Ranjang anu nyumput

Ranjang sofa 

Boga imah leutik, éta tiasa janten gangguan pikeun seueur jalmi. Kami salawasna impian tina rohangan ageung sareng hiasan anu lega dina waktos anu sami sareng modéren sareng perabotan di unggal juru. Nya, nalika urang ngagaduhan bumi anu langkung alit, urang henteu kedah ngaleungitkeun impian urang.

Urang kedah nganggo perabotan anu langkung asli, anu nawiskeun kualitas hirup anu langkung saé. The ranjang anu nyumput ku solusi anu pangsaéna pikeun nyiptakeun kamar di bagian imah anu anjeun pikaresep. Beurang aranjeunna bakal tetep nyumput sareng bakal kaluar peuting, pikeun istirahat sampurna.

Ranjang anu nyumput dina lalangit

Tilepan ranjang dina hateup

Upami anjeun parantos mikirkeun ideu tapi henteu terang dimana nempatkeunana, kumaha saur anjeun dina siling? Leres, apriori éta panginten mangrupikeun ideu anu rada anéh, tapi anjeun bakal resep lamun anjeun ningali. The tilepan ranjang dina hateup aranjeunna bakal ngijinkeun rohangan kamar kami henteu diintimidasi ku perabotan deui. Ranjang jenis ieu bakal dipasang dina bagian luhur unggal rohangan. Pikeun tiasa ngagunakeunana, aranjeunna ngagaduhan sistem kabel waja, ogé pituduh anu bakal ngajantenkeun langkung gampil sareng aman pikeun dijalankeun.

nu lain kaunggulan ranjang anu disumputkeun dina siling, Nyaéta nalika anjeun nurunkeun aranjeunna, aranjeunna henteu ngahontal kana taneuh. Maka, upami anjeun ngagaduhan méja sareng korsi siang janten ruang makan, atanapi méja damel, anjeun tiasa ngantepkeun dina tempatna. Henteu siga pilihan inovatif?

Ranjang anu nyumput dina témbok

Jati konversi janten langkung modis. Upami sateuacan urang ningali kumaha ranjang tiasa diturunkeun tina lalangit, ayeuna urang tinggalkeun bagian dasar anu sanés. Urang nyarioskeun ranjang anu disumputkeun dina témbok. Kusabab ku cara kieu, urang bakal tetep ngahargaan rohangan, sedengkeun kami bakal masihan sababaraha pilihan pikeun perabotan anu sami.

Ranjang anu nyumput

Nalika urang nyarioskeun a tilepan ranjang dina témbok, sapotong jati ageung janten émutan dimana urang tiasa nyabut tempat istirahat urang. Éta kumaha éta !. Urang tiasa ningali kumaha papakéan atanapi papan samping tiasa ngandung panel reses anu bakal ngakibatkeun ranjang éta nyalira. Sistem hidrolik anu disebat bakal janten anu tanggel waler pikeun nurunkeun sareng naekeun alat anu dipikahoyong. Kiwari, urang ogé tiasa ningali kumaha jati ruang keluarga anu khas tiasa dirobih janten ranjang. Dina kaseueuran kasus, aranjeunna bakal leres-leres henteu diperhatoskeun. Faktor kejutan bakal dipasang dina wajah tamu anjeun nalika aranjeunna ningali yén anjeun ngarobih ruang tamu janten kamar anu raoseun!

Naha Ikea gaduh ranjang anu nyumput?

Ikea tilelep-handap 

Nalika urang mikirkeun mésér jati murah, Ikea nyaéta toko anu sok aya émutan. Kituna, éta kedah nyarios yén upami anjeun milari ranjang anu nyumput, anjeun ogé bakal mendakan éta di toko anu caket anjeun. Aranjeunna gaduh modél anu saderhana, tapi ogé rada praktis. Anjeun tiasa ngaraosan papakéan bodas anu saé, dimana tempat tidur 90 × 200 bakal kaluar. Tangtosna, éta mangrupikeun pilihan dasar tapi dina waktos anu sami sampurna sahingga ranjang anu dimaksud henteu nempatan susun susun atanapi alit.

Tulisan anu aya hubunganana:
Ikea tilepan ranjang ngahémat rohangan

Dimana nempatkeun ranjang disumputkeun?

Ranjang dobel disumputkeun

Sakumaha urang parantos ningali, aya sababaraha rohangan tempat nempatkeun ranjang anu disumputkeun.

  • Ruang tengah: Nalika urang gaduh bumi alit, urang kedah mikirkeun dimana nempatkeun ranjang anu disumputkeun. Salah sahiji tempat anu sampurna nyaéta ruang tamu. Mimiti, sabab sanaos kasur sofa Aranjeunna masihan kami pilihan istirahat, naon anu langkung saé tibatan milih salembar parabot anu sami fungsina tapi disumputkeun. Maka, jati TV mangrupikeun salah sahiji anu utami. Nya kitu, papan samping anu ageung ogé tiasa nyumputkeun anu sanés.
  • Kamar nonoman: Upami urang parantos meryogikeun rohangan dina rohangan, di nonoman atanapi murangkalih, dobel. Éta sababna naha pantes dipasang sapotong jati tina jinis ieu sareng éta ngalakukeun fungsi dobel na.
  • studi: Pikeun dinten éta tiasa anjeun tempat damel atanapi diajar. Ku cara kieu anjeun bakal dikurilingan ku lomari buku ageung atanapi jati pikeun ngatur sadaya buku atanapi kertas. Tapi wengi, aranjeunna bakal ngagaduhan fungsina salaku ranjang tilepan.

Tanpa diragukeun, ranjang sumputkeun atanapi ranjang tilepan mangrupikeun salah sahiji pilihan anu pangsaéna, boh praktis boh aslina. Ku cara kieu urang moal ningali imah urang kabeulit ku jati. Naha anjeun parantos mutuskeun hiji?

Sababaraha model ranjang anu nyumput

Di imah leutik, tempat a ranjang tanpa nyandak teuing rohangan rumit. Pikeun ngahindarkeun masalah ieu, imah-imah jati anu béda parantos nganggo désainer-na pikeun milari jalan kaluarna.

Brand éta Décadrages, parantos nyiptakeun ranjang anu sampurna pikeun rohangan leutik, siang sareng nalika teu dianggo dianggo diangkat nganggo mékanisme anu raoseun pisan sareng disimpen dina lalangit, ngajantenkeun rohangan éta kabuka tanpa ranjang janten halangan. Éta tiasa ditempatkeun dina jangkung anu béda-béda gumantung kana kabutuhan sareng nalika diturunkeun, sababaraha suku dikaluarkeun sahingga stabilitasna langkung ageung. Éta ogé ngagaduhan kaunggulan nalika "disimpen" dina siling janten sumber cahaya anu kapaké pisan berkat pamasangan sababaraha titik lus handapeun ranjang.

Aya ogé metode anu langkung mirah, tapi kirang inovatif, contona modél na Murphy Euro Komputer tanda ranjang Tempat Tidur Murphy Modern ngajantenkeun ranjang ngaleungit pas urang bangun énjing-énjing angkat di tempatna méja anu manpaat sareng nyaman nganggo rak. Teu aya anu tiasa terang yén di tukangeun aya ranjang anu lega upami anjeun henteu ngawartosan aranjeunna nyalira. Éta ngagaduhan modél anu béda-béda gumantung kana ukuran ranjang sareng kagunaanna.

Modél séjén mérek ieu Tempat Tidur Murphy Modern Éta nampilkeun korsi anu raoseun nalika ranjang disimpen teras anjeun tiasa ngaraosan rohangan sapinuhna siang. Saha anu ngabayangkeun yén éta téh tempat tidur peuting?

Urang tiasa waé angkat tilepan ranjang langkung klasik tibatan nalika aranjeunna ditunda aranjeunna katingalina sapertos papakéan saderhana. Urang bahkan tiasa mendakan aranjeunna dina pilihan ranjang susun atanapi ranjang tunggal atanapi ganda.

gambar: leblogdeco, flightbeds, decoraciondelacasa, camag.es, costco.co, tocamadera.es


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

31 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Abdi resep kana ranjang tilepan 1 Abdi hoyong terang hargana cenahna

    ogé harga sofabed 2

  2.   Oscar cenahna

    Abdi hoyong terang harga ranjang dobel sareng éta nalika ditutup éta sofa tetep

  3.   Sebastian cenahna

    Dimana kuring tiasa mendakan ranjang tilepan 90 ° ieu anu katingalina sapertos lomari ???? Naon nilaina sareng aya di 1,5 tempat

  4.   MIlagros Moreno Perez cenahna

    Dimana kuring tiasa mésér ranjang anu dugi ka langit-langit sareng sabaraha hargana? Jawabna ngadesek. Hatur nuhun.

    1.    Maria vazquez cenahna

      Tempat saré tina BedUp sareng harga na beda-beda numutkeun ukuran, bérésna sareng asesorisna. Anjeun tiasa nyungkeun cutatan di http://www.bedup.fr/

  5.   Ricardo cenahna

    Halo, wilujeng wengi, upami anjeun bageur pisan ngawartosan biaya ranjang susun anu katingalina sapertos lomari sareng kanggo terang naha aya modél anu ngan ukur aya dua bujang sareng éta disimpen salaku lomari anu misah. Éta pikeun putri-putri kuring sareng rohangan na alit. hatur nuhun, tapi biayana kalayan pengiriman ka Cuernavaca Morelos

    1.    Maria vazquez cenahna

      Harga ranjang tingkat anu tiasa dirobih sakitar € 2800

  6.   Marta Lopez cenahna

    Halo! Abdi hoyong terang harga ranjang ganda tunggal terakhir, anu mangrupikeun papakéan bodas saderhana. Abdi hoyong terang pangukuran, upami éta kalebet kasur, upami aya langkung warna, sareng hargana.

    Hatur nuhun pisan!

    1.    Maria vazquez cenahna

      Di Sellex atanapi Elmenut anjeun tiasa mendakan ranjang tilepan saderhana tina jenis ieu. Ranjang éta khususna kuring henteu tiasa nyebatkeun saha anu tandatangan éta saprak éntri ditulis ku batur sapagawean

  7.   Borja cenahna

    Halo, abdi hoyong terang harga ranjang ganda tilepan dina bodas, punten.
    hatur nuhun

  8.   daiana cenahna

    Abdi resep kana ranjang anu janten korsi: «Ranjang Murphy Modern», kuring hoyong terang harga dina artos tunai sareng kartu.
    Abdi ngantosan.
    Salam.
    Daiana.

  9.   maria de fatima nogueira ramos cenahna

    Wilujeng wengi, kuring resep milari ranjang anu disumputkeun, kumaha kuring terang langkung seueur inpormasi, ukuran, warna, harga? hatur nuhun

  10.   prisca cenahna

    Halo! Kuring resep terang harga ranjang ganda ngalipet nangtung sareng sofa sareng rak. Hatur nuhun

  11.   Chus VD cenahna

    Abdi hoyong terang arah di Madrid, dimana kuring tiasa ningali jinis ieu. Hatur nuhun

  12.   rocio cenahna

    Sakumaha seueur ranjang anu disimpen sareng méja na. Hatur nuhun

  13.   Macarena gallardo cenahna

    Abdi hoyong terang harga sareng dimana dimana pikeun mendakanana

  14.   Litzan cenahna

    Halo, abdi milarian anggaran kanggo ranjang anu dugi ka langit-langit, kuring cicing di Madrid.

  15.   Cristina cenahna

    Hello.

    Abdi hoyong terang harga sareng dimana kuring ningali ranjang anu disumputkeun dina lalangit

  16.   Sandra abella cenahna

    Dimana kuring mendakan aranjeunna, kuring aya di Bogota, Kolombia

  17.   Koswara cenahna

    Abdi peryogi ranjang tilepan kana témbok dobel
    salaku jati

  18.   Silvia cenahna

    Kuring cicing di Argéntina, Abdi hoyong mésér ranjang anu dugi ka plafon. Abdi peryogi sahenteuna mékanisme sareng langkung saé sadayana csma. Kuring ngantosan réspon anjeun hatur nuhun pisan

  19.   YESMIN CECILIA GARCÍA CORREA cenahna

    Punten ngadugikeun Ranjang

    Hatur nuhun

    YESMIN

  20.   Jesus Castillo Lara cenahna

    Alus wengi.
    Dupi anjeun kersa nyebrangan kuring atanapi pasihan abdi harga ranjang anu tiasa diekspor dina témbok. Kuring cicing di Saltillo Coahuila Mexico sareng kuring resep kana jinis ranjang reses ieu dina témbok pikeun ngahémat rohangan. REGARSA

  21.   CHARITO cenahna

    Abdi resep ka ranjang sareng kabinét anu tiasa dicandak dimana kuring kéngingkeun abdi ti ECUADOR

  22.   HECTOR MACKINTOSH cenahna

    HELLO BUENAS Kuring Milarian Tempat Tidur Anu Nyumput Dina Ceiling Dimana Abdi Tiasa Milarian Kuring Ti VALENCIA

  23.   Alazne cenahna

    Halo, abdi hoyong terang harga ranjang anu diturunkeun tina lalangit, sareng anu kaluar di tukangeun sofa beureum, hatur nuhun

  24.   Deymis cenahna

    Abdi peryogi ranjang anu nyumput dina témbok sareng ngajantenkeun méja komputer

  25.   Irchka cenahna

    Luar biasa !!! Abdi desainer. Kumaha kuring tiasa ngahubungi anjeun ???

  26.   tingali cenahna

    Abdi hoyong terang dimana ayana sareng biaya ranjang tilepan dua arah témbok

  27.   RUBEN ANTONIO AGUILAR VILLA cenahna

    MODEL SUPER, FANTASTIK, kuring resep kana sababaraha tempat tidur anu disumputkeun dimana tempat tempatna, kuring di VERACRUZ, MEXICO, kuring resep ka aranjeunna

  28.   Seb cenahna

    Di Spanyol, aya perusahaan khusus kana sababaraha solusi pikeun ranjang anu dugi ka hateup. Disebatna Tu Lecho al Techo sareng tempatna di Madrid.