna, nanging henteu masuk akal pikeun mikir yén ngan di rohangan ieu sareng ngalangkungan perpustakaan urang tiasa nyumputkeun panto. Aya seueur kamar sanés anu tiasa nempatkeun panto rusiah sareng seueur kamungkinan sanésna pikeun nyumputkeunana.

Ayeuna, panto rusiah langkung sering nyumputkeun pantry, kantor, kamar mandi sareng kamar ganti baju; kamar sékundér atanapi anu diaksés ngalangkungan ruang utami sapertos dapur, ruang tamu atanapi kamar tidur. Aranjeunna nganggo tembok panél, lomari sareng anu sanésna trik pikeun tetep disumputkeun atanapi semi-disumputkeun. Naha anjeun hoyong terang aranjeunna? Di Decoora kami nunjukkeun aranjeunna ka anjeun.

Lawang "sering ngahalangan" sering. Nalika aranjeunna pendak di tengah témbok, estetis megatkeun desain na janten dua. Urang tiasa milih pikeun ngahargaan rohangan na atanapi, sapertos conto anu urang nunjukkeun ayeuna, lebetkeun kana desain supados tetep. Kumaha? Ngagunakeun salah sahiji seueur usulan anu ditawarkeun ku pasar. Anu pangsaéna ngaréspon kana rasa urang sareng ngahargaan anggaran urang.

Penting pikeun milih warna panto rusiah

Anggo bahan atanapi warna anu sami sareng témbok

Dina témbok panél éta gampang pisan pikeun kamuflase panto. Pamakéan bahan anu sami bakal ngajantenkeun wates na disumputkeun. Kayu anu nutupan tembok ruang makan gaya kontémporér dina gambar anu kadua mangrupikeun conto anu jelas ngeunaan naon anu tiasa urang kahontal ku taruhan dina finish seragam.

A finish yén anjeun ogé tiasa ngahontal ngaliwatan warna. Tembok ngalukis témbok sareng panto warna anu sami, ogé nyiptakeun motif anu kabur wates antara panto sareng témbok, trend ayeuna dina rohangan kontemporer. Dina dua kaayaan, tong hilap ogé cet pakakas sareng tombol! Ngan anjeun bakal tiasa ngabobodo panon.

Maénkeun sareng cetakan

Upami anjeun parantos milih nganggo warna anu sami dina témbok sareng panto, cetakan tiasa ngabantosan anjeun nguatkeun kontinuitas chromatic liwat garis horizontal sareng / atanapi pola ngulang. Salaku tambahan, sareng henteu sapertos pilihan gaya minimalis anu parantos disebatkeun, cetakan bakal nyayogikeun gaya klasik sareng elegan ka kamar anjeun atanapi ruang tamu. Pilihan anu hadé pikeun diperhatoskeun, sanaos rada langkung susah payah.

Panto rusiah mangrupikeun elemen anu peryogi pisan di bumi

Naha anjeun badé nyiptakeun hal anu sami di bumi anjeun? Pilih témbok anu anjeun badé nyorot sareng cetakan kai anu hadé. Ngadamel rencana, desain sareng mindahkeun kana témbok nganggo patlot. Teras potong sadayana bilah ukuranana sareng lemkeun kana témbok. Sakali garing, hungkul cét sadayana témbok dina warna anu sami, kalebet panto. Tujuanana nya éta cetakan supados témbok langkung pikaresepeun sareng anu lebet kana kamar ngarahkeun panon ka dinya. Nanging, henteu disarankan pikeun lirénkeun panon anjeun kana ieu, sabab éta saran kami pikeun ngalukis aranjeunna warna anu sami supados aranjeunna henteu menonjol khususna.

Wallpaper témbok

Wallpaper bermotif ogé tiasa dijantenkeun alat pikeun kamuflase panto rahasia. Tingali di kamar tidur dina gambar; wallpaper pasagi sapertos kitu que mahluk panto anu ditutup, hasilna pingsan. Anjeun tiasa nganggo panég témbok anu cocog sareng lébar panto pikeun nyiptakeun hiji atanapi langkung panto rahasia anu nuju kana kamar mandi sareng kamar ganti baju.

Lawang tiasa disumputkeun ku wallpaper

Naha anjeun ngagaduhan papan skirting di rohangan? Naha anjeun hoyong ngan ukur wallpaper satengah témbok? Émut pikeun niron detail anu sami anu anjeun gaduh dina témbok dina panto. Éta ngempelkeun papan skirting anu sami sareng anu aya di rohangan dina bagian handap panto dina kotak anu munggaran sareng nganggo cet anu sami sareng masihan kontinuitas dina cetakan, upami aya, dina kadua.

Kamuflase aranjeunna dina témbok lomari

nu témbok kalayan lanté kana lomari siling Éta ogé tiasa ngabantosan urang nyumputkeun panto. Jenis pagawéan ieu biasana aya dina rohangan tempat panyimpenan penting. Ieu kasus di dapur sareng di jalan-jalan sapertos koridor. Di éta urang tiasa nyiptakeun panto rusiah kalayan aksés kana pantry atanapi wc leutik.

Tulisan anu aya hubunganana:
Gagasan pikeun ngamangpaatkeun sareng ngahias lorong

Pilih panto rahasia pikeun lomari anjeun

Dina jenis témbok ieu sareng lomari, nyumputkeun panto saderhana pisan, kumargi ieu sanés janten hiji-hijina unsur anu ngarecah kontinuitas. Pikeun ngahontal kamuflase anu sampurna, Nanging, anjeun kedah merhatoskeun sanés ngan ukur bérésna sami, tapi ogé éta que gagang sareng kenop ngajaga estetika anu sami.

Wani ku panto fungsi duaan

Urang balik deui ka awal, ka jalma-jalma lomari buku anu dibuka masihan jalan ka kamar rahasia. Kusabab lomari buku masih cara anu hadé pikeun kamuflase panto. Saha anu badé mikir ayeuna-ayeuna di balik lomari buku ieu di aula dimana anjeun nyimpen jilid karesep anjeun aya anu sanés?

Henteu ngan ukur mangrupakeun ide anu pikaresepeun, éta ogé praktis. Upami anjeun henteu terang dimana nempatkeun lomari buku leutik di kamar anjeun, ieu panginten janten ide anu saé. Tangtosna, anjeun kedah tetep émut yén panto na ayeuna kedah nanggung beurat langkung, janten panginten diperyogikeun ngarobih pigura sareng pakakas hardware.

Panto rahasia tiasa disumputkeun ku lomari buku

Naha anjeun resep ideu panto rusiah? Upami anjeun parantos nganalisis sadaya kamungkinan sareng kami anjeun bakal sadar yén aya tindakan anu bakal ngabantosan anjeun, pilih, pilihan anu anjeun pilih, sahingga panto rusiah anjeun nyata:

  1. Nyerah pigura tina panto pikeun ngahontal permukaan anu teras-terasan.
  2. Milih jelema nu nembak teu brukbrak atanapi tina bahan sareng warna anu sami sareng panto nyalira.
  3. Niron detil témbok sapertos baseboard sareng cetakan dina panto supados henteu narik perhatian ka dinya.

Naha ngaganggu anjeun yén panto ngarusak éstétika kamar? Atanapi anjeun ngan ukur ningali dina ideu ieu cara asli pikeun ngarobah gaya bumi anjeun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Sumuhun cenahna

    Hello.
    Abdi hoyong upami anjeun tiasa masihan kuring langkung seueur ideu pikeun panto kamuflase, éta sanés hal-hal anu sesah pisan dipilarian atanapi dipidamel, ideu khususna pikeun ruang tamu, kusabab imah kuring ampir sadayana panto aya anu salah sareng kuring henteu terang naon hubunganana sareng aranjeunna, tapi éta pikeun nyéwa sareng Abdi hoyong hal imajinatif tapi gampang!
    Hatur nuhun pisan.

  2.   Juan Antonio cenahna

    Halo wilujeng siang.
    Kuring ogé ngagaduhan patarosan ngeunaan kaayaan kuring. Dapur kuring aya 2 lawang. Hiji di gigireun lawang bumi sareng anu sanésna masihan aksés ka ruang tamu. Panto terakhir ieu rada ngaganggu (sanaos biasana dianggo ngadamel draf alami sareng ngaluarkeun haseup nalika masak di teras interior) kumargi aya juru anu rada pikaresepeun kanggo panggunaan anu langkung saé. Abdi hoyong, sapertos Yesy, ngagaduhan ideu pikeun kamuflase panto anu teu leres dina ruang tamu sareng dapur tibatan milih ngabolaykeun aksés anu disebut di luhur. Hatur nuhun.