The reformasi paling umum di imah

pulo dapur

Ngalakukeun reformasi di bumi mangrupikeun hal anu biasana matak pikasieuneun seueur jalma. Ngawangun bagian bumi mangrupikeun hal anu meryogikeun kasabaran sareng tenang sareng sababaraha perencanaan supados sadayana jalan sapertos anu diharapkeun. Ieu konci lamun datang ka Ngahindarkeun kejutan kaduga, sakumaha lumangsung kalawan pigura waktos reformasi ceuk.

Reformasi anu saé bakal ngabantosan ningkatkeun karaharjaan di bumi sareng ningkatkeun harga harta anu dimaksud. Dina artikel salajengna urang bade ngobrol ngeunaan maranéhanana reformasi anu leuwih umum dina harta a.

Dapur sareng ruang tamu dina rohangan anu sami

Aya seueur jalma anu milih rohangan anu kabuka sareng diaphanous. Salah sahiji reformasi anu pang populerna nyaéta ngahijikeun ruang tamu sareng dapur kana rohangan anu sami. Kalayan ieu, tujuanana nyaéta ngajantenkeun bumi katingali langkung ageung sareng ngahontal kamar dimana sadayana kulawarga tiasa pendak sacara rutin.

Dapur kalayan pulau

Jarang jalma anu henteu ngarobih dapur bumi sakali dina hirupna. Kalayan reformasi sapertos kitu, tujuanana nyaéta pikeun nganyarankeun sadaya perabotan di rohangan sareng ngahontal hiasan anu béda sareng béda ti anu sateuacana. Dina reformasi di dapur, jalma-jalma anu nempatkeun pulo di kamar sapertos kitu biasana suksés. Pikeun ieu penting yén dapur ageung sareng lega.

Isla

Ngarobih jandéla

Salian ti milarian desain anyar, reformasi tiasa gaduh tujuan pikeun ningkatkeun kualitas kahirupan di jero bumi. Jandéla anyar tiasa ngabantosan insulasi anu langkung ageung di bumi, nyegah sora anu ngaganggu tina ngarobih suasana anu saé di jero bumi. Insulasi ceuk ogé sampurna lamun nyanghareupan tiis atawa panas ti luar.

Ganti lanté imah

Biasana salami mangtaun-taun, lantai bumi mimiti mudun sareng ngalaman sababaraha ngagem. Kusabab ieu, seueur jalma milih ngarobih lantai bumi. Sanaos réformasi anu rada rumit pikeun dilakukeun, hasil ahir patut eta sabab mantuan pikeun méré touch hiasan anyar ka sakabeh imah.

robah-lantai-of-imah

Renovasi kamar mandi

Séjén tina réformasi béntang sareng pang populerna di jero bumi biasana nyaéta kamar di bumi sapertos kamar mandi. Biasana dina waktosna kamar mandi henteu pikaresepeun dina tingkat hiasan sareng gaduh kasusah anu tangtu pikeun diaksés ku sadaya anggota bumi. Renovasi kamar mandi anu saé ngabantosan ningkatkeun tampilan sareng ngamungkinkeun aksés anu langkung saé.

Teras dipager

Dina sababaraha kasempetan, téras mangrupikeun tempat anu saé di bumi pikeun nyéépkeun waktos anu saé sareng kulawarga atanapi réréncangan. Anu goréng nyaéta kabuka, Ieu biasana ngan ngarasakeun jeung datangna cuaca alus. Pikeun leuwih mangpaat ka wewengkon téras, loba jalma milih nutup sarta ngarasakeun eta sanajan hawa tiis atawa goréng. Investasi anu saé dina jinis reformasi ieu ngamungkinkeun anjeun pikeun maksimalkeun rohangan di bumi sapertos teras.

dipager-téras

Ganti bak mandi pikeun mandi

Lamun datang ka nyimpen boh ékonomis atawa spasi-wijaksana, Salah sahiji reformasi anu paling umum nyaéta ngarobih bak mandi pikeun baki pancuran. Sajaba ti nyimpen jumlah alus duit unggal bulan, mandi nyokot up teuing kirang spasi dina kamar mandi sarta nawarkeun rarasaan gede tina spaciousness di kamar ceuk. Sajaba ti éta, baki pancuran leuwih nyaman pikeun jalma anu geus manula atawa geus ngurangan mobilitas.

Pikeun cet bumi

Lamun datang ka meunang parobahan utama di imah, loba jalma milih cet hiji atawa leuwih kamar di imah. Teu kawas reformasi anu leuwih laborious, ngalukis tembok imah sampurna lamun datang ka rejuvenating eta. Pilihanna seueur sareng rupa-rupa, sanaos warna anu pang populerna masih bodas sabab ngagabungkeun sampurna sareng warna anu sanés sareng Éta nyayogikeun kajelasan sareng kalegaan ka sadaya harta.

Lukisan imah

Pondokna, Ngalakukeun sababaraha jinis reformasi di bumi mangrupikeun hal anu biasana henteu resep ku seueur jalma. Sanajan kitu, kadang aranjeunna diperlukeun pikeun ngaronjatkeun kanyamanan di tempat, ngaronjatkeun nilai ékonomi sarta méré hiji touch hiasan nu mantuan pikeun megatkeun kalawan desain luntur sarta tinggaleun jaman. Kami ngarepkeun anjeun parantos nyandak catetan anu hadé ngeunaan reformasi anu ditingali di luhur sareng milih anu paling dipikabutuh pikeun bumi anjeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.