Tempat tidur dina warna abu-abu sareng héjo

Kamar Tidur Ikea

Nalika ngahias kamar tidur, urang henteu kedah nganggap enteng kakuatan seprei. Urang bisa ngahontal hasil pisan variatif ngan ku maén kalawan tékstur béda jeung kombinasi warna. Malahan ngagunakeun warna anu sami hasilna tiasa bénten-béda, sakumaha anu ditunjukkeun ku pilihan gambar urang ayeuna.

Aya seueur kombinasi warna anu cocog pikeun pakéan ranjang. Salah sahiji anu paling urang resep nyaéta anu nyusun kulawu sareng héjo. Gumantung kana tonality, duanana tina hiji warna sarta séjén, urang bisa ngahontal usul hening pikeun ngahias hiji pangkeng sawawa, atawa leuwih keuna pikeun ngahias hiji pangkeng nonoman. Kemungkinan anu jadi variatif yén maranéhna bakal kaget anjeun. Naha anjeun hoyong terang?

Kasur dina nuansa abu sareng kauntungan anu didamel pikeun hiasan

Gray mangrupikeun warna nétral anu urang sering kaluar tina hiasan interior akhir-akhir ieu. Mangrupikeun warna anu mawa kasaimbangan sareng sophistication. Éta ogé gampang pisan ngagabungkeunana; ngaku loba kombinasi chromatic. Di Decoora kami ngajukeun dinten ieu pikeun ngagabungkeun sareng héjo. Sanajan eta bakal salawasna gumantung kana rasa anjeun sarta sesa hiasan nu lingku pangkeng Anjeun.

Pangkeng dina warna abu-abu

Naon hartosna warna abu di pangkeng?

Sajaba ti naon geus kami disebutkeun, eta kudu ngomong yén Ieu mangrupikeun salah sahiji warna anu santai. Hal anu penting pikeun nalika urang ngobrol ngeunaan kamar tidur sareng istirahat. Salian kanyataan yén éta sanés salah sahiji warna anu narik perhatian teuing sareng éta naha indra laun-laun bersantai. Upami anjeun henteu resep garis anu sibuk, maka kombinasi éta kalayan sentuhan héjo bakal langkung sampurna. Kusabab urang parantos terang yén anu disebut nétral peryogi tonalitas anu sanés pikeun milih bérés anu langkung ekslusif sareng pikaresepeun.

Naon anu dimaksud ku warna abu?

Bisi anjeun pikir urang geus ngomong sagalana ngeunaan anjeunna, urang masih boga titik penting séjén. Kusabab upami anjeun gaduh kamar tidur anu alit, anjeun kedah terang éta warna abu ogé bakal ngabantosan masihan langkung terang sareng langkung amplitudo. Ku alatan éta, lamun urang ngahijikeun kana parabot keur sare nu boga peran hébat, sagalana bakal leuwih basajan tur hasilna leuwih luyu sakumaha urang resep.

Kumaha ngagabungkeun héjo sareng kulawu dina ranjang

H&M parabot keur sare

Autumn greens ngarayu ku elegance na serenity maranéhna; nyorot jeung nyaangan kamar, digabungkeun jeung abu lampu, tanpa strident. greens pisan poék mangrupakeun alternatif hébat ngagambar perhatian ka unsur; kumaha oge, teu sasaena ngagunakeun eta dina dosis badag. Sok émut yén upami anjeun gaduh kamar alit, langkung saé milih warna anu langkung hampang, digabungkeun sareng nuansa dasar. Kusabab ieu nguatkeun lampu sareng bakal ngajantenkeun kamar ieu langkung ageung sareng langkung terang. Tangtosna anjeun tiasa masihan aranjeunna dosis nada poék sapertos anu kami sebutkeun. Tapi ngalakukeun eta dina sababaraha rinci, sababaraha cushions atawa simbut di suku ranjang, contona. Kusabab urang henteu hoyong ngecas tetep atanapi naon waé anu langkung jauh tina kanyataan.

Diantara kaunggulan tina warna héjo urang ogé bakal ngabejaan Anjeun yen eta salah sahiji jalma anu ni'mat rélaxasi. Janten upami anjeun hoyong suasana anu saimbang, anjeun tiasa masihan sentuhan anu sampurna sareng abu pérak. Kusabab ieu bakal ngajantenkeun kageulisan sasalaman kalayan rélaxasi. Héjo Apple mangrupikeun salah sahiji nuansa anu paling dipikacinta sareng tiasa ditingali pisan di kamar tidur barudak, sanaos mint héjo atanapi cai-héjo mangrupikeun warna anu sanés anu sampurna dina ranjang sareng tangtosna, ogé dina témbok, atanapi detil hiasan anu sanés.

Gray sarta Héjo parabot keur sare

Di luhur henteu diragukeun anu paling populér ayeuna pikeun ngasah ranjang, tapi alternatif kami henteu réngsé di dieu. The héjo aheng tur hirup aranjeunna masih janten karesep pikeun anu milarian nambihan anu pikaresepeun pikeun kamar. Di kamar tidur pamuda aranjeunna maénkeun peran anu saé, digabungkeun sareng abu abu sedeng atanapi poék.

Dina pamilihan gambar kami kami parantos nyobian nampung sadaya jinis héjo. Ku cara kieu, kami hoyong nunjukkeun pangaruh yén kombinasi anu béda ngahasilkeun dina kamar tidur anu, sareng sababaraha pengecualian, gaduh tembok bodas. Kami arepkeun aranjeunna tiasa mere ilham ka anjeun sareng ngabantosan anjeun pikeun mutuskeun kombinasi anu cocog, upami anjeun mutuskeun warna ieu dina ranjang anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.